Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

15% REDUCERE SUPLIMENTARĂ pentru toate comenzile online

Sufragerie cu canapea gri, măsuță de cafea, fotoliu și un covor pufos pe podea

Cum să alegi covorul potrivit pentru fiecare cameră

Covoarele sunt accesorii practice pentru aproape toate încăperile din casa ta. În acest ghid te vom ajuta să alegi covorul potrivit pentru dormitor sau camera copiilor, sufragerie, living, bucătărie, bucătărie și hol.

Covoare pentru camera copiilor și dormitor
 

Momentul în care îți părăsești patul cald poate fi puțin mai ușor atunci când ai un covor confortabil care îți întâmpină picioarele. Așează covoare dreptunghiulare pe fiecare parte și la capătul patului sau alege un covor care să acopere o mare parte din podeaua de sub pat – suficient de mare pentru a-ți pune picioarele pe el. Un covor din lână sau un covor cu fire medii sau lungi poate adăuga un plus de căldură și confort, mai ales în diminețile reci. 

Sfat: Ține covoarele la locul lor cu o bandă antiderapantă, astfel încât să previi riscul de alunecare, împiedicare sau cădere.

Covoare pentru zona de dining

În zona de dining, un covor mare așezat sub masă poate fi atât practic, cât și confortabil. Podeaua ta va beneficia de pe urma lui, deoarece covorul o va proteja de uzura cauzată de trasul și împinsul scaunelor.

Asigură-te că covorul este suficient de mare pentru a putea trage scaunele fără a fi deranjat de margini și alege un covor cu fire scurte sau medii, care este mai ușor de curățat și care nu adună firimituri.
 

Covor sub o masă cu scaune
Covor SOLSIKKE 140x200 natur
275 Lei/buc
369 Lei /buc
REDUCERE 25%
Vitrină LANGELINIE 2 uși stejar
1650 Lei/buc
2199 Lei /buc
REDUCERE 24%

Un covor sub masă poate ajuta la estetica camerei și poate să aibă, de asemenea, un efect pozitiv asupra acusticii. Și nu în ultimul rând, este mai confortabil să-ți așezi picioarele pe un covor pufos decât pe o podea goală.

Dacă ai mai degrabă o masă rotundă, decât una pătrată sau dreptunghiulară, alegerea unui covor rotund este o soluție elegantă care atrage atenția.

S-ar putea să ți se pară mai practic să pui un covor într-o culoare închisă sau un covor cu model sub masa de dining. Ambele sunt mai potrivite pentru o zonă mai circulată din locuință decât unul deschis monocromatic, deoarece petele nu vor fi așa vizibile. 

Sufragerie cu masă de dining și scaune, bufet și covor cu model
Covor AKSFRYTLE 160x230 alb-murdar
425 Lei/buc
849 Lei /buc
REDUCERE 49%
Masă AGERBY 90x160 stejar/sticlă
1150 Lei/buc
1899 Lei /buc
REDUCERE 39%

Covoare pentru sufragerie

În sufragerie, precum și în zona de dining, un covor poate contribui atât la estetică, la acustică, cât și la senzația generală de confort. Așează covorul sub măsuța de cafea și alege un covor confortabil și călduros, cu fire medii, dacă tu sau copiii tăi mâncați floricele și alte delicii în serile de film, sau un covor cu fire lungi, dacă preferi o senzație extra moale și confortabilă pentru picioarele tale.

Covoare pentru bucătărie 

Când petreci mult timp pregătind mesele în bucătărie, poate fi mai confortabil pentru picioare și, în general, mai plăcut să stai pe un covor. Alege un covor de bucătărie ușor de curățat, cum ar fi un covor cu fire scurte sau cu țesătură plată, sau unul care este lavabil, astfel încât să nu-ți faci prea multe griji cu privire la pete. Nu uita să pui o bandă antiderapantă sub covor pentru a preveni accidentele.

Covoare pentru hol 

Podeaua din hol este probabil foarte expusă la murdăria și umezeala de la pantofi. Un covor pentru hol poate ajuta atât la protejarea podelei, cât și la păstrarea unui aspect ordonat. Găsește un covor mic pe care îl poți curăța cu ușurință, astfel încât să poți înlătura murdăria și praful afară.

Hol cu oglindă, bancă, pantofar, cuier și covor cu fire scurte pe podea
Pantofar IDSKOV 3 compartimente alb
550 Lei/buc
749 Lei /buc
REDUCERE 26%
Exclusiv Online
Bancă HAGEBRO nisipiu/stejar
250 Lei/buc
349 Lei /buc
REDUCERE 28%

Covoarele din iută sunt potrivite în special pentru zona de intrare. Sunt durabile, ușor de întreținut, iar culoarea lor neutră înseamnă că sunt super versatile și se pot combina bine cu aproape orice stil.

Alegerea covorului potrivit nu se referă doar la estetică, ci și la confort și practicabilitate. Așadar, fie că îți place să-ți scufunzi degetele într-un covor pufos pentru dormitor, să te bucuri de căldura unui covor cu fire lungi în sufragerie în serile de film sau apreciezi durabilitatea unui covor pentru bucătărie sau pentru hol, lasă-ți alegerea să reflecte atât stilul, cât și felul în care trăiești.

Descoperă mai mult

Noutăți: Decorațiuni cu forme organice care adaugă confort casei tale

Adaugă note calde în zona de luat masa cu noua colecție Nordic Mood

Îmbrățișează stilul Japandi cu gama SOLLERUP

Spiridușii de Crăciun își fac apariția în casa ta