Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

Sărbătorim împreună 45 de ani cu oferte excelente! Reduceri de până la 70% Vezi ofertele


O ofertă excelentă pentru compania ta: JYSK BUSINESS TO BUSINESS

Alegerea perdelelor și draperiilor potrivite

Sfaturi pentru alegerea perdelelor și jaluzelelor

Uneori poate fi greu să te decizi asupra accesoriilor potrivite pentru fereastră. Există o mulțime de variante: draperii, jaluzele venețiene, romane sau verticale, perdele opace sau din voal.  Cum alegi cea mai bună opțiune pentru casa ta?

Perdele și draperii clasice din material textil

Perdelele sau draperiile din material textil reprezintă varianta tradițională de accesoriu pentru ferestre. Acestea au un rol important în a aduce o atmosferă de confort în cameră. Dacă sunt preferatele tale, nu ești singurul care optează pentru ele. Draperiile și perdelele pot fi combinate în multe feluri, astfel încât vei avea mai multe opțiuni de personalizare și de decorare a casei. Cea mai des întâlnită variantă este cea în care draperiile opace sunt îmbinate cu perdele transparente, astfel încât să poți lăsa lumina sa intre în cameră atunci când vrei, fără a renunța la intimitatea oferită de o perdea.

Jaluzele verticale

Jaluzelele verticale sunt o alegere din ce în ce mai populară. Sunt adecvate ferestrelor de dimensiuni mari, care ajung până aproape de podea, precum ferestrele din multe ansambluri rezidențiale nou construite. Acestea pot fi ajustate, astfel încât să lase să pătrundă mai multă sau mai puțină lumină, în funcție de preferințele de moment.

Jaluzelele verticale sunt disponibile în mai multe mărimi, iar înălțimea sau lățimea lor poate fi modificată.

Roletele și jaluzelele romane

Roletele și jaluzelele romane sunt o altă alegere populară. Ambele sunt practice și puțin costisitoare. Roletele sunt adesea folosite pentru dormitor, pentru că pot împiedica inatrarea luminii complet. Jaluzelele romane nu pot fi modificate nici în lungime, nici în înălțime, în timp ce roletele pot fi ajustate ca lățime, dar nu și ca lungime. De aceea, este bine să te asiguri că ai achiziționat mărimea potrivită pentru fereastra ta.  

Jaluzele venețiene

Jaluzelele venețiene sunt potrivite pentru ferestrele de dimensiuni mici, precum ferestrele de la bucătărie. Ca și în cazul jaluzelelelor verticale, acestea pot fi ajustate pentru a lăsa mai multă sau mai puțină lumină să intre în cameră. Jaluzelele venețiene din aluminiu pot fi scurtate cu ușurință, prin eliminarea lamelelor de aluminiu care sunt în plus. 

Descoperă mai mult

Reîmprospătează-ți casa primăvara asta cu noua colecție Nordic Mood

Reîmprospătează-ți casa primăvara asta cu noua colecție Nordic Mood

Noutăți: Decorațiuni cu forme organice care adaugă confort casei tale

Noutăți: Decorațiuni cu forme organice care adaugă confort casei tale

Adaugă note calde în zona de luat masa cu noua colecție Nordic Mood

Adaugă note calde în zona de luat masa cu noua colecție Nordic Mood

Cum să alegi covorul potrivit pentru fiecare cameră

Cum să alegi covorul potrivit pentru fiecare cameră