Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Două mese de dining în aer liber și o masă de grădină cu picior

Mesele rotunde de grădină: avantaje și idei pentru amenajare

Se spune adesea că o conversație decurge mai ușor în jurul unei mese rotunde. Acest principiu se aplică și în cazul meselor de grădină așezate în aer liber. Iar o conversație plăcută este doar unul dintre beneficiile pe care ți le poate aduce o masă rotundă de grădină – află care sunt toate beneficiile în acest articol. 

Mese rotunde de grădină pentru spații mici

Dimensiunile unei mese de grădină ar trebui să se potrivească cu spațiul pe care îl ai la dispoziție pe terasă, în grădină sau pe balcon. Iar dacă nu ai mult spațiu, o masă rotundă de grădină este întotdeauna o alegere mai bună decât una pătrată sau dreptunghiulară. Daca masa de grădină este destinată unei terase unde există mult trafic, varianta rotundă este si aici o alegere excelentă. Forma și marginile curbate facilitează deplasarea în jurul mesei.

Tu și invitații tăi veți sta, de asemenea, mai aproape unul de celălalt și va fi nevoie de mai puține eforturi pentru ca toată lumea să participe la conversația de la masă. Masa de grădină SANDVIG are un diametru de 120 cm si o inaltime de 74 cm. Cadrul este realizat din aluminiu, iar blatul este din lemn artificial.

Round garden table with grey garden chairs

 

Dimensiunile potrivite ale mesei de grădină depind și de numărul membrilor familiei sau al prietenilor invitați la masă. Masa de grădină RANGSTRUP este disponibilă în două mărimi diferite: cu diametrul de 110 cm sau 130 cm. Înălțimea este aceeași pentru ambele variante: 74 cm. Masa are blatul disponibil într-o nuanță naturală sau pe negru, iar picioarele din aluminiu pot fi negre sau albe.

 

Masă de grădină cu picior

O masă de grădină așezată pe un singur picior în loc de patru picioare are și mai multe beneficii. Asta pentru că nu o să te mai deranjeze picioarele atunci când vei pune scaunele de grădină în jurul mesei. În același timp, o să te bucuri de designul modern, cu un aspect lejer, de vară. Masa de grădină cu picior FAGERNES are un diametru de 110 cm și o înălțime de 75 cm. Are cadrul din oțel și blatul din fibrociment.

 

Masa FAGERNES va fi disponibilă în sortimentul JYSK începând cu luna iunie. 

Vezi și mese ajustabile pentru grădină: avantaje și idei de amenajare

Descoperă mai mult

Alege pavilionul potrivit pentru grădina ta

Alege pavilionul potrivit pentru grădina ta

Ghid: cum alegi cutia potrivită pentru depozitarea pernelor de grădină

Ghid: cum alegi cutia potrivită pentru depozitarea pernelor de grădină

Cum să alegi setul de terasă perfect pentru tine

Cum să alegi setul de terasă perfect pentru tine

Ghid: cum găsești umbrela de soare potrivită pentru grădina ta

Ghid: cum găsești umbrela de soare potrivită pentru grădina ta