Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
O colecție de mobilier de dormitor, bucătărie sau sufragerie potrivită pentru întreaga casă

MARKSKEL: gama de mobilier cu note rustice

Ai vrea să-ți mobilezi casa cu note tradiționale și să creezi o atmosferă caldă și confortabilă? Descoperă colecția noastră de mobilier MARKSKEL care îți oferă soluții de depozitare, potrivite pentru fiecare colț al casei tale. Cu designul său tradițional, dar contemporan, colecția MARKSKEL combină perfect nuanțele de alb sau gri cu aspectul lemnului natural pentru a crea o linie de mobilier care este atât modernă, cât și atemporală.

Colecția MARKSKEL include diverse unități de depozitare alături de piese de mobilier mai mari, cum ar fi mese, birouri și cadre de pat, oferindu-ți o mulțime de opțiuni pentru nevoile tale.

Versiunea modernă a unei estetici tradiționale

Fie că ești un mare fan al cottagecore, al esteticii moderne rustice sau poate un pasionat de atmosfera bucătăriei rustice toscane, colecția MARKSKEL este ideală pentru a aduce acel sentiment de familiaritate reconfortant în casa ta, dar cu un aspect modern și elegant.

O mulțime de opțiuni de depozitare pentru zona de luat masa

Cele mai emblematice piese de mobilier din colecția MARKSKEL includ bufet, vitrină, comode, bibliotecă sau etajeră și masă de dining. Perfecte pentru a amenaja o sufragerie care este atât frumoasă, cât și practică. Piesele MARKSKEL oferă mult spațiu de depozitare, astfel încât să poți păstra spațiul ordonat, lăsând micile detalii să fie în centrul atenției.

Soluții ideale de depozitare în sufragerie

Bufetele, vitrinele și comodele sunt foarte potrivite pentru a fi folosite ca spații de depozitare în sufragerie. Acestea oferă opțiuni flexibile pentru a ascunde dezordinea și a expune bibelouri și pentru a menține un aspect ordonat și plăcut estetic. Colecția include și două piese de mobilier nelipsite din sufrageria oricui: o comodă TV cu 2 uși și o măsuță de cafea dreptunghiulară cu un raft.

O alegere excelentă pentru biroul tău de acasă

Pentru biroul de acasă, cea mai remarcată piesă din colecția MARKSKEL este biroul. Cu un aspect frumos ca și restul pieselor de mobilier din colecție, biroul MARKSKEL vine cu o consolă încorporată – cu un sertar și un dulap, unde iți poți depozita cu ușurință documentele și dezordinea. Creează un colț pentru productivitate împreună cu biblioteca asortată.

Dacă ai nevoie de și mai mult spațiu de depozitare, adăugă o comodă – și chiar un dulap, dacă spațiul de birou îți permite – pentru a mări spațiul de depozitare. Dulapul este perfect pentru articolele pe care s-ar putea să nu le folosești în fiecare zi, cum ar fi jachete pentru sezonul rece, rochii, costume etc. Cu colecția MARKSKEL vei avea o mulțime de opțiuni pentru depozitarea eficientă în biroul tău.

Spațiu suplimentar de depozitare în dormitor

Dacă preferi să depozitezi hainele și lucruri precum lenjeria de pat în dormitor, dulapul și comoda MARKSKEL se potrivesc perfect ca parte a dormitorului. Există mai multe variante ale dulapului; una cu două uși, alta cu trei uși cu oglindă pe ușa din mijloc și o a treia variantă cu patru uși și două sertare mari. Alege varianta care se potrivește preferințelor tale, dormitorului și nevoilor de depozitare.

Colecția MARKSKEL include, de asemenea, un set complet pentru dormitor: un cadru de pat frumos și o noptieră asortată. Cadrul de pat este disponibil în mai multe dimensiuni, de la 90x200 cm până la 180x200 cm, potrivit pentru toate tipurile de saltele.

Combină piesele de mobilier după placul tău

Una dintre caracteristicile colecției MARKSKEL este versatilitatea sa. Cu multe opțiuni diferite din care poți alege, poți personaliza mobilierul în funcție de propriile nevoi și preferințe unice.

Fie că dorești să optimizezi spațiul de depozitare în dormitor într-un apartament mic sau să organizezi un dressing mare, piesele de mobilier din această colecție oferă soluții practice și elegante de depozitare pentru casa ta.

Colecția completă MARKSKEL

Pentru a vedea mai multe din colecție, vezi cele mai importante piese mai jos sau vizitează magazinul nostru online pentru a vedea fiecare piesă de mobilier din colecția MARKSKEL .

Depozitare suplimentară pentru mobilierul tău

Pentru a optimiza și mai mult spațiul de stocare, poți adăuga cutii de depozitare și coșuri. Acest lucru este util în special pentru împărțirea spațiului în sertare, pe rafturi și în dulapuri. Pentru mai multă inspirație, vezi și noutățile în materie de coșuri și cutii de depozitare.