JYSK România deschide cel de-al 45-lea magazin din țară în Târgoviște

29.06.2022

JYSK România, unul dintre cei mai mari retaileri de mobilă, decorațiuni și textile pentru casă din Europa, parte a grupului scandinav JYSK Nordic, inaugurează cel de-al 45-lea magazin din țară în Târgoviște. Cu o suprafață totală de 1200 mp, JYSK Târgoviște va fi inaugurat joi, 27 iulie, în Cub Center Târgoviște pe strada Locotenent Stancu Ion nr. 2E, Târgoviște, începând cu ora 08.00.   


JYSK Targoviste

„Deschiderea magazinului JYSK Târgoviște este un moment de bucurie pentru noi, pentru că de-a lungul timpului am primit numeroase mesaje de la clienții de aici, care ne spuneau că își doresc să fim prezenți în orașul lor. Până acum, locuitorii din Târgoviște aveau opțiunea de a cumpăra online sau de a străbate 100 km până în București, dar acum pot veni în centrul orașului lor pentru a face cumpărături pentru casă și grădină. Strategia noastră este să fim aproape de cumpărători, să fim accesibili atât ca prețuri, cât și ca localizare, de aceea inaugurarea magazinului din Târgoviște este un pas important în procesul nostru de expansiune”, a declarat Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK România.

Pentru că fiecare nou magazin este un prilej de sărbătoare, în ziua inaugurării, pe 27 iulie, începând cu ora 08.00, compania a pregătit un eveniment special. Clienții sunt așteptați cu un mic dejun gustos format dintr-o cafea bună și energizantă și un croissant, cu o atmosferă veselă, muzică și baloane. Cei mai matinali cumpărători vor fi răsplătiți cu un cadou. Primii 150 de clienți care vor achiziționa produse în valoare de minim 50 de lei vor primi cadou câte o pernă din pene de rață, pernele fiind una dintre categoriile principale ale brandului JYSK.   

“Suntem bucuroși să anunțăm deschiderea magazinului JYSK Târgoviște, un moment pe care întreaga echipă a magazinului îl așteaptă cu nerăbdare. Locuitorii din Târgoviște și din orașele adiacente vor găsi la noi în magazin o selecție mare de produse pentru casă – mobilier scandinav, saltele, plăpumi, perne, lenjerii de pat și decorațiuni de calitate, moderne și accesibile. De asemenea, începând cu 27 iulie, le stăm la dispoziție clienților de fiecare dată când au nevoie de sfaturi privind alegerea celui mai potrivit produs pentru casa lor. Iar în săptămâna deschiderii îi așteptăm cu oferte speciale pe toți cei care ne trec pragul”, a declarat Robert Georgescu-Dona, Director de magazin JYSK Târgoviște.  

Clienții pot găsi mai multe informații despre ofertele si evenimentul de deschidere pe www.JYSK.ro/targoviste. Oferta completă cu toată gama de produse JYSK poate fi accesata pe  magazinul online www.JYSK.ro.

Despre JYSK

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 2,5 miliarde de euro. Grupul desfășoară operațiuni în 41 de țări și numără un total de aproape 20.000 de angajați. În toamna acestui an, grupul JYSK Nordic va ajunge la 2500 de magazine în toată lumea.

Deținut de danezul Lars Larsen, JYSK a inaugurat primul magazin pe data de 2 aprilie 1979 în Danemarca, în orașul Aarhus, al doilea cel mai mare din țară. Cinci ani mai târziu, compania s-a extins dincolo de granițele țării odată cu deschiderea unui magazin în Germania. În luna aprilie 2017, grupul danez a aniversat 38 de ani de existență, momentul fiind marcat printr-o campanie specială în toate țările în care există magazine JYSK.

Retailerul danez de mobilă și decorațiuni interioare comercializează o gamă variată de produse pentru casă și grădină la o calitate ridicată și la cel mai redus preț. Sub deviza "Sleeping and Living", magazinele JYSK oferă tot ce este necesar în casă pentru viața de zi cu zi, de la mobilier de interior și de grădină, până la lenjerii de pat, perne, obiecte decorative și de iluminat.

JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 44 magazine, în orașe precum București, Arad, Baia Mare, Craiova, Constanța, Cluj, Deva, Galați, Oradea, Pitești, Mediaș, Satu Mare, Vaslui, Suceava, Târgu-Mureș, Timișoara, Alexandria, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Târgu Jiu, Bacău, Botoșani, Focșani, Piatra Neamț, Hunedoara, Balș.

Abrevierea JYSK este un derivat de la denumirea peninsulei Iutlandia și semnifică în limba daneză calități precum simplitatea, onestitatea și conștiinciozitatea.

 

Contact JYSK Târgoviște:

Adresa: Locotenent Stancu Ion 2E 130105 Targoviste