JYSK a deschis magazinul online în România

29.06.2022

JYSK România a deschis magazinul online. Clienții au acum posibilitatea de a cumpăra produsele JYSK de acasă, accesând website-ul www.JYSK.ro.

La numai un click distanță de o ofertă excelentă
Magazinul online JYSK din România conține cele mai căutate produse din ariile de bază ale JYSK. Mobilier, saltele și mobilier de grădină (în perioada de primăvară și vară) pot fi cumpărate acum online, împreună cu o selecție variată de plăpumi, perne, lenjerii de pat și perdele, printre multe altele.

În 2010, JYSK a deschis primul magazin online în Danemarca, iar de atunci numeroase alte magazine online au fost deschise în țări din Europa.

“Avem așteptări mari în privința vânzărilor online și așteptăm cu nerăbdare să întâmpinăm clienții care cumpără produsele JYSK de acasă cu servicii online excelente”, a spus Alex Bratu, Country Manager JYSK România.

Conform conceptului online JYSK puteți returna produsele comandate online și în câteva dintre magazinele fizice JYSK și vă veți primi banii înapoi sau alte produse la schimb.

Pentru mai multe informații contactați-ne la:

serviciuclienti@jysk.com sau la numărul de telefon 0723-115-975, între orele 09.00 - 17.30.

Lars Larsen a deschis primul magazin JYSK în 1979. În prezent, JYSK este o companie internațională cu peste 2,300 de magazine în 41 de țări și 19,000 de angajați. JYSK dorește să aibă o ofertă excelentă pentru fiecare și să fie cât mai vizibil la nivel global. Grupul este deținut de Lars Larsen iar cifra de afaceri anuală este de aproximativ 2,8 miliarde de euro.