Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Cutie de depozitare perne de grădină pe o terasă

Ghid: cum alegi cutia potrivită pentru depozitarea pernelor de grădină

Unde îți păstrezi pernele de grădină, felinarele de exterior și accesoriile de grădină atunci când nu le folosești? O cutie de depozitare pentru perne este o soluție excelentă pentru nevoile tale de depozitare. Te ajută să-ți păstrezi spațiul exterior ordonat și bine organizat, îți garantează acces facil la pernele pentru mobilierul de grădină vara, te eliberează de corvoada de a găsi spațiu de depozitare în interior pentru accesoriile din exterior, iar modelul potrivit îți va proteja pernele în timpul averselor de ploaie inclusiv iarna. În același timp, o cutie de depozitare pentru perne nu ocupă mult spațiu. Dar cum o alegi pe cea potrivită? Există o serie de lucruri pe care trebuie să le iei în considerare:

  • Cât spațiu ai pentru cutia de depozitare a pernelor pe terasă/balcon?
  • Ce vei depozita și ce dimensiune este potrivită pentru tine?
  • Ai de gând să muți cutia de depozitare a pernelor?
  • Care este stilul tău și ce cutie de depozitare pentru perne s-ar potrivi cu celelalte piese de mobilier pentru grădină?
  • Va fi cutia de depozitare pentru perne protejată de ploaie și frig sau ar trebui să fie rezistentă la îngheț și la apă?

Cutia potrivită pentru depozitarea pernelor pentru terase și balcoane mici

Spațiile mai mici necesită mobilier mai mic și, uneori este nevoie să pui o atenție suplimentară în deciziile dvs. Începe prin a măsura spațiul pe care vrei să-l dedici cutiei tale de depozitare pentru perne, astfel încât să găsești sigur una care se potrivește. În timp ce multe cutii de depozitare pentru perne sunt destinate teraselor mari, există și alte alternative mici și practice. Dacă aveți un balcon sau o terasă mică sau dacă doriți să dedicați doar o zonă restrânsă cutiei de depozitare pentru perne, compactul HALKEVAD are jumătate din lungimea majorității celorlalte cutii de depozitare pentru perne și este un bun candidat.

Dacă ai spațiu limitat disponibil pe terasă sau balcon, este întotdeauna o idee bună să alegi mobilierul multifuncțional. Unele cutii de depozitare pentru perne sunt construite pentru a suporta greutatea uneia sau mai multor persoane, astfel încât să fie util atât pentru depozitare, cât și ca scaun. Așa este și cutia SVENDBORG. Mânerele acesteia te ajută să aduci cutia mai aproape de masa de grădină dacă ai nevoie de mai multe locuri pentru oaspeții tăi. 

KARLBY este mai degrabă o bancă de depozitare în aer liber decât o cutie de perne, pentru că o poți folosi ca să păstrezi pernele de grădină în ea, cât și pentru a te așeza pe ea. Are inclusă și o pernă deasupra pentru confortul tău. KARLBY este realizată din lemn certificat FSC® (FSC® N001715) și este alegerea potrivită pentru tine dacă îți place aspectul cald al lemnului și îți pasă de natură.

Consultați și ghidul nostru pentru a alege umbrela de soare potrivită.

Cutie mare de depozitare pentru grădină, cu mult spațiu

Un balcon sau o terasă mare cu seturi de grădină și mobilier de lounge are nevoie de o cutie pentru depozitarea mai multor perne și cuverturi. S-ar putea să ai, de asemenea, mai mult spațiu pentru o cutie mare de depozitare, în care poți depozita nu numai perne de grădină și felinare, dar și una sau două unelte de grădină. În cazul în care sună bine, te sfătuim să cauți una care are o capacitate de 700 + litri.

STAVERN este o sugestie excelentă. Are un capac hidraulic astfel încât se deschide și se închide ușor.

Cutie mare de depozitare în grădină pe o terasă

Cutii de depozitare mobile pentru perne

Ai nevoie să te muți în jurul mobilierului de pe terasa ta? Sau îți place pur și simplu să redecorezi? În aceste cazuri, o cutie de depozitare pentru perne cu mâner îți va face viața mai ușoară. BISNAP este o cutie de depozitare mică, ușoară, care poate fi mutată cu ușurință. Este fabricată din plastic protejat UV și este rezistentă atât la îngheț, cât și la apă.

Cutia YDERUP este puțin mai mare decât BISNAP și are loc pentru mai multe accesorii de grădină. Este, de asemenea, puțin mai grea, dar a fost echipată cu roți pentru a fi mai ușor manevrabilă. Este disponibilă într-o culoare naturală sau pe negru și va adăuga o notă elegantă terasei sau balconului tău.

Un stil care îți place

Ratanul, lemnul și plasticul sunt materiale folosite frecvent pentru cutiile de depozitare a pernelor și fiecare are propriile beneficii și caracteristici. Culoarea depinde parțial de materialul pe care îl alegi, la fel ca și nivelul necesar de întreținere.

Poți alege fie o cutie de depozitare pentru perne care să nu atragă prea mult atenția, fie una care se îmbină perfect cu celelalte piese de mobilier de grădină. Unele fac parte din aceeași colecție ca setul de lounge, cum ar fi TAMBOHUSE. Cutia de depozitare pentru perne TAMBOHUSE se potrivește cu setul de lounge TAMBOHUSE și este disponibilă în culoarea gri și natur, astfel încât să poți crea un aspect unitar pe terasa sau balconul tău.

Protejază-ți pernele de exterior

Dacă noua ta cutie de depozitare pentru perne va sta într-un loc în care va fi expusă la soare sau la ploaie, ar trebui să cauți una care să aibă protecție UV și/sau rezistentă la apă. Protecția UV ajută la prevenirea decolorării culorilor, iar calitățile impermeabile va păstra uscate lucrurile depozitate în cutie. 

Trebuie să fii conștient de faptul că materialul de pe pernele de grădină poate fi deteriorat din cauza înghețării și a dezghețării repetate, așa că dacă vei depozita cutia pentru perne într-un loc în care nu este protejată de vremea foarte rece, ar trebui să cauți una care să fie rezistentă la îngheț.

Găsirea cutiei potrivite pentru depozitarea pernelor înseamnă un echilibru între funcționalitate, stil și durabilitate pentru un spațiu în aer liber fără dezordine și să te asiguri că pernele tale de exterior rămân protejate în toate anotimpurile.

Descoperă mai mult

Cum să alegi setul de terasă perfect pentru tine

Cum să alegi setul de terasă perfect pentru tine

Ghid: cum găsești umbrela de soare potrivită pentru grădina ta

Ghid: cum găsești umbrela de soare potrivită pentru grădina ta

Cum să alegi masa potrivită pentru grădină, terasă sau balcon

Cum să alegi masa potrivită pentru grădină, terasă sau balcon

Decorează-ți terasa cu piese de mobilier modulare

Decorează-ți terasa cu piese de mobilier modulare