Scaune de bar și mese de bar pentru o petrecere reușită

În casele moderne. cei mai mulți dintre noi aleg să combine bucătăria și zona de luat masa într-o singură cameră multifuncțională și flexibilă, perfectă pentru întreaga familie. De aceea, crearea de zone de zone pentru luat masa în stil bar a devenit tot mai frecventă.
Vezi gama noastră variată de mese și scaune de bar și alege un scaun sau o masă cu design modern, scandinav sau clasic, pentru bucătăria ta. Alege scaune sau merse de bar în diferite culori: negru, gri, stejar, alb, maro, din sticlă. tapițate sau din imitație de piele, perfecte pentru zona de living, dining sau pe hol. Avem o gamă variată de produse, așadar cu siguranță vei găsi ceva potrivit cu stilul casei tale. 

Citește și JONSTRUP: colecția de scaune pentru bucătărie, sufragerie și birou
 

Mese de bar și scaune de bar pentru petreceri și viața de zi cu zi

Mesele de bar sunt ideale pentru petreceri. Indiferent dacă participi la o nuntă, o zi de naștere sau o recepție, o masa mica și rotundă este practica, ieftina și ușor de asamblat. Imaginează-ți oaspeții cu o băutură în mână, adunați în jurul unei mese de bar inalte și elegante, cu gustări și lumânări - atunci vă veți bucura de zile de vară și mai festive. O băutură băută în picioare îi invită pe oameni să se miște și ușurează socializarea. Așadar, dacă ai la dispoziție un spațiu mic, mesele de bar rotunde pot fi o soluție bună pentru mai multe persoane.

Ai nevoie de inspirație pentru următoarea petrecere? Citește postarea noastră de pe blog și inspiră-te: Idei de petrecere pe timpul verii