Sustenabilitatea în JYSK

Scopul JYSK este să integreze preocuparea pentru protejarea mediului în toate domeniile relevante ale afacerii.
Pe această pagină poți afla mai multe despre unele dintre numeroasele noastre inițiative privind protejarea mediului.

SUSTAINABILITY IN JYSK
Acceptă cookie-uri statistice pentru a vedea video-urile
Apăsați pe butonul [OK] aflat în partea de jos a paginii
Body


Angajamentele JYSK

JYSK își propune să:

- Se implice mai mult decât intră în responsabilitatea sa pentru a combate schimbările climatice

- Vândă produse realizate din materii prime responsabile

- Reducă ambalajele și să regândească procesul de colectare a deșeurilor

Combaterea schimbărilor climatice

JYSK are planuri ambițioase și își propune ca până în 2030 să reducă emisiile de gaze cu efect de seră generate de alimentarea și încălzirea tuturor magazinelor, centrelor de distribuție și a birourilor noastre.

Lucrăm din greu pentru a ne eficientiza unitățile de lucru, pentru a trece la energia electrică regenerabilă și pentru a elimina treptat combustibilii fosili. De asemenea, ne propunem ca până în 2050 lanțul de aprovizionare și partenerii noștri de transport să devină neutri din punct de vedere al emisiilor de carbon generate de activitatea noastră.

Body


Materii prime responsabile

Viziunea noastră implică un viitor în care toate produsele sunt fabricate din materiale regenerabile sau reciclate, produse în mod responsabil.
Ne asumăm angajamente specifice fiecărei surse de materie primă:

Păduri:
JYSK va furniza exclusiv lemn și hârtie din surse responsabile certificate.

Bumbac și alte resurse agricole:
Tot bumbacul folosit de JYSK va proveni din surse mai responsabile, iar magazinul se va orienta spre certificări de top și aplicarea celor mai bune practici pentru alte materiale regenerabile.

Materiale reciclate:
JYSK se va strădui să maximizeze gradul de utilizare a materialelor reciclate în fabricarea de noi produse, fără a compromite calitatea sau siguranța.

Lemn mai sustenabil

Până la sfârșitul anului 2024, toate noile produse și ambalaje JYSK din lemn, carton sau hârtie vor fi certificate FSC® (FSC® N001715). Caută produsele cu eticheta FSC atunci când faci cumpărături la JYSK.

FSC este abrevierea pentru Forest Stewardship Council®, organizație internațională non-profit și, totodată, sistem de etichetare pentru lemnul și hârtia provenite din silvicultură durabilă sau din alte surse responsabile.

În 2006, JYSK a fost unul dintre primii membri FSC, la momentul stabilirii filialei în Danemarca.

SUSTAINABILITY IN JYSK
SUSTAINABILITY IN JYSK
SUSTAINABILITY IN JYSK

Bumbac mai sustenabil

Până la sfârșitul anului 2024, JYSK se angajează să folosească bumbac 100% mai sustenabil pentru toate produsele textile.

Acest obiectiv are în vedere inițiativa Better Cotton (BC), bumbacul reciclat sau bumbacul organic.

SUSTAINABILITY IN JYSK
SUSTAINABILITY IN JYSK
x
Body


Testat pentru siguranța ta

OEKO-TEX® este cel mai important sistem mondial de etichetare a siguranței produselor textile.
Marea majoritate a produsellor textile fabricate de JYSK este certificată cu eticheta Standard 100. Acest lucru înseamnă că produsul nu conține cantități dăunătoare de substanțe chimice periculoase.

La JYSK găsești și produse certificate MADE IN GREEN de către OEKO-TEX. Certificarea MADE IN GREEN acordată de OEKO-TEX este o extensie a etichetei Standard 100 by OEKO-TEX. Aceasta asigură, de asemenea, o producție responsabilă din punct de vedere ecologic și social.

Acceptă cookie-uri statistice pentru a vedea video-urile
Apăsați pe butonul [OK] aflat în partea de jos a paginii

Mai multe materiale reciclate

JYSK se străduiește continuu să crească gradul de utilizare a materialelor reciclate în fabricarea de noi produse, fără a compromite calitatea sau siguranța.

Acest lucru înseamnă, de asemenea, că lucrăm și la redefinirea designului produselor noastre, pentru a le face mai ușor de dezasamblat în vederea reciclării materialelor.

SUSTAINABILITY IN JYSK
SUSTAINABILITY IN JYSK
SUSTAINABILITY IN JYSK
SUSTAINABILITY IN JYSK
SUSTAINABILITY IN JYSK
Body


Ambalaje mai ecologice

Ne-am propus să folosim materii prime mai sustenabile pentru produsele noastre. Mai mult decât atât, obiectivul nostru este ca ambalajele pe care le folosim să fie, de asemenea, mai ecologice.

JYSK se străduiește să reducă utilizarea ambalajelor cât mai mult posibil, să maximizeze conținutul reciclat și să creeze ambalaje cât mai ușor de reciclat.

Obiectivele Națiunilor Unite privind dezvoltarea durabilă

Body


Țelul JYSK

JYSK lucrează cu Obiectivele Globale pentru a se asigura că eforturile sale principale privind durabilitatea și politica CSR corespund domeniilor în care avem cel mai mare impact de-a lungul lanțului nostru de valori.

Pe baza acestui fapt, am selectat cinci Obiective Globale pe care le considerăm esențiale pentru munca noastră.

Body

 

Poți citi mai multe despre

RESPONSABILITATEA SOCIALĂ CORPORATIVĂ LA JYSK accesând JYSK.COM

 

Află mai multe
SUSTAINABILITY IN JYSK
{"items":{"5efdb4c5-b954-4f1d-b445-00fe5c261469":{"0":{"x":"2","y":"0","width":"8","height":"4"},"1":{"x":"0","y":"4","width":"12","height":"8"},"2":{"x":"3","y":"13","width":"6","height":"9"},"3":{"x":"2","y":"23","width":"8","height":"8"},"4":{"x":"3","y":"31","width":"6","height":"5"},"5":{"x":"2","y":"36","width":"8","height":"10"},"6":{"x":"3","y":"46","width":"6","height":"5"},"7":{"x":"4","y":"51","width":"4","height":"8"},"8":{"x":"3","y":"61","width":"6","height":"6"},"9":{"x":"3","y":"67","width":"6","height":"4"},"10":{"x":"4","y":"71","width":"4","height":"7"},"11":{"x":"3","y":"78","width":"6","height":"6"},"12":{"x":"2","y":"84","width":"8","height":"9"},"13":{"x":"2","y":"93","width":"8","height":"8"},"14":{"x":"3","y":"101","width":"6","height":"9"},"15":{"x":"3","y":"110","width":"6","height":"4"},"16":{"x":"3","y":"114","width":"6","height":"8"},"17":{"x":"2","y":"122","width":"8","height":"6"},"18":{"x":"2","y":"128","width":"8","height":"8"},"19":{"x":"3","y":"136","width":"6","height":"3"},"20":{"x":"2","y":"139","width":"8","height":"8"},"21":{"x":"2","y":"147","width":"8","height":"8"},"22":{"x":"0","y":"155","width":"12","height":"9"}}},"settings":{"5efdb4c5-b954-4f1d-b445-00fe5c261469":{"always_show_resize_handle":false,"float":true,"cell_height":50,"auto_height":true,"height":0,"vertical_margin":10,"horizontal_margin":10,"width":12,"field_id":"5efdb4c5-b954-4f1d-b445-00fe5c261469","cellHeight":50,"verticalMargin":10,"alwaysShowResizeHandle":false,"itemClass":"grid-stack-item","placeholderClass":"grid-stack-placeholder","placeholderText":"","handle":".grid-stack-item-content","handleClass":null,"auto":true,"minWidth":768,"staticGrid":false,"_class":"grid-stack-instance-8848","animate":false,"resizable":{"autoHide":true,"handles":"se"},"draggable":{"handle":".grid-stack-item-content","scroll":false,"appendTo":"body"},"disableDrag":false,"disableResize":false,"rtl":false,"removable":false,"removableOptions":{"accept":".grid-stack-item"},"removeTimeout":2000,"verticalMarginUnit":"px","cellHeightUnit":"px","disableOneColumnMode":false,"oneColumnModeClass":"grid-stack-one-column-mode","isNested":false}}}