Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

Săptămâna Plăpumilor și Saltelelor | Până la 60% reducere la saltele, plăpumi, perne

 

VEZI OFERTELE

Regulament Campanie THANK YOU  
15 decembrie 2016  - 4 ianuarie 2017

 

I. Organizator

 I.1 Organizatorul campaniei publicitare este JYSK Romania SRL, societate romana, cu sediul in  Bd Iuliu Maniu 560A, Militari Shopping, Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J40/15662/2013, cod unic de inregistrare fiscala RO18107744, reprezentata prin Director General, Bratu Alexandru.

 II. Durata campaniei publicitare

 II.1 Campania publicitara “THANK YOU” va avea loc in perioada 15 decembrie 2016  - 4 ianuarie 2017

 II. 2 Campania publicitara va fi organizata si desfasurata in magazinele fizice JYSK din Romania. Campania nu este valabilă în magazinul online.

 III. Drept de participare

 III.1. Campania “THANK YOU” este accesibila tuturor persoanelor fizice rezidente in Romania, care sunt posesoarele unui buletin de identitate sau a unei carti de identitate la data campaniei publicitare.

 III.2.Organizatorul isi rezerva dreptul de a face publice, in scopuri publicitare, numele, fotografiile si materialele filmate postate de participantii la campanie. Prelucrarea, utilizarea si publicarea informatiilor de mai sus precum si a imaginii participantilor la aceasta campanie publicitara nu va fi de natura a crea niciun fel de obligatii, inclusiv de natura financiara, in sarcina Organizatorului.

 IV. Descrierea Premiilor Acordate

Între 2-4 ianuarie, clientii pot primi 15% extra discount la cumpărăturile efectuate în magazinele JYSK. Reducerea se acordă în baza voucherului și a bonului de casă care să ateste că în perioada 15-31 decembrie, clientul respectiv a facut cumpărături în JYSK. Reducerea este valabilă pentru toate produsele din magazin, inclusiv pentru cele deja reduse. 

V. Taxe si impozite

Orice obligaţie de natură fiscală în legătură cu premiul câştigat este în sarcina exclusivă a organizatorului. În cazul in care valoarea premiilor impune, Organizatorul va vira la bugetul de stat impozitul aferent premiului, conform prevederilor legale in vigoare.

 VI. Informarea participantilor conform Legii nr.677/2001

 VI.1. Participarea la campania THANK YOU între 15 decembrie 2016 si 4 ianuarie 2017 implica obligativitatea respectării prevederilor prezentului Regulament.

 VI.2. Prin participarea la prezenta campanie publicitara, participantii sunt de acord ca datele lor de identificare sa intre in baza de date a JYSK Romania SRL, societate romana, cu sediul in  Bd Iuliu Maniu 560A, Militari Shopping, Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J40/15662/2013, cod unic de inregistrare fiscala RO18107744, acestea putand fi folosite exclusiv pentru activitatile de marketing desfasurate de societate si partenerii sai, cu respectarea dispozitiilor legii nr. 677/2001 privind protectia

VI.3. Conform prevederilor Legii nr.677/2001, participantii au acces gratuit la datele personale colectate sau prelucrate de Organizator, printr-o cerere scrisa, datata si semnata, adresata JYSK Romania SRL, societate romana, cu sediul in  Bd Iuliu Maniu 560A, Militari Shopping, Bucuresti.

Participantii au, de asemenea, dreptul de interventie asupra datelor personale putand, dupa caz, solicita rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma Legii nr.677/2001, in special a datelor incomplete sau inexacte. In conditiile de mai sus participantii pot,totodata, solicita transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, avand dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia particulara, ca datele care ii vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. De asemenea, participantii au dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele care ii vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop.

 VII. Modalitatea de Desfasurare

În cadrul acestei campanii, clienții care fac cumpărături în perioada 15 -31 decembrie in magazinele JYSK vor beneficia de o reducere suplimentara de 15% la orice produse JYSK între 2 si 4 ianuarie.

Promovarea campaniei se va face prin:

  1. Element grafic in campaniile DEC 3 si DEC 5

 

  1. Flyere A6 – Flyerele vor fi  înmânate fiecărui cumpărător în perioada 15 – 31 decembrie 2016, capsate împreună cu bonul de casă.

 

Între 2 și 4 ianuarie, fiecare client va primi 15% extra discount. Reducerea se va acorda DOAR clienților care vin cu voucherul și bonul primit care atestă faptul că respectivul client a făcut cumpărături în magazinul JYSK între 15 - 31  decembrie 2016. Pe spatele bonului din decembrie casierul va nota „Campanie THANK YOU” si va semna (astfel încât clienții să beneficieze doar o singură dată de această reducere). Valoarea cumpărăturilor nu este limitată la o sumă maximă.

 

  1. LandingPage – clienții vor putea citi mai multe informații despre campanie pe www.jysk.ro/THANKYOU , iar regulamentul poate fi consultat aici http://jysk.ro/regulament-campanie-thank-you
     
  2. Spot Radio intern – ce va fi difuzat în magazinele JYSK in perioada 15 – 31 decembrie 2016.

 

VIII. Acordarea premiilor

VIII.1.Clienții vor primi reducerea de 15% între 2 și 4 ianuarie, la casa de marcat, în baza voucherului și a bonului de casă care să ateste că în perioada 15-31 decembrie 2016, clientul respectiv a facut cumpărături în JYSK.

 VIII.2. Nu se va acorda contravaloarea premiului in bani.

 VIII.5. In cazul in care castigatorul este minor sau interzis judecatoresc, premiul va fi inmanat parintelui, tutorelui sau curatorului, dupa caz, in conditiile prezentului regulament.

 

 IX. Dispozitii finale

 IX.1. Prin participarea la campania „THANK YOU” participantii sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament.

 IX.2. La cererea scrisa a acestora, adresata la Bd Iuliu Maniu 560A, Militari Shopping, Bucuresti, JYSK Romania SRL, se obliga sa actualizeze, sa stearga si sa-i informeze pe participanti despre datele lor personale prelucrate. De asemenea participantii sunt de acord sa primeasca informatii, obiecte promotionale si/sau produse gratuite, prin posta, telefon, e-mail, SMS sau alte mijloace de comunicare de la Jysk Romania SRL,si de la partenerii sai cu grija selectati.

 IX.3. In cazul in care organizarea campaniei publicitare este impiedicata de evenimente de forta majora, Organizatorul isi rezerva dreptul de a decide, dupa caz, încheierea, prelungirea sau amânarea campaniei publicitare.

IX.4 Organizatorul isi rezerva dreptul sa modifice prezentul regulament prin act aditional de cate ori este necesar, cu informarea corespunzatoare a celor interesati si/sau a publicarii actului aditional pe pagina http://jysk.ro/regulament-campanie-thank-you