Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Set de terasă cu scaun, masă și canapea cu șezlong pe un balcon mare

Mobilier elegant și multifuncțional: colecția pentru terasă UGILT

Aspect elegant, cu linii vintage și un farmec clasic - toate acestea sunt trăsături ale colecției de mobilier pentru terasă UGILT. Setul de terasă UGILT este format dintr-un colțar pentru terasă, un scaun de terasă, un șezlong dublu, o măsuță de terasă, o etajeră pe roți, o bancă și o jardinieră. Toate au cadrul metalic vopsit electrostatic, un procedeu prin care se aplică un strat protector de pudră colorată, completat de elemente și detalii din lemn masiv de salcâm în culoarea maro intens. Șezlongul, scaunul de terasă și colțarul sunt dotate cu perne groase de lux și huse din țesătură durabilă. 

UGILT colțar pentru terasă cu 3 locuri

 

Colțarul de terasă UGILT are suficient loc pentru trei persoane, iar pe șezlong te poți relaxa și chiar te poți bucura de o scurtă sesiune de somn. Greutatea colțarului va menține colțarul acolo unde îl așezi, însă aspectul acestuia rămâne în același timp ușor și aerisit. 

UGILT scaun de terasă

 

Acest scaun de terasă este un alt exemplu excelent al modului în care în se îmbină aspectul robust cu cel lejer într-un singur produs. Grilajul din metal și lemn de pe partea laterală și de pe spătarul scaunului este ceea ce creează aspectul aerisit care se va potrivi oricărei terase sau chiar și pe un balcon. Pernele groase înmoaie aspectul robust și te invită să te așezi confortabil și să savurezi o băutură rece. 

UGILT măsuță pentru terasă

 

Completează-ți colțul de relaxare de pe terasă sau balcon cu măsuța de terasă UGILT - perfectă pentru o după-amiază în care să te bucuri de gustări și băuturi reci alături de familie și prieteni.

UGILT jardinieră

 

Jardiniera UGILT are un spalier care îți va susține plantele cățărătoare și le va permite acestora să urce pe măsură ce cresc. Poți așeza jardiniera aproape de un perete într-un colț însorit al terasei tale sau o poți folosi ca separator pentru diferite zone din grădina ta. 

UGILT etajeră pe roți

 

Etajera pe roți UGILT este o piesă de mobilier pentru terasă sau balcon atât practică, cât și decorativă. Folosește-o pentru a transporta vesela de bucătărie pe care o vei utiliza pentru cinele în aer liber sau poți improviza un mic bar pentru petrecerile pe terasă. 

UGLIT bancă

 

Colecția UGILT are în componență și o băncuță pentru exterior care poate fi indispensabilă pe un mic balcon sau terasă, unde mobilierul multifuncțional este la îndemână. În Grecia, unul dintre clienții noștri o folosește în diferite moduri și îi acordă o evaluare de 5 stele cu această descriere:

„Excelent raport calitate/preț. Foarte util, dimensiuni bune atât ca bancă, cât și ca măsuță de cafea”

UGILT șezlong

 

Sezlongul UGILT este cea mai noua piesă din colectia UGILT. Acest șezlong dublu este ideal dacă vrei să stai întins confortabil, poate lângă cineva special, și să te relaxezi cu o carte sau o revistă.

Descoperă mai mult

Ghid: cum alegi cutia potrivită pentru depozitarea pernelor de grădină

Ghid: cum alegi cutia potrivită pentru depozitarea pernelor de grădină

Trambuline: 7 lucruri pe care să le iei în considerare înainte de a cumpăra una

Trambuline: 7 lucruri pe care să le iei în considerare înainte de a cumpăra una

Cum să alegi setul de terasă perfect pentru tine

Cum să alegi setul de terasă perfect pentru tine

Ghid: cum găsești umbrela de soare potrivită pentru grădina ta

Ghid: cum găsești umbrela de soare potrivită pentru grădina ta