Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

Ultima șansă! | Până la 70% reducere la produse pentru casă și articole pentru somn

 

VEZI OFERTELE
Trei noi corpuri de iluminat care îți vor înfrumuseța casa

Trei corpuri de iluminat noi care îți vor înfrumuseța casa

Dată:

Categorie: Toate articolele, Camera de zi, Inspirație

Cuvinte cheie: iluminare casa, obiecte de iluminat, corpuri de iluminat

Tina Nymann se ocupă de achizițiile pentru departamentul nostru de decorațiuni interioare încă din anul 2015. De aceea, am rugat-o să ne împărtășească care sunt lămpile ei preferate din sortimentul corpurilor de iluminat de la JYSK și cum ne putem decora locuința cu diferite surse de iluminat.

Tina Niemann este expertă în decorarea casei și ne dezvăluie că au fost adăugate noi corpuri de iluminat în sortimentul nostru din categoria „Pentru casă”. Am rugat-o pe Tina să ne prezinte corpurile ei de iluminat preferate. Iată ce ne spune: „Le-aș recomanda pe toate, desigur, dar dacă trebuie să mă concentrez doar pe trei, acestea ar fi două veioze și un candelabru”.

TORSTEIN - un candelabru minimalist negru 

Candelabru negru care atarna deasupa unei mese

Candelabrul TORSTEIN este realizat din metal cu un finisaj mat și detalii din alamă. Sugestia Tinei este: „Adăugă becuri TORE, care emit o lumină frumoasă de culoarea chihlimbarului, astfel te vei cufunda într-o atmosferă magică atât în camera de zi, cât și în zona de dining”.

Candelabrul trebuie reglat pentru a atinge echilibrul dorit și unghiul de lumină corect. "Formele TORSTEIN îmi amintesc de un model al sistemului solar. Este potrivit pentru un coridor mare sau poate fi poziționat în colțul unei scări care face legătura între etajele casei. Fii creativ și experimentează acest beneficiu", a comentat Tina.

Vezi și cele 3 lenjerii recomandate de departamentul nostru de achiziții. 

ALBERT - o veioză dragută cu abajur din ratan 

ALBERT veioză

 

Veioza ALBERT are 30 cm înălțime, un abajur din ratan și picioare din alamă. "Cred că ALBERT înglobează spiritul anilor '70", spune Tina, adăugând: "Lumina care se strecoară printre micile spații libere din abajur face camera de zi sau dormitorul mai confortabil. Sunt sigură că în lunile mai reci, lampa va aduce puțin din atmosfera hygge în interior. Ador acest stil retro și amintirile din trecut."

ARNOLD - veioza cu aspect practic și baterii

O veioză cu bec mare pe masă

 

Veioza ARNOLD are o înălțime de 16 cm, este alimentată cu baterii și are un bec mare care răspândește multă lumină. „Lămpile cu baterii sunt extrem de practice”, explică Tina. Potrivit ei, acestea sunt extrem de ușor de transportat. "Poți utiliza veioza ARNOLD în locul unui sfeșnic. Veioza nu se încălzește și o poți plasa oriunde fără să îți faci griji. Prezentarea corpurilor de iluminat preferate ale Tinei se încheie astfel:" ARNOLD emite o lumină extrem de caldă și confortabilă, care va transforma fiecare colț al casei.

Noile corpurile de iluminat pot fi găsite pe JYSK.ro începând cu 14 iulie, iar începând cu 5 august vor fi disponibile în magazinele fizice JYSK.