Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Puf bej deschis cu suprafață moale și piedestal din lemn de pin

Nordic Mood: Mobilier mic cu impact asupra decorului casei tale

Noua colecție Nordic Mood de la JYSK include multe piese de mobilier mic care te pot ajuta să-ți împrospătezi casa fără a fi nevoie să înlocuiești tot decorul. Micul mobilier nu este destinat să schimbe în mod radical locuința, ci mai degrabă reprezintă elemente estetice și funcționale care pot aduce o gură de aer proaspăt în casa ta. Dacă vrei să schimbi aspectul actual sau să adaugi elemente noi în casa ta, aruncă o privire la mobilierul mic și decorațiunile pentru casă evidențiate în noua noastră colecție Nordic Mood.

Măsuțele de cafea și masuțele de colț sunt întotdeauna potrivite pentru a face o schimbare în casa ta - sunt ușor de schimbat și pot avea un impact mare asupra atmosferei generale din locuința ta.

Măsuța de cafea STAE este o interpretare modernă a unei măsuțe minimaliste, dar atrăgătoare. Piedestalul SOLLERUP este o sărbătoare a materialelor naturale, deoarece lemnul de pin din care este fabricat este un material în centrul atenției. Poate servi și ca măsuță de cafea pe care să o așezi în apropierea canapelei. Atât STAE, cât și SOLLERUP sunt exemple grozave despre cum să faci o schimbare de impact în casa ta cu puțin efort. Cu aspectul lor minimalist și liniile curate, fiecare piesă reprezintă o abordare diferită a mobilierului mic pentru o locuință modernă și, ca atare, sunt completări grozave la designul interior al casei tale.

Raftul de perete KVISSEL este – la fel ca piedestalul SOLLERUP – o interpretare minimalistă a celebrării frumuseții lemnului brut, natural. Raftul de perete este realizat din bambus și este ideal pentru decorarea unui perete din bucătărie sau din sufragerie. Poți monta raftul KVISSEL de unul singur și, cu liniile sale curate, îl poți lăsa să fie un element de decor în sine sau îl poți folosi pentru a-ți afișa cele mai iubite decorațiuni pentru casă, suveniruri sau articole de bucătărie.

Masuta de colț LYDUM se remarcă prin aspectul său foarte curat si geometric. Culoarea sa calmă dată de nuanța de bej deschis se potrivește bine cu albul lămpii MARKUS. Alături de atmosfera clasică pe care o oferă lampa, măsuța de colț LYDUM va aduce un plus de confort casei tale.

Raftul de perete ALKEN este disponibil într-o nuanță de gri cald cu un panou din spate minimalist în aceeași culoare. Este grozav dacă vrei să-ți prezinți decorațiunile pentru casă.

Alte piese de mobilier mic care sunt ideale pentru a reîmprospăta interiorul casei tale sunt dulapurile mici, cum ar fi dulapul mic, verde-măsliniu GIVE. Dulapul adaugă o notă de culoare calmă oricărei încăperi din casa ta. Poți folosi în mod natural dulapul GIVE pentru depozitare și îl poți decora, de asemenea, așezând deasupra o lampă mică, cum ar fi lampa KENT care funcționează cu baterii.

Piedestalul SPODSBJERG este o piesă de mobilier atrăgătoare din stejar. Cu aspectul său natural din lemn și liniile curate, piedestalul este perfect pentru a scoate în evidență decorațiunile casei tale și pentru a adăuga un aspect artistic în interiorul casei tale.

Noua colecție Nordic Mood include multe produse care sunt deja disponibile în magazinele JYSK și pe JYSK.ro, iar din 4 august, întreaga colecție va fi disponibilă online și în magazine.

Descoperă mai mult

Reîmprospătează-ți casa primăvara asta cu noua colecție Nordic Mood

Reîmprospătează-ți casa primăvara asta cu noua colecție Nordic Mood

Noutăți: Decorațiuni cu forme organice care adaugă confort casei tale

Noutăți: Decorațiuni cu forme organice care adaugă confort casei tale

Adaugă note calde în zona de luat masa cu noua colecție Nordic Mood

Adaugă note calde în zona de luat masa cu noua colecție Nordic Mood

Cum să alegi covorul potrivit pentru fiecare cameră

Cum să alegi covorul potrivit pentru fiecare cameră