Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Set de grădină cu scaun în culori puternice pe o terasă însorită lângă ocean

Mobilier de grădină și accesorii în culori puternice

A venit în sfârșit vremea frumoasă. Ai scos hainele subțiri și colorate din dulapuri, ai pus plante verzi în ghivece și jardinierele de pe balcon, și poate ai apucat deja să petreci un weekend în aer liber - în parc, la mare sau la munte.

Acum este timpul să îți înfrumusețezi balconul sau terasa cu piese de mobilier pentru exterior și accesorii de grădină în culori puternice, care să îți aducă mai multă energie și veselie. Sau poți să te pregătești pentru plajă cu un prosop moale, un scaun și o umbrelă de soare.

Four garden chairs in different colours on a beach

 

Scaunul de grădină RAVNEBAKKE este disponibil în culori diferite: gri, roșu, galben, verde, care îți vor reîmprospăta spațiul în aer liber. În zilele în care soarele nu strălucește, acest scaun va adăuga puțină strălucire pe balconul sau terasa ta.

 

Scaune de grădină cu margini rotunjite

Pe lângă faptul că este foarte confortabil, scaunul UBBERUP îți oferă o priveliște încântătoare pe terasă sau pe balcon datorită formei rotunde, design-ului minimalist cu coarde din polietilenă și a culorilor proaspete: verde, gri, roșu și nuanța neutră a nisipului. Scaunul UBBERUP este, de asemenea, disponibil și pe negru pentru un aspect clasic. Totuși, poți crea un aspect mai jucăuș dacă adăugi unul sau două scaune în culori puternice.

Four garden lounge chairs in different colours on a beach

 

Dacă plănuiești o ieșire la plajă, asigură-te că vei avea un loc relaxant și ușor de găsit unde te poți usca după o baie răcoritoare în mare. Alege un prosop de plajă colorat și ușor de recunoscut așa cum este prosopul de plajă MARMA, cu dungi albe în combinație cu albastru închis, gri, verde mentă sau violet.

Garden lounge chairs on a beach with large beach towels hanging from the back

 


Descoperă mai multe trenduri pentru grădină în anul 2020. 

O umbrelă de soare cu aspect vintage 

Umbrela KATTEGAT are un look specific anilor '50 care te duce cu gândul la modul lejer în care se făcea plajă în timpul zilei în acea perioadă. Acum e foarte simplu să recreezi aceeași senzație de relaxare și pe propria terasă sau pe balcon.

Three large parasols on a beach

 

Nu uita nici de colțul copiilor 

Copiii vor aprecia cu siguranță scaunele pentru copii LEKNES. Creează un colț pentru copii pe terasă și lasă-i pe cei mici să se bucure de vremea frumoasă la soare, cu o limonadă rece - așa cum fac și adulții.

Children’s stacking chair on a beach with a drinking cup placed in front of each one

 

Dacă vei alege cănile de băut ALF disponibile în trei culori diferite, nu vei avea nicio dificultate în a distinge între cana ta și cele ale altor invitați. 

Three drinking cups in different colours in the sand on a beach

 

Tot ce a mai rămas este să creezi un design jucăuș, dar echilibrat, pe terasă sau pe balcon. Cu multe culori diferite, pastelate sau îndrăznețe, vei obține o atmosferă strălucitoare și veselă. Poți, de asemenea, să te mulțumești cu câteva accente de culoare pentru a crea un aspect elegant, la care să adaugi și o notă personală. 

Ce piese de mobilier și accesorii colorate preferi? Spune-ne în comentarii. 

Descoperă mai mult

Alege pavilionul potrivit pentru grădina ta

Alege pavilionul potrivit pentru grădina ta

Ghid: cum alegi cutia potrivită pentru depozitarea pernelor de grădină

Ghid: cum alegi cutia potrivită pentru depozitarea pernelor de grădină

Cum să alegi setul de terasă perfect pentru tine

Cum să alegi setul de terasă perfect pentru tine

Ghid: cum găsești umbrela de soare potrivită pentru grădina ta

Ghid: cum găsești umbrela de soare potrivită pentru grădina ta