Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

Redirecționează 3.5% din impozitul pe venit

A venit momentul să alegi o cauză în care crezi și să o sprijini prin redirecționarea a 3,5% din impozitul pe venit. 

Fără să te coste nimic în plus, redirecționând 3,5% din impozitul tău pe venit, oferi un strop de putere în plus unui ONG care să facă bine și în numele tău.

Vezi mai jos ONG-urile susținute de JYSK sau alege un ONG în care crezi pe Redirecționeaza.ro

ASOCIAȚIA AUTISM EUROPA

Centrul de Resurse și Referință în Autism Micul Prinț are ca scop sprijinirea copiilor diagnosticați cu tulburări din spectrul autist, prin oferirea de terapie de recuperare validată științific pentru copiii și tinerii cu autism din Bistrița, servicii educaționale și de suport în comunitate, lobby și advocacy pentru persoanele cu TSA.

Completează aici formularul pentru Asociația Autism Europa. 

ASOCIAȚIA CASA BUNĂ

De peste zece ani, Valeriu Nicolae, împreună cu un grup de voluntari, lucrează cu copiii din cea mai vulnerabilă zonă din București, Ferentari, Aleea Livezilor. Activitățile s-au extins la două comune din județul Argeș și în comuna Jilava, lângă București. 

Asociația oferă beneficiarilor susținere educațională, suport medical (stomatologic, oftalmologic, dar nu numai), medicamente, ochelari, rechizite, îmbrăcăminte, încălțăminte, produse de igienă, alimente, etc.

Completează aici formularul pentru Asociația Casa Bună. 

ASOCIAȚIA MAGIC

Asociația oferă sprijin emoțional și material copiilor bolnavi de cancer și familiilor lor. Din 2019, ajută și copii cu alte afecțiuni grave prin proiectul MagicHELP.  

Prin MagiCAMP, organizează tabere de vară și alte evenimente pentru copiii diagnosticați cu boli grave, iar prin MagicHOME oferă cazare pentru familiile care vin de departe cu copilul la tratament în București, Cluj, Iași, Timișoara, Chișinău și Viena.

Completează aici formularul pentru Asociația Magic. 

ASOCIAȚIA ECOASSIST - PLANTĂM FAPTE BUNE ÎN ROMÂNIA

Inițiativa Plantăm fapte bune în România organizează acțiuni de împădurire pe baza de voluntariat. Plantările se realizează în zonele afectate de alunecări de teren, deșertificare sau alte fenomene de degradare, zone care pun în pericol locuitorii din localitățile apropiate.

Completează aici formularul pentru Asociația EcoAssist - Plantăm fapte bune în România. 

ASOCIAȚIA CLUB ALPIN ZĂRNEȘTI

Asociația are ca principal obiectiv promovarea la nivel național și internațional a turismului montan, a alpinismului și a tuturor sporturilor montane (escalada, ciclism montan, schi aplin, schi fond, schi-alpinism, alergare montana etc.).

Completează aici formularul pentru Asociația Club Alpin Zărnești.

HOPE AND HOMES FOR CHILDREN ROMÂNIA 

Misiunea Hope and Homes este ca până în 2027 să închidă toate centrele de plasament de tip vechi și să înlocuiască sistemul instituțional de protecție a copilului actual cu un sistem care este bazat pe conceptul familial.

HHC desfășoară, de asemenea, programe de prevenire a separării copilului de familie și integrare socio-profesională a tinerilor care părăsesc sistemul de protecție. 

Completează aici formularul pentru Hope and Homes for Children România.

COMITETUL NAȚIONAL PARALIMPIC ROMÂN

Comitetul National Paralimpic oferă sportivilor cu dizabilități o platformă pentru dobândirea deprinderilor de viaţă, oferă motivaţie, stimă de sine şi siguranţă, precum şi încredere în deprinderile şi abilităţile proprii.

Completează aici formularul pentru Comitetul Național Paralimpic Român. 

SALVAMONT VICTORIA

 

Susține activitatea formației oficiale a Salvatorilor Montani din Romania - filiala Victoria, masivul Fagaraș. Misiunea Salvamont Victoria este de salvare a persoanelor accidentate sau aflate în situații dificile și periculoase, dar și prevenirea accidentelor prin crearea de marcaje, podețe, poteci și prin informare.

Completează aici formularul pentru Salvamont Victoria.

WWF-ROMÂNIA

WWF lucrează în România din anul 2006 pentru protejarea mediului sălbatic din Munții Carpați și din lungul Dunării: arii protejate, păduri, urși bruni, Delta Dunării, sturioni. La toate acestea se adaugă stimularea tranziției spre economia verde și un program de educație de mediu adresat tinerilor.

Completează aici formularul pentru WWF-România. 

REALITY CHECK 

Asociația desfășoară proiecte dedicate integrării sociale a copiilor vulnerabili în comunitățile din Ponorâta, județul Maramureș, și Castelu, județul Constanța. Asociația are o abordare integrată pentru combaterea sărăciei multigeneraționale. Liniile de intervenție din cadrul proiectului sunt: servicii sociale, educație, educație pentru sănătate, dezvoltare comunitară și advocacy. 

Completează formularul pentru Reality Check aici.

Cum redirecționezi 3,5% din impozitul pe venit?

  • Alege ONG-ul pe care vrei să îl susții
  • Completează formularul de pe pagina unui ONG.
  • Descarcă fișierul PDF și printează-l.
  • Adaugă CNP-ul, semnează formularul și apoi ai următoarele opțiuni:
  • Fie îl trimiți prin poștă, cu scrisoare recomandată, către unitatea ANAF de care aparții
  • Fie îl trimiți prin curier sau poștă la adresa ONG-ului și se ocupă ei de depunerea lui. Adresele le vei găsi în paginile fiecărui ONG pe masură ce completezi.

Formularul 230 poate fi semnat online, în browser, după care este trimis direct din platformă atât pe adresa de e-mail a contribuabilului, cât și pe adresa de mail a ONG-ului.

Poți opta pentru redistribuirea sumei până pe 25 Mai 2024.