Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

Idei de cadouri de Crăciun: ce au ales să ofere cadou celor dragi angajații JYSK

Dată:

Categorie: Crăciun, Toate articolele

Cuvinte cheie: cadouri craciun, craciun

Goana după cadourile de Crăciun e din ce în ce mai aprigă pe măsură ce se apropie 25 decembrie. Ce îi luăm mamei? Bunicii? Soțului sau soției? Prietenei? Colegilor de serviciu? Știm că atunci când faci cadouri cel mai important e că te-ai gândit la cei dragi, știm că gestul contează, dar vrem să nimerim și cadoul potrivit și să facem cu adevărat o bucurie celor apropiați.

Anul acesta, în afară de cadoul pentru fetița mea, pe care l-am luat din timp pentru că am găsit o ofertă foarte bună, nu am cumpărat încă nimic pentru ceilalți membri ai familiei. Și nici pentru Secret Santa de la serviciu. Și pentru că recomandările altora sunt importante, m-am gândit să caut câteva idei printre colegii din JYSK. Le puteți citi mai jos și, în același timp, puteți face cunoștință cu câțiva dintre colegii noștri din România, Polonia și Serbia.

SILVIA, HR ASSISTANT - PRODUSE DESTINATE SOMNULUI

"Pentru familia mea am cumpărat perne și pilote, pentru că știu că cele din gama noastră sunt de foarte bună calitate. Iubitului îi voi face cadou o lenjerie de pat GOLD, pentru că voi dormi și eu în ea :). Prietenelor le-am luat decoratiuni, pentru că noi, fetele, avem un simț estetic mult mai dezvoltat decât al băieților și simțim tot timpul nevoia să ne decorăm casa cu ceva nou". 

pilota JYSK

TOMASZ, GRAPHIC DESIGNER - CRAVATĂ ȘI UNICORN

"În primul rând, vreau să cumpăr o cravată BRYG. Am și eu una și mi se pare extraordinară – nu doar pentru că atunci când apeși pe ea începe să cânte un colind, ci și pentru că încep să se aprindă niște becuri LED. Prețul este extrem de mic, iar efectul este maxim. Poate vi se pare ciudat, dar cravata asta a fost în centrul atenției la toate petrecerile de Crăciun la care am fost. Este un cadou destul de siropos și poate părea absurd, dar e cadoul perfect pentru cineva care are simțul umorului.

Și mai e un produs care mi se pare un cadou perfect – mascota HLIN, cea în formă de unicorn. De ce altceva ar avea nevoie un cadou pentru a fi perfect? E un cadou ideal pentru copii, dar și pentru adulții care nu au uitat să fie copii".

Cravata Craciun  

ALEX, ASISTENT VÂNZĂRI - SPIRIDUȘI ȘI OGLINDĂ

"Anul acesta am cumpărat pentru nepoțica mea spiriduși din pluș din gama de Crăciun, sunt un cadou minunat de Crăciun, de care s-a bucurat foarte mult. Sunt simpatici și aduc veselie în casă și în sufletul copiiilor. Pentru iubita mea am luat o oglindă RUDE mare, pentru că voia să aibă în casă o oglindă care să îi arate toată ținuta."

Spiridusi 

 

ELENA, CONTABIL - PILOTE, DECORAȚIUNI ȘI… JUMĂTATE DE MAGAZIN

"Pentru mama mea și prietena ei ce mai buna am cumpărat pilote călduroase, tablouri cu luminițe din colecția de Crăciun, cu peisaj de iarnă, și un set de ornamente de Crăciun cu fetiță și băiețel. Pentru nașii de căsătorie am cumpărat căciulițe de Moși pentru scaunele de la masa de Crăciun și un Moș Crăciun decorativ. Pentru nașii de botez am cumpărat un Moș Crăciun uriaș. Dar, de-abia am început să cumpăr cadouri pentru alte persoane decat Bubu, băiețelul meu. Iar pentru mine... Am luat jumătate de magazin! :) " 

Plapuma si perne

SIMONA, HR MANAGER - BRAD DE LUMINI ȘI MOȘI CRĂCIUN

"Am cumpărat deja cadouri pentru majoritatea celor din familie, în afară de soțul meu. Pentru mama, tata, nașii, finii, fratele meu și cumnații mei am făcut câte un cadou în care este și un Moș Crăciun mare și un pom cu luminițe. Sper să le placă! Acum mai am de căutat cadoul perfect pentru soț". 

 
Pom de lumini Craciun

 

MARIJANA, SOCIAL MEDIA AND DIGITAL TEAM LEADER, SERBIA - DECORAȚIUNI ȘI LENJERIE DE PAT

"Cred că de Crăciun cei dragi se vor bucura să găsească sub brad lumânarea ANTON, tava decorativă FRITS, o vază de sticlă și lenjeria de pat STELLA. Sunt decorațiuni simpatice, care înfrumusețează casa, însoțite de o lenjerie de pat elegantă și de calitate".

Stella lenjerie de pat
 

DRAGOȘ, DIRECTOR DE MAGAZIN - FOTOLIUL MASAJ HOVBORG

Părinților mei le-am luat fotoliul de masaj HOVBORG, care cred că este foarte util pentru persoanele mai în vârstă. Îl vor aprecia cu siguranță, pentru că se pot relaxa și se pot odihni pe el în timp ce folosesc și funcția de masaj care îi scapă de durerile specifice vârstei". 

Fotoliu Masaj


ANCA, JUNIOR SALARY ACCOUNTANT - PERNE DECO ȘI PĂTURI

"Am cumpărat cadouri de Crăciun pentru mătușa, vara și prietena mea cea mai bună. Le-am luat perne deco și pături KONGSSPIR și pătura din imitație de blană MAIBLOM. Sunt călduroase și moi, perfecte pentru iarnă, și cred că se potrivesc în orice casă. "


perne deco si paturi