Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Set bucatarie JYSK
Set dining JYSK
Mese si scaune

Seturi bucătărie: mese și scaune

La JYSK vei găsi o gamă variată de seturi de dining, formate din mese și scaune de calitate, realizate dintr-o varietate de materiale și în diverse modele. Alege un set de bucătărie potrivit cu design-ul casei tale - scandinav, clasic, modern sau rustic.

Bucătărie - Seturi dining

 
Masă HALLUND + 4 scaune crem TUREBY
Masă HALLUND + 4 scaune crem TUREBY
CAMPANIE
 
GAMMELGAB L120 + 4 JONSTRUP gri/stejar
 
Masă FREDERICIA 120+4 scaune FREDERICIA
 
FREDERICIA 178+4 FREDERICIA antice
FREDERICIA 178+4 FREDERICIA antice
CAMPANIE
 
OMME 160 albă + 4 HAVNDAL albe
OMME 160 albă + 4 HAVNDAL albe
CAMPANIE
 
OMME 160 albă + 4 HAVNDAL negre
OMME 160 albă + 4 HAVNDAL negre
CAMPANIE

Sunteţi în căutarea unui nou set de masă şi scaune?

JYSK vă oferă o gamă variată de seturi de masă şi scaune, de aceea, veţi găsi cu siguranţă unul care să corespundă nevoilor dvs. Timpul petrecut la masă este, din multe privinţe, momentul central al zilei. Aici putem să stăm şi să ne relaxăm după o zi de muncă grea, bucurându-ne de o cină bună. Este important să avem un set de masă şi scaune care să completeze decorul, dar, înainte de toate, masa şi scaunele trebuie să fie confortabile.

Vă punem la dispoziţie mese mari şi mici, de aceea, fie că doriţi un set de masă şi scaune pentru întreaga familie sau un set mai mic pentru bucătărie, la JYSK veţi găsi cu siguranţă mai multe opţiuni interesante. Pentru o serie întreagă de mese se pot achiziţiona extensii intercalate, acestea reprezentând o soluţie practică atunci când aveţi musafiri şi vă trebuie spaţiu suplimentar la masă. 

JYSK vă pune la dispoziţie seturi de masă şi scaune într-o gamă variată de materiale, inclusiv pin, fag, stejar, frasin, eucalipt, cu finisaje cu luciu intens, sticlă, metal, material textil sau imitaţie de piele. 

Dacă sunteţi mulţumit de masa şi scaunele pe care le aveţi deja, puteţi achiziţiona o masă ori scaune separate.

Abonează-te la newsletterul JYSK!

Visa Mastercard