Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Compartimentarea dulapului: cum să alegi dulapul potrivit în funcție de garderobă

Compartimentarea dulapului: cum să alegi dulapul potrivit în funcție de garderobă

Atunci când alegi un nou dulap, probabil primul lucru la care te gândești este cum să arate, ce culoare să aibă și dacă are dimensiunile potrivite pentru locul în care îl vei pune. În cazul unui dulap însă, mai important decât design-ul este felul în care e compartimentat.

De exemplu, degeaba ți-ai luat cel mai frumos dulap posibil, care are doar două bare pentru umerașe, dacă tu porți tricouri și blugi. Tricourile și blugii ar sta mai bine pe rafturi, pentru că așa ai salva din spațiu. Așadar, alegerea dulapului trebuie să fie influențată și de nevoile tale, de ce haine porți, de câte haine ai și de ce altceva vrei să depozitezi în dulap.  

Pentru că îmi cumpăr multe haine, atât de multe încât aș vrea o cameră doar pentru depozitarea lor, o cameră în care pe fiecare perete să fie un dulap mare, spațios și generos, am pornit în căutarea unui nou dulap. Cum locuiesc într-un apartament cu două camere, nu prea puteam să renunț la o cameră în favoarea hainelor mele. Inițial am căutat un dulap alb, dar am ajuns să aleg o cu totul altă culoare pentru că am găsit ceva mult mai bine compartimentat. 


Dulap HAGENDRUP

Dulapul HAGENDRUP cu 3 uși, potrivit pentru familii.

Poate că ești un colecționar de haine, pantofi și accesorii care adaugă ceva nou în garderobă în fiecare sezon. Sau poate pur și simplu vrei un dulap în care să încapă hainele tuturor membrilor familiei sau un dulap de dimensiuni mici, pentru că nu ai nevoie de ceva mai mare. În orice categorie te-ai încadra, există un dulap pentru tine. Vezi mai jos propunerile noastre în funcție de nevoile pe care le ai.

IUBEȘTI STILUL ELEGANT ȘI AI O MULȚIME DE ROCHII, SACOURI, CĂMĂȘI ȘI BLUZE DIN MATERIALE FINE

Recomandare: dulapul ONSTED 

Dulap ONSTED

Atunci când alegi compartimentarea cea mai potrivită a dulapului, e bine să știi ce piese trebuie depozitate pe rafturi și ce piese stau cel mai bine atârnate pe umeraș. Piesele de îmbrăcăminte elegante, care se șifonează ușor, cele din bumbac și in sau din materiale diafane stau cel mai bine pe umeraș. La fel și sacourile. De aceea, dacă majoritatea lucrurilor din garderoba ta intră în această categorie, e bine să alegi un dulap cu bară pentru umerașe, precum ONSTED.

Ambele secțiuni ale dulapului sunt prevăzute cu bară pentru umerașe și cu un raft superior, astfel încât mare parte a dulapului va fi folosită pentru hainele atârnate pe umerașe. Dacă vrei să compartimentezi dulapul mai mult, în funcție de nevoile tale, poți alege inserturi, rafturi sau dulăpioare concepute pentru a personaliza dulapul ONSTED. În plus, acest dulap are uși glisante, ceea ce înseamnă că nu ai nevoie de prea mult spațiu liber în fața ușilor.

PREFERI ÎMBRĂCĂMINTEA PRACTICĂ: PULOVERE, BLUGI, TRICOURI, DOAR ATÂT CÂT AI NEVOIE

Recomandare: dulapul VEDDE cu 2 uși


dulap VEDDE cu 2 usi


VEDDE dulap cu 2 usi

Puloverele și piesele de îmbrăcăminte din materiale durabile sunt depozitate cel mai bine pe orizontală, pe rafturi. Depozitarea pe rafturi salvează spațiu, pentru că astfel încap mai multe lucruri. Dacă mare parte din garderoba ta este formată din tricotaje și blugi, dulapul VEDDE ți se va potrivi. Este prevăzut cu un compartiment cu cinci rafturi generoase și unul cu bară cu umerașe, pe care îți poți pune gecile sau obiectele care se șifonează mai ușor.

UN DULAP PE CARE SĂ ÎL ÎMPARȚI CU PARTENERUL

Recomandare: Dulapul VEDDE cu 3 uși


dulap VEDDE cu 3 usi


dulap VEDDE cu 3 usi

Dacă împarți dulapul cu partenerul tău și amândoi aveți preponderent în garderobă haine office – pantaloni, cămăși, sacouri, dulapul VEDDE cu trei uși vă va plcea. Cu un compartiment cu rafturi pe mijloc, pe care îl poți folosi pentru a depozita tricouri, haine casual și cutii cu accesorii sau pantofi, și câte un compartiment cu bară cu umerașe pe laterale, acest dulap este perfect pentru un cuplu. Fiecare dintre voi poate avea una dintre barele de umerașe, pentru a găsi repede hainele și pentru a nu vi le încurca, iar rafturile din mijloc pot fi și ele repartizate între voi. În plus, în partea superioară a dulapului, deasupra fiecărei bare de umerașe există un raft pe care îl poți folosi pentru piesele care nu se șifonează dacă sunt împăturite.

PENTRU UN/O PASIONAT/Ă DE PANTOFI

Recomandare: Dulapul MANDERUP cu 3 uși


Dulap MANDERUP cu 3 usi

Nu toată lumea poate avea dulapul lui Carrie Bradshaw, dar sunt o mulțime de femei care împărtășesc pasiunea pentru pantofi a eroinei din Sex and the City. Cu nouă compartimente de rafturi pătrate, dintre care șase sunt poziționate în partea de jos, dulapul MANDERUP este perfect pentru cineva care are o mulțime de perechi de pantofi. Este unul dintre puținele dulapuri care are rafturile în partea inferioară, majoritatea șifonierelor fiind prevăzute cu rafturi în partea superioară, de aceea îl considerăm un produs ideal pentru depozitarea hainelor și pantofilor totodată. Jos poți depozita cutiile de pantofi, pe rafturile din mijloc poți pune hainele pe care le ții împăturite, iar pe cele două bare de umerașe din laterale poți agăța rochiile, gecile, cămășile sau sacourile, astfel încât vei găsi totul rapid.   

 

PENTRU FASHIONISTE

Recomandare: Dulapul VINDERUP cu 4 uși 


VINDERUP Dulap 4 usi
VINDERUP Dulap 4 usiAi de toate. Rochii elegante, fuste hippie, sacouri, blugi skinny, blugi evazați, blugi rupți, tricouri, pantaloni office, tricouri rock, tricouri cu mesaje haioase, bluze cu paiete, geci de piele, câte și mai câte. Cu fiecare nou sezon, cu fiecare val nou de reduceri în magazine, dulapul tău mai primește un val de ocupanți. Dacă te numeri printre cei care ar putea purta un outfit diferit în fiecare dintre cele 365 de zile ale anului, ai nevoie de un dulap mare. Mare și compartimentat cât mai variat. O soluție este dulapul VINDERUP cu 4 uși. Are două compartimente cu bară pentru umerașe pe care îți poți agăța rochiile sau fustele lungi, pantalonii din stofă, gecile și cămășile,  patru rafturi largi, cu înălțime mică, care te ajută să separi hainele mai bine, și trei sertare mari, cu înălțime mică, unde îți poți pune accesoriile – ciorapi, șosete, eșarfe etc.

ÎȚI SCHIMBI GUSTURILE MAI DES DECÂT SE SCHIMBĂ COLECȚIILE DIN MAGAZINE

Recomandare: Dulapul TARP cu două uși

Dulap TARP cu 2 usi

Dulap TARP cu 2 usi

Anul trecut iubeai blugii și tricourile în stil hip hop. Acum doi ani purtai numai cămăși și pantaloni din stofă. Iar anul acesta te îmbraci zilnic în câte o rochie diafană. Dacă te regăsești în descriere, ai nevoie de un dulap care să se poată adapta schimbărilor din garderoba ta, iar TARP e acesta. Dulapul este disponibil în mai multe dimensiuni. În varianta cea mai compactă este prevăzut cu două compartimente, fiecare având bară pentru umerașe și un raft. Avantajul este că îl poți personaliza cu accesoriile pentru gama TARP, în funcție de nevoile de moment: inserții pentru sertare de diferite dimensiuni, rafturi variate, opritor de ușă.

 

PENTRU CEI CARE PREFERĂ UN DULAP COMPLET

Recomandare: Dulapul HELSINGE cu 3 uși


Dulap HELSINGE


Dulap HELSINGE cu 3 usi

Ești o persoană practică, ai câteva ceva din fiecare piesă de îmbrăcăminte, ca să fii pregătit pentru orice ocazie, dar nu exagerezi cu garderoba. Și nici nu vrei să ai extra-piese de mobilier de depozitare, precum comode cu sertare sau bufete. Atunci, dulapul HELSONGE e soluția completă. Este îndeajuns de încăpător, fără a fi însă exagerat, iar compartimentarea este gândită pentru toate tipurile de articole vestimentare. În partea superioară are un compartiment dublu cu bară pentru umerașe și treui rafturi spațioase. Partea inferioară este prevăzută cu șase sertare pe șine, trei mici și trei mari, cu închidere lentă. Astfel, ai spațiu pentru lucrurile care trebuie agățate pe umerașe, pentru cele care pot fi împăturite pe rafturi și ai o mulțime de spațiu în sertare pentru accesoriile pe care altfel ar trebui să le depozitezi în comode.  

 

Tu ce ai în garderobă și ce dulap crezi că ți se potrivește? Spune-ne în comentarii. 

Descoperă mai mult

LIMFJORDEN, o colecție destinată depozitării, cu linii elegante și design minimalist

LIMFJORDEN, o colecție destinată depozitării, cu linii elegante și design minimalist

Depozitare: Soluții inteligente pentru un dormitor ordonat

Depozitare: Soluții inteligente pentru un dormitor ordonat

Idei de depozitare pentru haine la schimbarea de sezon

Idei de depozitare pentru haine la schimbarea de sezon

Noutăți: coșuri și cutii din materiale naturale

Noutăți: coșuri și cutii din materiale naturale