Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

Sărbătorim împreună 45 de ani cu oferte excelente! Reduceri de până la 70% Vezi ofertele


O ofertă excelentă pentru compania ta: JYSK BUSINESS TO BUSINESS

Lustră neagră cu becuri mari și insert cu Tina Nymann

Noutăți: Corpuri de iluminat care îți înfrumusețează locuința

Am introdus recent noi lămpi și veioze în sortimentul nostru de corpuri pentru iluminat. Am întrebat-o pe Tina Nymann, buyerul nostru pentru categoria corpurilor de iluminat, expertă în amenajarea casei și decorațiuni, ce le face speciale și unde le-ar folosi în propria ei casă.

Tina Nymann este expertă în amenajarea casei și în decorațiuni. De aceea am întrebat-o care sunt corpurile de iluminat preferate și poveștile din spatele lor. „Am ales câteva lămpi care se îndepărtează de stilul tradițional – lămpi cu o anumită caracteristică sau funcționalitate care adaugă stil și confort casei tale”, începe Tina și continuă să descrie fiecare dintre cele trei lămpi în detaliu. 

Lampă difuzor HANNES și uleiuri esențiale LEON

 

HANNES este o lampă care acționează și ca difuzor de aromaterapie. Toarnă puțină apă în recipientul difuzorului, adaugă câteva picături de ulei esențial LEON și apasă butonul de pornire. HANNES are 16 cm înălțime și un diametru de 11 cm și are inclus un cablu USB. Uleiul parfumat LEON vine într-un pachet cu trei arome diferite.

„HANNES va răspândi o lumină minunată, difuza și – cu ajutorul uleiurilor esențiale LEON – un miros plăcut și o umiditate plăcută, toate în același timp. HANNES are un aspect clasic care se va potrivi cu decorul din dormitor, din camera adolescenților sau din baie. Baza are aspectul lemnului deschis la culoare și capacul din plastic alb cu linii elegante. Dimensiunea practică face difuzorul ideal pentru un raft sau pentru o măsuță de cafea”, spune Tina.

Lustră MAGNAR si becuri TORE

 

MAGNAR este o lustră neagră cu trei cabluri suspendate pe care pot fi montate trei becuri. Fiecare cablu are 200 cm lungime, însă lungimea poate fi reglată, astfel încât să se potrivească deasupra mesei tale din sufragerie sau oriunde ai nevoie - trebuie doar să ajustezi cablurile de la bază. Lampa nu include becuri, dar îți recomandăm să folosești becul cu LED în formă de spirală TORE care va contribui și la designul camerei.

„Este minunat să combini designul lămpii suspendate MAGNAR cu becul potrivit și constat că noul bec decorativ TORE cu LED-uri în formă de spirală este perechea perfectă. Oțelul din partea superioară a lămpii și becul mare, cu accente fumurii, arată foarte elegant împreună”, spune Tina „Dar această lampă nu este doar elegantă, ci este și practică și versatilă. O poți agăța deasupra mesei de dining, dar ar putea fi la fel de ușor suspendată într-un colț întunecat al unei camere de zi sau chiar pe hol.”

Lampă cu baterii KLEMENS

 

Lampa cu baterii KLEMENS are 46 cm inălțime, este dotată cu un bec LED decorativ neînlocuibil si are o cutie pentru baterii cu functie de cronometru.

„În final, vreau să evidențiez lampa noastră cu baterii KLEMENS, care difuzează o lumină caldă și decorativă. Becul este plasat într-un tub din hârtie alb, iar acest lucru creează o lumină confortabilă, difuză. Poți lua lampa de mâner și o poți muta oriunde simți că ai nevoie de o lumină care să te ajute să creezi o atmosferă calmă și plăcută”, sugerează Tina.

 

Descoperă mai mult

Reîmprospătează-ți casa primăvara asta cu noua colecție Nordic Mood

Reîmprospătează-ți casa primăvara asta cu noua colecție Nordic Mood

Noutăți: Decorațiuni cu forme organice care adaugă confort casei tale

Noutăți: Decorațiuni cu forme organice care adaugă confort casei tale

Adaugă note calde în zona de luat masa cu noua colecție Nordic Mood

Adaugă note calde în zona de luat masa cu noua colecție Nordic Mood

Cum să alegi covorul potrivit pentru fiecare cameră

Cum să alegi covorul potrivit pentru fiecare cameră