Alege mese de grădină pentru spațiul tău exterior

Avem o gamă variată de mobilier pentru grădină: mese în diverse modele, culori, dimensiuni și materiale. Alege o masă de grădină din lemn masiv, din ratan, sau fier: oțel și aluminiu sau plastic, cu un design atractiv și un preț accesibil! Vara luăm masa extensibila în grădină și o folosim ca un living exterior. Atunci când familia se adună pentru a lua prânzul sau cina în aer liber, masa din grădină este o piesă de mobilier centrală. Descoperă selecția noastră de mese de grădină extensibile, mese pliabile, mese de camping, mese pentru zona exterioara: terasă și balcon și mese de grădină. Poți alege și un set pentru grădină care să includă masa și scaunele de grădină.

Nu ești sigur ce masă de grădină se potrivește pentru spațiul tău în aer liber? Citește ghidul nostru pentru alegerea mobilierului de grădină.

54 produse
  54 produse

  Mese de grădină pentru fiecare seară petrecută împreună

  În timpul verii ne mutăm în grădină, care devine o cameră de zi suplimentară. Există ceva mai bun decât o cină servită afară într-o seară călduroasă de vară? Când familia se reuneşte pentru a lua cina afară, masa de grădină devine piesa de mobilier centrală. JYSK îți oferă mese de grădină cu mai multe dimensiuni şi modele. Avem mese rotunde şi dreptunghiulare dintre care vei găsi cu siguranţă una potrivită pentru terasa exterioară.

  Materiale diferite, întreținere diferită

  La JYSK vei găsi mese de grădină dintr-o gamă extinsă de materiale, printre care lemn de esenţă tare, lemn artificial, ratan, metal, sticlă şi plastic.

  Când alegi materialul, trebuie să te gândești dacă preferi o masă dintr-un material care nu necesită întreţinere, precum plasticul, petanul şi lemnul sintetic, sau o masă de grădină clasică din lemn care necesită mici lucrări de întreţinere. Oricare ar fi materialul pe care îl alegei, dacă respecţi sfaturile simple oferite de JYSK, vei deţine o piesă de mobilier de grădină din lemn care îşi va păstra aspectul frumos pentru mulţi ani de acum înainte.
  Citește aici cum să îngrijești mobila de grădină din lemn masiv. 

  Asortează scaune de grădină sau alege un set complet de mobilier de grădină

  Când achiziţionezi o masă de grădină, este important să alegi una care să se potrivească cu scaunele de grădină în ceea ce priveşte înălţimea, lăţimea şi aspectul. În cazul în care dorești să cumperi şi scaune de grădină noi, îți punem la dispoziţie o selecţie variată de modele. De asemenea, poți alege să achiziţionezi un set de mobilier de grădină, cu masă şi scaune incluse.