Paturi și cadre de pat rezistente, la prețuri accesibile

Vezi gama noastră variată de cadre de pat și paturi pentru dormitor, cu design scandinav, din lemn masiv sau tapițate. Alege un pat modern și rezistent pentru dormitorul tău în diferite dimensiuni: 90x200 cm, 140x200 cm, 160x200 cm. Alege o ramă de pat potrivită pentru dormitorul tău și te vei putea bucura de o piesă de mobilier elegantă și practică, care să fie rezistentă în timp. De la rame de pat simple, duble, paturi matrimoniale, paturi dormitor mari, paturi tip divan, până la alegerea diverselor materiale, cum ar fi un cadru metalic, din lemn sau un pat tapițat. Alege stilul potrivit care să se potrivească nevoilor tale. Poți vedea aici și alte accesorii: tăblii de pat tapitate sau din material textil. 

Citește aici ghidul pentru dormitor. 

Paturi confortabile şi elegante

Patul este probabil articolul de mobilier în care petrecem majoritatea timpului, deoarece aici ne odihnim şi acumulăm energie nouă în fiecare noapte. De asemenea, patul este cea mai proeminentă piesă de mobilier din dormitor. Paturile joacă un rol semnificativ în viaţa noastră, de aceea, este important să ai acasă patul adecvat care să corespundă atât nevoilor, cât şi stilului tău. Designul şi confortul trebuie să conlucreze şi să se completeze.

Paturi în diferite stiluri

La JYSK vei găsi o gamă extinsă de stiluri de paturi. De exemplu, poţi să alegei un model cu rama şi tablia decorate în stil clasic sau unul fără tablie, cu aspect modern şi minimalist. Prin amplasarea saltelei într-un cadru de pat frumos, poţi să creezi exact stilul pe care ți-l dorești.

Atunci când cauți un pat nou, unul dintre aspectele de care trebuie să ții cont este dimensiunea potrivită a cadrului patului. Aceasta depinde de dimensiunea saltelei pe care o ai deja sau pe care intenţionezi să o achiziţionezi.

Lăsă-te inspirat de selecţia noastră de paturi. De asemenea, poți să vizitezi magazinul JYSK din orașul tău, unde angajaţii noştri îți stau la dispoziţie.