Perdele lungi și elegante din șnur

Vezi gama noastră de perdele ușoare, din șnur sau din plasă și alege culoarea care ți se potrivește pentru sufragerie, dormitor sau dining: roz, maro, bej, albe, galbene, crem. Alege perdele lungi și elegante din șnur pentru interioare la modă care sunt în același timp decorative pentru ferestre. Poti monta o perdea din șnur sau din franjuri si la intrarea în casă sau într-un spațiu exterior: pe balcon, pe terasă sau în foișor. Poți ajusta perdeaua în funcție de lungimea care ți se potrivește pentru fereastra sau ușa de la intrare și sunt mai mult transparente. 

Citește și ghid pentru perdele - ce perdele să alegi pentru fiecare cameră. 

Cum și unde pot fi folosite perdelele din șnur

Există două locuri principale în care poți folosi perdele din șnur. O perdea din șnur poate fi atârnată la ușă, șnururile creând iluzia de divizare, permițând totuși luminii și aerului să intre în casă, spre deosebire de o ușă închisă. Astfel poți adauga intimitate într-o anume cameră, fără a o bloca complet de restul casei.
 
O perdea din șnur poate fi folosită și la fereastră. Agățată în fața ferestrei permite ca lumina să strălucească liber și să vezi în continuare afară. Mulți oameni folosesc perdele transparente atunci când doresc o acoperire ușoară, dar totuși doresc lumină naturală, iar perdelele din șnur sunt o alternativă excelentă.