Mese de dining, mese de bucătărie și mese extensibile pentru cine cu stil

O masă de bucătărie este mai mult decât o piesă de mobilier - este inima casei, începutul unei conversații și locul în care poți savura mâncarea alături de prieteni și familie! La JYSK vei găsi o gamă extinsă de mese: alege o masă de bucătărie într-o varietate de dimensiuni, modele și culori. Vezi gama noastră pe site și alege o masă de bucătărie reglabilă sau un set de dining format din masă și scaune din lemn masiv sau cu picioare metalice care poate fi pusă lângă perete sau o masă extensibilă cu plăci extensibile, ideală pentru o bucătărie mică. Pentru un aspect modern poți să adaugi o băncuță tapițată în diferite culori: neagră, gri, verde, crem, natur, care să ofere suficient spațiu pentru două persoane.

Citește și sfaturi pentru alegerea mesei de dining. 

48 produse
  48 produse

  O selecţie variată de mese de bucătărie

  Petrecem fiecare zi în mare agitaţie, de aceea, pentru majoritatea dintre noi este din ce în ce mai important să alocăm timp de calitate pentru clipele petrecute în jurul mesei. Acesta este locul în care membrii familiei îşi împărtăşesc experienţele din timpul zilei. Fie că luăm masa, facem temele, citim ziarul sau stăm de vorbă la o cafea, masa este, din multe privinţe, un element de mobilă central în cameră. Prin urmare, este important să avem o masă la care să ne putem aşeza confortabil şi să ne relaxăm. În acelaşi timp, masa de bucătărie trebuie să fie pe gustul tău şi să se potrivească în decorul camerei.

  Mese de bucătărie în diferite stiluri

  Alege o masă modernă, în stil scandinav, una rustică, clasică sau elegantă, care va satisface nevoile familiei tale - indiferent dacă este pentru două persoane sau pentru șase, avem o mulțime de opțiuni pentru a se potrivi spațiului și stilului interior: modern sau clasic.

  Mese de bucătărie din diferite materiale

  JYSK îți pune la dispoziţie o selecţie variată de mese, inclusiv modele din stejar, bambus, ratan, fag şi frasin. De asemenea, vei găsi mese realizate din diverse combinaţii de metal, oţel şi sticlă. 

  Adaugă o extensie atunci când ai mulți invitați la masă

  Extensiile se pot achiziţiona separat pentru o parte din mesele noastre. Extensiile intercalate reprezintă o soluţie simplă şi practică atunci când ai musafiri şi îți trebuie mai mult spaţiu la masă.