Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Trei noi corpuri de iluminat care îți vor înfrumuseța casa

Trei corpuri de iluminat noi care îți vor înfrumuseța casa

Dată:

Categorie: Dormitor, Camera de zi, Inspirație

Cuvinte cheie: iluminare casa, obiecte de iluminat, corpuri de iluminat

Tina Nymann se ocupă de achizițiile pentru departamentul nostru de decorațiuni interioare încă din anul 2015. De aceea, am rugat-o să ne împărtășească care sunt lămpile ei preferate din sortimentul corpurilor de iluminat de la JYSK și cum ne putem decora locuința cu diferite surse de iluminat.

Tina Niemann este expertă în decorarea casei și ne dezvăluie că au fost adăugate noi corpuri de iluminat în sortimentul nostru din categoria „Pentru casă”. Am rugat-o pe Tina să ne prezinte corpurile ei de iluminat preferate. „Dacă aceste lămpi au ceva în comun, aș spune că este eleganța lor”, începe Tina și continuă să descrie apoi fiecare dintre cele trei corpuri de iluminat în detaliu.

ADRIAN - lampă din metal negru în stil minimalist

Living cu lampa de podea neagră în colț, o bibliotecă și o vază sculpturală

 

„Lampa de podea ADRIAN este realizată din metal negru și are un abajur cu glob de sticlă. Simplitatea materialelor se potrivește perfect cu designul scandinav. Lampa ADRIAN are o ușurință și o eleganță care o fac potrivită în orice cameră și în orice casă. Dacă ai o casă decorată în stil romantic, aceasta va adăuga o simplitate plăcută. Dacă îți place să trăiești minimalist, aceasta se va potrivi stilului tău datorită aspectului său extrem de simplu”, spune Tina.

Vezi și cele 3 lenjerii recomandate de departamentul nostru de achiziții. 

VALDER - lampă suspendată din hârtie albă

Lumina albă suspendată deasupra unei mese de dining

 

„Lampa VALDER este fabricată din hârtie și are inclus un cablu în combinația negru cu alb din material textil. Deși are o formă mai complexă decât lampa de podea ADRIAN, consider că ambele fac parte din categoria corpurilor de iluminat clasice. Eu o consider o piesă de artă în sine, realizată din hârtie, care arată bine doar pentru că este suspendată deasupra mesei sau a patului din dormitor. Și odată ce ai aprins lumina, vei aprecia cu adevărat hârtia subțire și structura geometrică a lămpii. Rezultatul este o sursa de iluminat frumoasă, dinamică, care nu arată niciodată la fel ”, spune Tina cu emoție.

ARNOLD - veioza cu aspect practic și baterii

O veioză cu bec mare pe masă

 

Veioza ARNOLD are o înălțime de 16 cm, este alimentată cu baterii și are un bec mare care răspândește multă lumină. „Lămpile cu baterii sunt extrem de practice”, explică Tina. Potrivit ei, acestea sunt extrem de ușor de transportat. "Poți utiliza veioza ARNOLD în locul unui sfeșnic. Veioza nu se încălzește și o poți plasa oriunde fără să îți faci griji. Prezentarea corpurilor de iluminat preferate ale Tinei se încheie astfel:" ARNOLD emite o lumină extrem de caldă și confortabilă, care va transforma fiecare colț al casei.

Displaying 0 - 0 of 0