JYSK prezintă 3 tendințe noi în designul interior pentru acest sezon

07.07.2022

Pentru sezonul Toamnă-Iarnă 2018/2019, designerii JYSK au pregătit trei noi tendințe care să îi ajute pe clienți să decoreze casa într-un stil unitar, atractiv și modern. Fiecare tendință reflectă o anumită personalitate și este influențată de designul nordic specific brandului. 

Cele trei noi tendințe ale acestui sezon sunt THE THINKER, CREATIVE MIND și HUMAN NATURE. Prin intermediul lor și al campaniei Tendințe noi, JYSK își propune să își inspire clienții și să îi ajute să își decoreze casa rapid, cu mobilier și accesorii care se potrivesc fără prea mult efort și prea multe căutări.

THE THINKER
 

THE THINKER

Urmărind simplitatea și armonia, tendința THE THINKER se inspiră din minimalismul clasic al stilului scandinav. Spațiile sunt calme, cu mici colțuri liniștite care te ajută să te concentrezi și să trăiești în prezent.

Culorile predominante sunt albastru, gri și negru, fără contraste deranjante, care să distragă atenția. Nuanțele atemporale și elegante combină vechiul și modernul pentru a crea o atmosferă calmă.

În cazul tendinței THE THINKER predomină liniile simple și formele geometrice, care scot în evidență atitudinea scandinavă. Materialele principale sunt metalul de culoare deschisă, sticla, ceramica și lemnul de culoare deschisă care, folosite împreună, dau naștere unei ambianțe elegante și curate. 


CREATIVE MIND


CREATIVE MIND

Veselă și nepretențioasă, tendința CREATIVE MIND combină imprimeuri feminine cu detalii etnice, pentru a crea un cadru îmbietor. Tendința este influențată de stilul boem și de epoca hippie și va fi apreciată de personalitățile libere, curajoase și creative.

Gama de culori este în nuanțe deschise, pentru a susține aspectul delicat, de exemplu nuanțe de galben muștar folosite ca accente care să atragă atenția. Imprimeurile pe textile și ceramică sunt un amestec de stiluri orientale de epocă (vintage) și tehnici precum cea în stil paisley și block-printing (imprimare manuală).

Cu materiale moi și sofisticate, precum velur, tendința CREATIVE MIND îți transforma casa într-un loc surprinzător, în care poți experimenta cu amestecuri și combinații neobișnuite.  human nature


HUMAN NATURE

Tendința de amenajare HUMAN NATURE te ajută să treci în modul offline, să te retragi din lumea aglomerată într-o natură calmă. Este destinată celor care iubesc natura, plimbările prin parcuri, explorarea munților sau plajele pustii. Accentul este pe confort și pe contactul cu natura. Tendința sărbătorește atât frumusețea, cât și caracterul straniu al naturii.

Amestecul de culori, dispus în tonuri, este inspirat de linia orizontului, unde cerul se întâlnește cu pământul. Paleta este autumnală, prezentând tonuri bogate din peisajele scandinave, pe măsură ce se schimbă anotimpurile.

Elementele botanice sunt folosite într-o variantă modernă, iar culorile care predomină sunt cele pe care le găsești în natură – maro, verde, nuanțe de albastru. Acestea sunt folosite împreună cu materiale industriale precum metal de culoare neagră, sticlă colorată, lemn închis la culoare și plante artificiale. De asemenea, HUMAN NATURE este o tendință în care predomină formele clasice și elementele arhitecturale.

Mai multe detalii despre noile trenduri găsiți pe https://jysk.ro/?trends=all