Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Cadru Pat JYSK
Cadru Pat tapitat JYSK
Cadru Pat tapitat JYSK

Dormitor - Cadre de pat

 
Cadru pat HEDENSTED 140x200cm maro
 
Cadru pat HEDENSTED 160x200cm maro
Cadru pat HEDENSTED 160x200cm maro
CAMPANIE

Paturi confortabile şi elegante

Patul este probabil articolul de mobilier în care petrecem majoritatea timpului, deoarece aici ne odihnim şi acumulăm energie nouă în fiecare noapte. De asemenea, patul este cea mai proeminentă piesă de mobilier din dormitor. Paturile joacă un rol semnificativ în viaţa noastră, de aceea, este important să aveţi patul adecvat care să corespundă atât nevoilor, cât şi stilului dvs. Designul şi confortul trebuie să conlucreze şi să se completeze.

La JYSK veţi găsi o gamă extinsă de stiluri de paturi. De exemplu, puteţi să alegeţi un model cu rama şi căpătâiul decorate în stil clasic sau unul fără căpătâi, cu aspect modern şi minimalist. Prin amplasarea saltelei într-un cadru de pat agreabil, puteţi să creaţi exact stilul pe care îl doriţi.

Atunci când căutaţi un pat nou, unul dintre aspectele de care trebuie să ţineţi cont este dimensiunea potrivită a cadrului patului. Aceasta depinde de dimensiunea saltelei pe care o aveţi deja sau pe care intenţionaţi să o achiziţionaţi.

Accesaţi pagina noastră de pornire şi lăsaţi-vă inspirat de selecţia noastră de paturi. De asemenea, puteţi să vizitaţi magazinul JYSK din zona dvs., unde angajaţii noştri stau la dispoziţia dvs. 

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTERUL JYSK!

Visa Mastercard