Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Mese de gradina
Masa gradina
Mese gradina

Mese grădină

Avem o gamă variată de mese de grădină în diverse modele, culori, dimensiuni și materiale. Alege o masă de grădină din lemn masiv, din petan, oțel și aluminiu sau plastic, cu un design atractiv și un preț accesibil!

Mese de grădină pentru fiecare

În timpul verii ne mutăm în grădină, care devine o cameră de zi suplimentară. Există ceva mai bun decât o cină servită afară într-o seară călduroasă de vară? Când familia se reuneşte pentru a lua cina afară, masa de grădină devine piesa de mobilier centrală. JYSK vă oferă mese de grădină cu mai multe dimensiuni şi modele. Avem mese rotunde şi dreptunghiulare dintre care veţi găsi cu siguranţă una potrivită pentru terasa exterioară.

La JYSK veţi găsi mese de grădină dintr-o gamă extinsă de materiale, printre care lemn de esenţă tare, lemn artificial, petan, metal, sticlă şi plastic.

Când alegeţi materialul, trebuie să vă gândiţi dacă preferaţi o masă dintr-un material care nu necesită întreţinere, precum plasticul, petanul şi lemnul sintetic, sau o masă de grădină clasică din lemn care necesită mici lucrări de întreţinere. Oricare ar fi materialul pe care îl alegeţi, dacă respectaţi sfaturile simple oferite de JYSK, veţi deţine o piesă de mobilier de grădină din lemn care îşi va păstra aspectul frumos pentru mulţi ani de acum înainte.
Citiţi aici cum să îngrijiţi mobila de grădină. 

Când achiziţionaţi o masă de grădină, este important să alegeţi una care să se potrivească cu scaunele de grădină în ceea ce priveşte înălţimea, lăţimea şi aspectul. În cazul în care doriţi să cumpăraţi şi scaune de grădină noi, vă punem la dispoziţie o selecţie variată de modele. De asemenea, puteţi alege să achiziţionaţi un set de mobilier de grădină, cu masă şi scaune incluse. 

Abonează-te la newsletterul JYSK!

Visa Mastercard