Pilote și plăpumi speciale pentru copii și bebeluși

Un somn bun este uneori chiar mai important pentru bebeluși și copii decât este pentru adulți. Acesta este motivul pentru care este important să alegi o plapumă potrivită pentru copii sau bebeluși. Copiii au nevoie de un mediu plăcut și confortabil în dormitor pentru a avea un somn sănătos. Alege o plapumă pentru copii într-un cadru de pat pentru bebelusi, simplu sau supraetajat pentru a-i face nopțile celui mic mai liniștite. Completează cu un cearsaf impermeabil pentru mai multa siguranta. 

Plăpumile pentru copii și bebeluşi asigură un somn de calitate

Cei mici se bucură de toată atenţia noastră pe timp de zi, dar este la fel de important ca şi în cursul nopţii să primească atenţia de care au nevoie. De aceea, plapuma sau pilota pentru copii și bebeluși joacă un rol deosebit de important în asigurarea unui somn de calitate pentru copilul tău.

Somn de calitate pentru copilul tău

Când cumperi o plapumă pentru copii sau bebeluşi, este important să alegei calitatea, astfel încât copilul tău să aibă un somn bun atât ziua, cât şi noaptea. Creierul copiilor se dezvoltă în somn, de aceea, somnul constituie un factor esenţial pentru sănătatea lor.

Acordă atenție calității umpluturii

Bebeluşii nu pot face nicio schimbare dacă le este prea cald sau prea frig; ei nu pot nici măcar să tragă ori să dea plapuma la o parte pentru a-şi regla temperatura corpului. Dacă dorești o plapumă de bebeluşi cu umplutură de puf şi pene, este bine să fii atent la calitatea umpluturii. Calitatea umpluturii reprezintă garanţia calităţii, indicând capacitatea de izolare a plăpumii şi nivelul de aerisire. Cu alte cuvinte, nu doar greutatea plăpumii arată cât este de călduroasă.

Pe măsură ce micuţul tău va creşte, îți recomandăm să achiziţionezi o plapumă de copii. Plăpumile de copii sunt mai lungi şi mai late decât cele de bebeluşi, respectând aşadar dezvoltarea naturală a copilului tău.

Toate plăpumile de bebeluşi şi copii de la JYSK pot fi spălate la maşină. Alege un detergent fără enzime pentru plăpumile cu puf.