Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Mese de bucatarie
Mese living
masa dining

Mese bucătărie

La JYSK vei găsi o gamă extinsă de mese pentru dining și living într-o varietate de dimensiuni, modele și culori. Vezi gama noastră pe site și alege o masă de bucătărie modernă, cu design scandinav.

Mese dining - Mese Dining

 
Masă dining HALLUND 80 cm stejar
Masă dining HALLUND 80 cm stejar
CAMPANIE
 
Masă dining HALLUND 160cm cafenie
Masă dining HALLUND 160cm cafenie
CAMPANIE
 
Masă dining HALLUND 160cm stejar
Masă dining HALLUND 160cm stejar
CAMPANIE

O selecţie variată de mese

Petrecem fiecare zi în mare agitaţie, de aceea, pentru majoritatea dintre noi este din ce în ce mai important să alocăm timp de calitate pentru clipele petrecute în jurul mesei. Acesta este locul în care membrii familiei îşi împărtăşesc experienţele din timpul zilei. Fie că luăm masa, facem temele, citim ziarul sau stăm de vorbă la o cafea, masa este, din multe privinţe, un element de mobilă central în cameră. Prin urmare, este important să avem o masă la care să ne putem aşeza confortabil şi să ne relaxăm. În acelaşi timp, masa trebuie să fie pe gustul dvs. şi să se potrivească în decorul camerei.

JYSK vă pune la dispoziţie o selecţie variată de mese, inclusiv modele din stejar, fag şi frasin. De asemenea, veţi găsi mese realizate din diverse combinaţii de metal, oţel şi sticlă. 

Extensiile se pot achiziţiona separat pentru o parte din mesele noastre. Extensiile intercalate reprezintă o soluţie simplă şi practică atunci când aveţi musafiri şi vă trebuie mai mult spaţiu la masă. 

Abonează-te la newsletterul JYSK!

Visa Mastercard