Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

Săptămâna Mobilierului de Grădină | Până la 50% reducere la mobilier și accesorii de grădină

Iluminat pentru exterior

Luminează-ți serile de vară în aer liber

Dată:

Categorie: Toate articolele, Grădină

Cuvinte cheie: obiecte de iluminat, amenajare terasa, amenajare gradina

Vara este tot mai aproape și momentele cele mai plăcute vor fi serile petrecute afară. Deja poți să te gândești că terasa sau grădina vor deveni locurile tale preferate pentru relaxare. Construiește atmosfera perfectă pentru serile de vară cu ajutorul unui sistem de iluminat care să îți creeze o terasă luxoasă. 

Iluminatul exterior include o mulțime de opțiuni, de la lămpi solare și felinare, până la instalații de lumini care pot fi agățate în copaci sau pe balustrada terasei. Amestecă diferite surse de iluminat, iar în diferite colțuri ale grădinii poți plasa lămpi în suporturi care vor crea un spațiu cu aer magic. 

Garden lanterns and solar lamps on patio

Te poți juca cu surse de lumină diferite pentru că un nivel diferit de iluminare, mai puternic sau mai difuz, va stabili atmosfera din grădina sau de pe terasa ta. 

Idei pentru luminarea terasei care să te inspire

Chiar și sursele de iluminat de mici dimensiuni, cu ar fi lămpile solare, pot avea un efect impresionant în design-ul grădinii sau al terasei. Folosește-le pentru a scoate în evidența cele mai atractive zone, în care îți dorești ca invitații să petreacă cel mai mult timp.   

Green and blue lanterns hanging on garden fench

Poți aduce farmecul din interior în grădina ta

Așa cum îți place să decorezi masa din sufragerie cu lumânări și sfeșnice pentru a crea o atmosferă intimă la cina, la fel ai putea să așezi mici lămpi solare pe masa din grădină sau de pe terasă. Așa vei prelungi timpul petrecut în serile de vară într-o atmosferă de poveste. 

 

Aprinde lumina pentru petrecerile în grădină 

Instalațiile cu lumini sunt perfecte pentru a delimita un loc pentru dans la petrecere. Le poți agăța în copaci sau pe gard pentru a amplifica frumusețea grădinii tale.  

Garden string lights hanging in green tree

 

Lămpi solare pentru o atmosferă fermecătoare

Lămpile solare sunt foarte apreciate pentru faptul că sunt practice și scot în evidența farmecul spațiului exterior. Sunt foarte ușor de utilizat și rezistente în timp: trebuie doar să le înfigi în pământ și să le orientezi către zona în care vrei să direcționeze lumina. Deși sunt mici, vei fi uimit de puterea luminii pe care o răspândesc. 

 

Idee: Plasează câte o lampă solară în colțurile exterioare ale grădinii. Așa, grădina va părea mai mare în întuneric pentru că toate privirile vor fi ațintite către marginile acesteia. Lumina subtilă va construi și o atmosferă luxoasă în grădina ta. 

Lumini care arată minunat și în timpul zilei

Efectul luminilor din grădină este cel mai vizibil noaptea, însă și ziua te poți bucura de designul modern al lămpilor solare și de atmosfera boemă a ghirlandelor de grădină agățate în copaci. Iar terasa sau balconul tău vor fi decorate pe toată durata verii.