Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Fossflakes

Fossflakes – Royal Nordic

Fossflakes reprezintă o gamă de perne și plăpumi cu o umplutură unică, care asigură un confort superior și este prietenoasă cu alergiile.

De la înființarea sa în 2005, Fossflakes a combinat calitatea nordică și designul scandinav cu o umplutură sintetică unică. Materialul, care este, de asemenea, utilizat pentru a produce zăpadă artificială pentru filme și producții TV, are o capacitate excepțională de a reține aer între fulgi, asigurându-se că nu se aplatizează niciodată - chiar și cu utilizarea și spălarea frecventă.

Cu capacitatea sa de a reține căldura, permițând în același timp evacuarea umezelii, umplutura Fossflakes reduce riscul de apariție a acarienilor și asigură condițiile perfecte pentru un somn bun. În plus, materialul cu rezistență de lungă durată este lavabil la temperaturi ridicate pentru a elimina toate urmele de acarieni, ceea ce îl face potrivit pentru persoanele cu alergii și astm.

Toate produsele sunt certificate conform OEKO-TEX® STANDARD 100, care este cea mai importantă etichetă de sănătate din lume pentru textile.