Garanția Produselor

Garantia legala privind conformitatea produselor este acordata de JYSK Romania SRL in conformitate cu prevederile O.U.G. nr. 140/2021 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora, precum si ale Ordonantei nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor, iar conditiile de garantie sunt prevazute in certificatul de garantie care insoteste produsul livrat. Perioada de garantie este calculata de la data achizitionarii produselor de catre Cumparator, specificata pe bonul fiscal, si se acorda doar in baza exemplarului original al bonului fiscal.

Cumparatorul are obligatia sa manipuleze, sa transporte, sa dezambaleze, sa depoziteze, sa conserve produsele in conformitate cu prescriptiile date de producator. Vanzatorul nu raspunde pentru defectiunile aparute ca urmare a nerespectarii acestor prescriptii de catre Cumparator. Repararea sau reconditionarea produselor defectate datorita cauzelor de mai sus va fi suportata de catre Cumparator.

Garantia nu se aplica nici unui produs sau parti din produs care a facut obiectul unui accident, modificare, abuz sau utilizare gresita.

Garantia comerciala poate sa difere , in functie de produsul achizitionat, de cea legala. Detalii despre conditiile de acordare si perioada garantiei comerciale sunt prevazute in certificatul de garantie care insoteste produsul livrat.

Perioada de garantie comerciala acordata persoanelor juridice este de 6 luni. Garantia nu se aplica produselor achizitionate in scopuri profesionale care implica un uz intensiv (de exemplu, dar fara a se limita la uzul in retaurante, baruri, terase, piscine, sali de sport, etc.) sau in scopul revanzarii acestora catre populatie. In acest caz Vanzatorul nu mai este raspunzator fata de neconformitatile aparute la produsele in cauza.

Condiții generale de acordare a garanției pentru produsele achiziționate din magazinele JYSK

Condiții generale de acordare a garanției pentru saltelele JYSK