Scaune de bar și mese de bar pentru o petrecere reușită

În casele moderne. cei mai mulți dintre noi aleg să combine bucătăria și zona de luat masa într-o singură cameră multifuncțională și flexibilă, perfectă pentru întreaga familie. De aceea, crearea de zone de zone pentru luat masa în stil bar a devenit tot mai frecventă.
Vezi gama noastră variată de mese și scaune de bar și alege un scaun sau o masă cu design modern, scandinav sau clasic, pentru bucătăria ta. Alege scaune sau merse de bar în diferite culori: negru, gri, stejar, alb, maro, din sticlă. tapițate sau din imitație de piele, perfecte pentru zona de living, dining sau pe hol. Avem o gamă variată de produse, așadar cu siguranță vei găsi ceva potrivit cu stilul casei tale. 

Citește și JONSTRUP: colecția de scaune pentru bucătărie, sufragerie și birou
 

9 produse
    9 produse

    Mese de bar și scaune de bar pentru petreceri și viața de zi cu zi

    Mesele de bar sunt ideale pentru petreceri. Indiferent dacă participi la o nuntă, o zi de naștere sau o recepție, o masa mica și rotundă este practica, ieftina și ușor de asamblat. Imaginează-ți oaspeții cu o băutură în mână, adunați în jurul unei mese de bar inalte și elegante, cu gustări și lumânări - atunci vă veți bucura de zile de vară și mai festive. O băutură băută în picioare îi invită pe oameni să se miște și ușurează socializarea. Așadar, dacă ai la dispoziție un spațiu mic, mesele de bar rotunde pot fi o soluție bună pentru mai multe persoane.

    Ai nevoie de inspirație pentru următoarea petrecere? Citește postarea noastră de pe blog și inspiră-te: Idei de petrecere pe timpul verii