Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

Marea Redeschidere JYSK Bistrita

CÂȘTIGĂTOR

Câștigătorul concursului organizat cu ocazia Marii Deschderi JYSK Bistrița este Ferenczi Norbert, care a ales ca produs preferat setul ULLEHUSE. Felicitări, ați câștigat un card cadou JYSK de 1500 de lei. Veți fi contactat pe mail pentru detalii. 

Puteți vedea detaliile tragerii la sorți aici: https://www.tragerilasorti.ro/extrageri/8152-marea-deschidere-jysk-bistrita. Identificatorul unic de concurs este adresa de mail cu care v-ati inregistrat in concurs. 

JYSK ROMÂNIA ANUNȚĂ DESCHIDEREA MAGAZINULUI JYSK BISTRIȚA

Te așteptăm joi, 31 mai, ora 8:00, în noul magazin JYSK Bistrița din Calea Moldovei nr. 13, Bistrița, să sărbătorim deschiderea și să bem o cafea împreună. În plus, te invităm să te bucuri de cadouri minunate și oferte incredibile cu ocazia deschiderii JYSK Bistrița. 

Te așteptăm cu:

   Un mic dejun delicios. Începe dimineața cu o cafea proaspătă și un croissant între orele 8.00 - 10.00.

  150 de perne GRATIS. Oferim 150 de perne cu umplutură naturală primilor cumpărători care achiziționează produse în valoare de minim 50 de lei.

  Oferte incredibile. Răsfoiește revista și alege-ți produsele preferate la prețuri incredibile cu ocazia deschiderii magazinului. Ofertele de deschidere sunt valabile în perioada 31 mai - 6 iunie 2018.

  Până la 10 rate fără dobândă! Prin CardAvantaj și Star Card, numai cu ocazia deschiderii JYSK Bistrița!

Ofertele speciale de deschidere sunt valabile doar în magazinul JYSK Bistrița din Calea Moldovei nr. 13.

VEZI MAI MULTE DETALII DESPRE DESCHIDEREA JYSK Bistrița: 


Eveniment Faceook Tulcea Comunicat de presa JYSK Tulcea Spot Video JYSK Craiova Harta magazin JYSK Tulcea