Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Bancă pentru hol sub un cuier de haine și bancă cu spațiu de depozitare sub o fereastră

Alege banca perfectă pentru holul tău

Holul este prima cameră cu care se întâlnesc oaspeții tăi și are atât un rol funcțional, cât și estetic. Banca pentru hol este o piesă de mobilier versatilă care te poate ajuta să creezi o primă impresie primitoare.

Cu multe opțiuni disponibile, alegerea băncii potrivite poate fi dificilă. În acest ghid te ajutăm să găsești banca de hol perfectă pentru casa ta.

Găsește combinația perfectă

Multe holuri sunt deja aglomerate cu cuiere pentru haine, pantofare, umbrele, genți și haine. O bancă te poate ajuta să creezi un sentiment de ordine într-un hol aglomerat. Dacă ignori puțin dezordinea, cât spațiu ai pentru o bancă pe hol? Decide și măsoară locul și începe să cauți o opțiune cu dimensiunile potrivite. Un hol mic necesită o versiune îngustă, așa că, asigură-te că măsori și lungimea și lățimea holului pentru a fi sigur că banca nu obstrucționează fluxul de trafic.

De asemenea, gândește-te și la utilizarea băncii: dacă ai copii, poate vrei o bancă joasă, în timp ce pentru adulți este potrivită una mai înaltă.

Material, stil și culoare

Băncile vin într-o varietate de materiale: lemn, metal și versiuni tapițate. Fiecare cu propriul stil și aspect. Lemnul este clasic și atemporal. Oferă o estetică naturală și este disponibil în diverse finisaje pentru a-ți completa decorul. Metalul adaugă o notă modernă casei tale și completează un stil contemporan. Băncile tapițate oferă confort și sunt disponibile într-o varietate de țesături și culori pentru a-ți personaliza spațiul.
 

Poți alege o culoare care să completeze decorul existent, fie să creezi contrast. Tonurile neutre precum alb, gri sau bej oferă versatilitate, în timp ce nuanțele mai îndrăznețe pot adăuga un plus de personalitate.

Ține cont și de efectul pe care banca îl va avea asupra holului in ansamblu. Dacă holul tău are pereți de culoare deschisă, o bancă într-o nuanță mai întunecată poate adăuga contrast, în timp ce o bancă de culoare deschisă poate lumina un hol mai întunecat.

Mai mult spațiu de depozitare

Multe holuri vor beneficia de spațiu suplimentar pentru depozitare. Dacă și pentru tine depozitarea este o prioritate, optează pentru o bancă cu raft sau un compartiment încorporat sub șezut. Acesta poate fi folosit pentru a depozita pantofi, genți, pălării sau eșarfe, menținând holul ordonat.

O bancă pentru hol cu spațiu deschis de depozitare sub șezut te ajută să nu mai ții pantofii pe podea, să te împiedici de ei sau să aduci noroi în casă.

Stilul holului

Acum că banca din hol este la locul său, vezi cum te poți bucura de ea. Pune niște perne sau o pătură și folosește partea superioară a băncii pentru a prezenta obiecte practice sau decorative, cum ar fi un bol pentru chei sau un coș pentru eșarfe și mănuși. Acest lucru va adăuga personalitate holului tău.

Cu o oglindă pe peretele din spate, banca acționează ca o piesă centrală naturală, creând o „ancoră” pentru o lampă, un ghiveci sau un covor.

O bancă pentru fiecare cameră

O bancă nu este doar o piesă de mobilier versatilă pentru holul tău. Poți folosi bănci peste tot în casa ta:

În dormitor: așează o bancă la picioarele patului. Oferă un loc unde să stai în timp ce te încalți sau poate fi folosită pentru pături sau rufe împăturite.

În birou : o bancă oferă locuri suplimentare pentru oaspeți sau creează un loc confortabil pentru relaxare în timpul pauzelor.

În sufragerie: o bancă lângă fereastră sau lângă un perete oferă locuri suplimentare atunci când este necesar.

În camera de oaspeți: Banca va fi un loc ideal pentru a așeza gențile atunci când oaspeții tăi despachetează sau împachetează.

Cu funcționalitatea și stilul său, o bancă pe hol poate fi un adevărat erou în casa ta. Luând în considerare sfaturile de mai sus, ești pe drumul cel bun pentru a găsi una care să completeze spațiul tău și să satisfacă nevoile tale. Vezi selecția de bănci pentru hol de la JYSK și pregătește-te să-ți transformi holul într-un refugiu elegant și funcțional.

Descoperă mai mult

LIMFJORDEN, o colecție destinată depozitării, cu linii elegante și design minimalist

LIMFJORDEN, o colecție destinată depozitării, cu linii elegante și design minimalist

Depozitare: Soluții inteligente pentru un dormitor ordonat

Depozitare: Soluții inteligente pentru un dormitor ordonat

Idei de depozitare pentru haine la schimbarea de sezon

Idei de depozitare pentru haine la schimbarea de sezon

Noutăți: coșuri și cutii din materiale naturale

Noutăți: coșuri și cutii din materiale naturale