Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

Pernă 750g GRAN 50x70

Unitate de stoc: 4318004
PLUS
CAMPANIE

Pernă 750g GRAN 50x70

109 Lei/buc 55 Lei/buc
 
1 (review)uri

Pernă de calitate cu umplutură moale din 80% lână/20% fibră goală siliconizată, 750 g în total. Lâna prin natura sa absoarbe umezeala. Țesătură din 100% bumbac. Temperatură spălare 30°C. 50x70 cm

Articole relevante pe blog

Specificațiile produsului

Tip: Pernă cu lână
Dimensiune: Lăţime: 50 cm, Lungime: 70 cm, Înălțime: 16 cm
Greutatea umpluturii: 750 g
Umplutură: 80% lână/20% fibră goală de poliester siliconizat
Greutate totală: 900 g
Umplutură: Camere interioare: 80% lână/20% fibră goală de poliester siliconizat
Compoziţie țesătură: 100% bumbac
Construcţie: Matlasată cu lână
Culoare: Bej
Margine: Culoare: Bej, Material: 100% bumbac, Formă: Cusătură interlock
Spălare automată: 30°C spălare ușoară
Înălbire: Nu înălbiţi
Centrifugare: Nu se usucă la mașină
Călcare: A nu se călca
Curăţare chimică: Nu curăţaţi chimic
Instrucțiuni: Spălați separat pentru a proteja învelișul
Îngrijire: Trebuie scuturat şi aerisit regulat, nu trebuie bătut sau aspirat
Certificare ecologică și sanitară:
OEKO-TEX 100, 976-14601 DTI
Produsele ce au inscripționat pe etichetă "Încredere în textile" au întrunit toate condițiile pentru a trece testele Asociației Internaționale OEKO-TEX®, ceea ce înseamnă că nu conțin substanțe dăunătoare.
Înălțime: Înaltă

Toate review-urile

 
1 review(uri) internațional(e) |
Scrie un review
16/11/2017

Miros persistent

Umplutura pernei miroase foarte tare (a lana de oaie) nu am putut s-o folosesc, sta pe balcon la aerisit. E cam inalta !

Scris de: Rebeca Oraș: Alba-Iulia Vârsta: 25-34 Sexul: Femeie

Livrare

Atunci când achiziționați un produs online, puteți alege între mai multe opțiuni de livrare, fie în magazin, fie acasă sau la serviciu.  

 

Click & Collect – Rezervă online, ridică din magazin – fără costuri suplimentare

 

Serviciul Click & Collect – Rezervă online, ridică din magazin, vă permite să rezervați produsele online, apoi să le plătiți și să le ridicați din magazinul JYSK pe care îl alegeți. Atunci când rezervați un produs prin serviciul Click & Collect veți primi în maxim 1 oră un mesaj de confirmare care vă anunță că aveți comanda pregătită.

Serviciul Click & Collect este gratuit și nu implică nicio taxă suplimentară. Veți plăti doar costul produselor comandate, iar plata se va face direct în magazin, în momentul în care ridicați comanda.

 

Livrarea comenzilor online la adresa indicată

 

Atunci când achiziționați produse online puteți alege orice adresă de livrare doriți. Livrarea se va efectua prin intermediul societății de curierat indicată de JYSK, iar costul livrării va fi calculat după ce adăugați produsele în coșul de cumpărături. Livrarea coletului va avea loc până la uşa adresei de livrare indicate de cumpărător. Livrările la domiciliu se fac în 9-15 zile lucrătoare de la data comenzii.

Produse disponibile numai în magazin

 

Ne dorim să puteți achiziționa produsele noastre online sau din magazin, în funcție de dorințele și necesitățile dumneavoastră. În anumite cazuri însă, unele produse sunt disponibile numai în magazin. Pot fi rezervate online prin serviciul Click & Collect sau pot fi achiziționate direct din unul dintre magazinele fizice JYSK. În general, produsele disponibile doar în magazin sunt: produse fragile, care se pot deteriora în urma transportului, precum oglinzile; produse care ies din sortiment și de aceea nu se mai află pe stock la depozitul central; produse care sunt disponibile pe o perioadă limitată, precum decorațiunile de Crăciun.

Indiferent de felul în care alegeți să intrați în posesia produselor noastre, vă așteptăm pe site și în magazinele fizice și vă dorim o experiență de cumpărături plăcută!

Îți recomandăm următoarele produse complementare pentru acest articol

Abonează-te la newsletterul JYSK!

Visa Mastercard