Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

15% REDUCERE SUPLIMENTARĂ pentru toate comenzile online

Masă rotundă de grădină și patru scaune de grădină pe gazon

Cum să alegi masa potrivită pentru grădină, terasă sau balcon

Masa din grădină, de pe terasă sau din balcon este elementul central pentru cinele în aer liber, petrecerile estivale cu prietenii și micul dejun savurat sub soarele dimineții. De aceea este important să alegi masa potrivită pentru tine și familia ta. În acest articol te vom ghida prin mai multe opțiuni disponibile pentru spații de diferite dimensiuni.

Care este forma corectă?  

O masă de grădină rotundă, pătrată sau dreptunghiulară? Toate cele trei forme au beneficiile lor, de aceea ar trebui să analizezi mai întâi spațiul pe care îl ai disponibil și să decizi care ar fi cea mai potrivită formă în funcție de dimensiunea acestuia.

O masă de grădină dreptunghiulară sau pătrată este ușor de lipit de un perete, astfel încât te va ajuta să economisești puțin spațiu pe terasă sau pe balcon. Dacă ai nevoie de spațiu suplimentar pentru un oaspete, poți trage masa în centru și vei avea un loc în plus. O masă pătrată de grădină te poate ajuta să creezi o atmosferă confortabilă pentru toți participanții - ideală pentru o seară de jocuri de societate.

Square garden table and four stacking chairs on a sunny patio
Masă grădină MADERUP 90x90 neagră
400 Lei/buc
699 Lei /buc
REDUCERE 42%

 

Dacă ai nevoie de spațiu pentru mai mulți oaspeți, alegerea optimă este o masă dreptunghiulară de grădină. De asemenea, este important să alegi și scaunele de grădină potrivite. Dacă confortul este important pentru tine, alege scaune cu cotiere și un șezut moale. Atunci când ai nevoie de spațiu suplimentar pentru oaspeți, poți adăuga câteva scaune de grădină mai puțin voluminoase.

 

O masă rotundă de grădină poate fi alegerea potrivită pentru o terasă mică sau un balcon. Este mai ușor să te deplasezi pe lângă o masă cu un blat rotund și de multe ori poți să introduci cu ușurință un loc suplimentar. Citește mai multe despre beneficiile meselor rotunde de grădină.

Round garden table and four folding chairs
Scaun pliabil NAGELSTI alb
150 Lei/buc
175 Lei /buc
REDUCERE 14%
În limita stocului disponibil
Numai în magazine

Baza unei mese de grădină

Mesele de gradină tradiționale se bazează pe patru picioare, dar poți să iei în considerare o masă de grădină cu o bază metalică pătrată. Îi oferă mesei un aspect stabil, și în același timp ușor și modern, iar masa poate fi puțin mai ușor de mutat decât una cu patru picioare.

Black garden table with garden chairs on a patio

 

Unele mese rotunde de grădină au o bază în centru în loc de patru picioare. Această bază oferă un aspect modern și nu vei mai fi deranjat de picioarele mesei atunci când vei pune scaunele de grădină în jurul ei.

Round garden table with a centred base and four garden chairs on a lawn
Masă grădină HOLTE Ø120 lemn es tare
1500 Lei/buc
1999 Lei /buc
REDUCERE 24%
Exclusiv Online
Scaun grădină FJELLERUP natur
550 Lei/buc
999 Lei /buc
REDUCERE 44%
Exclusiv Online

Mese de grădină pentru spații mici și familii numeroase

Nu renunța la ideea de a avea un spațiu de relaxare dacă ai un balcon mic. O masă pe balcon care poate fi pliată atunci când nu este utilizată este ideală pentru spațiile exterioare mici.

 

O altă opțiune este o masă de bar cu scaune, care va adăuga o atmosferă de cafenea urbană curții sau balconului tău.

 

În fiecare zi ai nevoie de spațiu pentru familia ta apropiată, dar la zile de naștere și la alte ocazii festive s-ar putea să ai mai mulți invitați decât de obicei în jurul mesei. Atunci este necesar să ai la îndemână o masă extensibilă de grădină.

Extendable garden table with room for eight people

 

Nu doar mesele dreptunghiulare de grădină pot fi extinse. La fel este și cazul anumitor mese rotunde de grădină care capătă o formă ovală atunci când introduci o extensie pentru masă. 

Round extendable garden table on a patio by the ocean
Masă grădină TAGEHOLM Ø118x118/168 natur
1750 Lei/buc
3299 Lei /buc
REDUCERE 46%
Exclusiv Online

 

Materiale, culori și stiluri diferite

Mesele de grădină sunt realizate din lemn masiv, ratan, metal și plastic, precum și în diverse culori, așa că totul se reduce la preferințele tale. S-ar putea să descoperi că un set de grădină realizat din materiale ușoare se potrivește perfect cu atmosfera plăcută de vară.

Garden table with white frame and wooden top and four stacking chairs
Masă grădină RAMTEN 90x206 lemn esență tare
850 Lei/buc
1299 Lei /buc
REDUCERE 34%
Exclusiv Online
Scaun FASTRUP alb
Scaun FASTRUP alb
REDUCERE 41%
350 Lei/buc
599 Lei /buc
REDUCERE 41%
Exclusiv Online

 

Sau s-ar putea să preferi un aspect contemporan pentru întâlnirile de după-amiază, serile petrecute pe terasă sau petrecerile în grădină.

Round garden table in metal and fibre cement and four garden chairs
Masă grădină FAGERNES Ø110 gri
1750 Lei/buc
2499 Lei /buc
REDUCERE 29%
Exclusiv Online

Descoperă mai mult

Eticheta FSC®: certificarea sustenabilității mobilierului nostru de grădină

Transformă-ți spațiul exterior cu un pavilion decorat în stilul tău

Prosoape și pături pe care să le folosești atunci când mergi la plajă

Idei despre cum să-ți luminezi spațiul exterior