Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

Săptămâna Mobilierului de Grădină | Până la 50% reducere la mobilier și accesorii de grădină

Camera de zi redecorată cu buget mic

MINI-REDECORARE PENTRU CAMERA DE ZI CU BUGET MIC

Dată:

Categorie: Toate articolele, Camera de zi

Cuvinte cheie: camera de zi, amenajare camera de zi

Noile începuturi marchează noi oportunități. Iar noul an îți oferă oportunitatea de a-ți mini-redecora spațiul de acasă cu un buget foarte accesibil. Hai sa vezi cum, e mai ieftin decât crezi. 

Oferă-i camerei de zi o mini-redecorare prietenoasă cu bugetul

Odată cu noul an apar nenumărate ocazii pentru noi activități și noi începuturi. O reîmprospătare rapidă a casei poate fi realizată foarte rapid și ușor, iar noi ne-am gândit la câteva sfaturi care nu vor dăuna prea tare bugetului tău.

Uită de frigul și întunericul de afară cu o infuzie binevenită de culoare

Dacă îți dorești o cameră de zi plină de viață, nu este nevoie să schimbi canapeaua gri cu una viu colorată. Achiziționează mai multe accesorii mici cum ar fi câteva covoare care să înveselească și să lumineze spațiul. Acestea pot fi înlocuite cu ușurință și pot fi depozitate atunci când te plictisești de ele. Apoi, le poți scoate din nou dacă simți că starea ta de spirit și decorul au nevoie de puțină prospețime.


Accesorizează-ți canapeaua 

Poate nu te-ai gândit cât de ușor poate fi să îi dai canapelei tale un aspect nou. Pernele decorative noi sau fețele de pernă vor împrospăta nu doar canapeaua, ci întreaga cameră de zi. Încearcă și tu. Observă cum poți obține două decoruri complet diferite prin amestecarea culorilor puternice cu cele neutre, a materialelor și a pernelor de diferite dimensiuni. La final, canapeaua va avea un aer modern, confortabil, care te invită la relaxare. 


E timpul să fim ”hygge

În Danemarca, iarna aduce atmosfera ”hygge” în toate casele. Folosindu-te de mici ajustări, poți transforma un colț al camerei de zi în spațiul perfect pentru relaxare și odihnă atunci când temperaturile de afară coboară mult sub 0 grade. Construiește-ți un colț "hygge" cu perne moi și o pătură călduroasă pe care să le așezi într-un scaun confortabil. Aprinde câteva lumânări în apropiere și bucură-te de atmosfera relaxantă.   


Mai multe imagini inspiraționale și sfaturi pentru redecorarea camerei de zi găsiți aici.


Lumini calde pentru o atmosferă confortabilă

Nu este nevoie să scoți toate materialele pentru vopsit și să acoperi podeaua și mobilierul cu un strat nou de vopsea. Poți doar să folosești diferite surse de lumină, cum ar fi veiozele, lămpile suspendate sau lumânările, pentru a crea o atmosferă caldă și confortabilă în camera de zi. Organizare optimă cu buget minim

Sfaturile noastre de redecorare te vor face să economisești bani și nici nu vor necesita mult timp pentru a fi realizate. Începutul unui nou an poate fi o ocazie excelentă să scapi de obiectele nefolositoare din casa ta și să te orientezi spre o mai bună organizare.

Cutiile și coșurile de diferite mărimi, realizate din diverse materiale te ajută să organizezi într-un mod prietenos obiectele mici pe care îți dorești să le ai la îndemână, dar pe care nu vrei să le vezi în permanență.Vrei să vezi mai multe idei de reamenajare pentru proiectele tale de acasă? Citește și blogul nostru cu sugestii pentru mini-redecorarea băii.

Ai sugestii pentru reamenajarea camera de zi cu un buget mic? Așteptăm ideile tale în comentariu.