Saci de dormit pentru vară și iarnă

Dacă ești pasionat de camping sau de mers cu cortul la festivaluri, un sac de dormit îți va asigura un somn odihnitor. Vezi gama noastră de saci de dormit și alege-l pe cel care ți se potrivește. Indiferent dacă dorești să mergi la munte cu un cort sau să stai la picnic cu prietenii sau familia, un sac de dormit este o soluție ușoară și convenabilă. Căutarea unui sac de dormit care să fie eficient la temperaturi joase poate fi benefică dacă trebuie să dormi în aer liber. Poți să adaugi o saltea gonflabilă pentru mai mult confort sau un izopren impermeabil, autogonflabil sau care se umflă cu o pompă electrică saqu manuală. Sacii de dormit de la JYSK constau fie din fibre de poliester, fie din umplutură de poliester. Toți sacii noștri de dormit includ un sac de depozitare, astfel încât să fie cât mai ușor de transportat. 

Citește și camping la festivalurile verii - ce sa pui în bagaj

2 produse
  2 produse

  Bucură-te de un somn bun într-un sac de dormit de la JYSK

  Fie că intenționezi să mergi la un camping, sau dorești să petreceţi noaptea cu prietenii sau familia în aer liber, în gradină sau la munte, sacul de dormit reprezintă o soluţie simplă şi practică.   

  Înainte de a alege un sac de dormit, este important să stabilești scopul în care acesta va fi utilizat. Fie că îți place să dormi sub cerul liber sau într-un cort pentru mai multe persoane, trebuie să te gândești dacă dorești un sac de dormit în care să îți fie cald chiar şi la temperaturi mai scăzute. Nu uita să așezi mai întâi o saltea izolatoare, precum un izopren sau o saltea autogonflabilă.

  La JYSK vei găsi o selecţie variată de saci de dormit la preţuri mici. Îți oferim atât saci de dormit de vară, cât şi saci de dormit de iarnă, pentru ca tu să alegi sacul de dormit care ți se potriveşte.

  Toţi sacii noştri de dormit sunt testaţi în conformitate cu standardul european EN 13537.