Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Două comode și un bufet

Cum să alegi comoda cu sertare potrivită

 Comodele sunt piese de mobilier care economisesc spațiu, și care te ajută să menții casa ordonată. Sunt o combinație de funcționalitate și design, care îți poate scoate în evidență stilul personal și sunt extrem de utile ca spații de depozitare pentru camera de zi, sufragerie, hol sau dormitor. O comodă poate fi mai potrivită pentru casa ta decât este pentru decorul altor case, de aceea îți prezentăm câteva dintre caracteristicile pe care ar trebui să le iei în considerare pentru a face alegerea corectă.

1.    Unde vrei să poziționezi comoda?

Este necesar ca mai întâi să decizi unde dorești să plasezi noua comodă. Cât spațiu ai disponibil și ce alte piese de mobilier se află deja în cameră? Ia în considerare, de asemenea, dacă comoda cu sertare ar putea fi utilă în mai multe scopuri prin înlocuirea unora dintre piesele de mobilier pe care le ai deja. Vei putea simplifica decorul prin integrarea mai multor soluții de depozitare într-o comodă mare. Rafturile, cutiile de pe podea, suporturile pentru haine și alte locuri în care tu și ceilalți membri ai familiei țineți lucrurile în aer liber pot fi îndepărtate și veți obține astfel o cameră frumoasă și ordonată.

Dacă ai obiecte decorative pe care vrei să le păstrezi la vedere, ia în considerare un dulap.

2.    De cât spațiu ai nevoie pentru depozitare?

Continuă luând în considerare ce vrei să depozitezi în comodă și cât de mare trebuie să fie. Nu-ți subestima nevoia de spațiu pentru depozitare. Dacă ai nevoie de spațiu de depozitare și pentru partener sau parteneră, ia în considerare o comodă dublă sau cumpă două comode cu sertare, pe care să le așezi una lângă cealaltă. Vei fi cu siguranță mulțumit atunci când vei avea un spațiu dedicat pentru toate obiectele tale personale.

Comodă mare în hol
Comodă FREDENSBORG 3+3 sertare albă
1500 Lei/buc
1999 Lei /buc
REDUCERE 24%
Exclusiv Online
Dulap FREDENSBORG 183x200 alb
2350 Lei/buc
2999 Lei /buc
REDUCERE 21%
Exclusiv Online

Poți de asemenea să folosești comoda pentru depozitarea articolelor care sunt folosite în alte încăperi. Poți dedica un sertar fețelor de masă și șervețelelor, chiar dacă comoda este amplasată în dormitorul sau în biroul tău.

Comodă din lemn în dormitor
Comodă 4 sertare LINTRUP stejar
750 Lei/buc
900 Lei /buc
REDUCERE 16%
Numai în magazine

3.    Ai nevoie de mai mult decât de sertare?

O comodă nu trebuie neapărat să fie compusă numai din sertare. Unele modele au uși, altele au incluse rafturi. O comodă cu rafturi poate fi folosită și ca noptieră sau poate fi potrivită într-un hol în care poți păstra o tavă pentru chei și alte obiecte mici pe raft.

Comodă cu trei sertare și un raft
Comodă 3 sertare BILLUND alb/stejar
550 Lei/buc
749 Lei /buc
REDUCERE 26%
Exclusiv Online

Unele comode au o ușă în plus pe lângă sertare. Acest lucru poate fi util dacă ai nevoie de un loc unde să-ți păstrezi sfeșnicele și alte obiecte care stau cel mai bine în poziție verticală.

4.    Ce stil și culoare îți plac?

Odată ce ai stabilit elementele de bază – spațiul pe care îl ai disponibil și pentru ce ai nevoie de comodă, poți începe să cauți stilul care îți place. Poți găsi o comodă care să completeze decorul existent sau una care să contrasteze cu acesta. Dacă decorul tău este lejer și elegant, poți continua să abordezi acest stil. Dar de ce să nu încerci ceva mai îndrăzneț și să alegi o comodă neagră pentru a atrage atenția?

Dacă ai îndoieli, amintește-ți că nu poți greși niciodată cu un look clasic.

Dacă vrei să cumperi mai mult decât o simplă comodă, ai șansa să obții un aspect armonios și unitar prin explorarea pieselor de mobilier din cadrul aceleiași colecții.

Două comode din lemn și un bufet
Comodă 3 sertare VEDDE stejar sălbatic
600 Lei/buc
849 Lei /buc
REDUCERE 29%
Comodă 5 sertare VEDDE stejar sălbatic
675 Lei/buc
849 Lei /buc
REDUCERE 20%

Descoperă mai mult

Draperiile te pot ajuta să ții la distanță zgomotele, căldura și frigul

Cum să-ți transformi casa cu ajutorul perdelelor

Descoperă colecția RY: mobilier în nuanța caldă a stejarului

Covoarele: Avantajele folosirii lor și sfaturi pentru amenajare