Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

Săptămâna Plăpumilor și Saltelelor | Până la 60% reducere la perne, plăpumi și saltele

VEZI OFERTELE
decorațiuni scandinave pentru bradul de Crăciun

10 decorațiuni scandinave pentru bradul de Crăciun

Dată:

Categorie: Crăciun, Inspirație, Toate articolele

Cuvinte cheie: accesorii pom de craciun, decoratiuni pom de craciun, decoratiuni pom scandinave, accesorii brad

Globulețe, beteală, steluțe, bomboane, fundițe, figurine, luminițe. Auriu, alb, argintiu, roșu strălucitor, albastru puternic. Există atât de multe feluri de decorațiuni pentru pomul de Crăciun, încât ți-ar trebui un an întreg numai să decizi ce alegi pentru bradul din casa ta. 

Îți propunem ca anul acesta să petreci un Crăciun scandinav și să aduci în casa ta atmosfera hygge – acel concept specific danez care îmbină confortul și liniștea cu momentele plăcute petrecute alături de cei dragi.

Pentru asta, iată și o listă cu decorațiuni de inspirație scandinavă care vor face din bradul tău centrul atenției și care sunt o alternativă pentru tradiționalele globuri sau șiraguri de beteală:

1.    Moș Crăciun HARMOND – are 20 cm, îl găsești în diverse modele – stând pe scaun sau ope schiuri, pe o sanie sau călărind un ren. 

 

Figurina Mos Craciun pentru brad

 

2.    Sfoară cu 10 spiriduși ALV – ce poate fi mai simpatic în bradul tău decât 10 spiriduși zglobii? Înlocuiește tradiționala beteală cu această ghirlandă cu spiriduși și vei avea un brad unic. 

 

ghirlanda pom cu spiridusi

 

3.    Coronița KRYBBE poate fi o variantă interesantă care să înlocuiască tradiționalele globuri. Are un diametru de 30cm și o găsești în diverse forme. 

4.    Setul de 10 păpuși VANTE este o altă alternativă la obișnuitele globuri. Figurinele sunt niște păpuși zâmbitoare în miniatură, atât fete, cât și băieți, care așteaptă să se ajungă în bradul tău și să îți înveselească locuința. Pentru că sunt realizate din material textil, poți fi sigur că nu se vor sparge.

 

Accesorii pom

 

5.    Instalația de lumini EINHEJRER este formată din 20 de LED-uri în formă de țurțure care vor aduc e magia iernii în casa ta. 

6.    Lanțul decorativ TORFINN este un accesoriu care îmbină stilul tradițional cu cel romantic. Are o înălțime de 73 cm și cuprinde trei inimi realizate din răchită. 

 

Accesorii brad de craciun

 

7.    Setul de 4 decorațiuni ISTAPP este format din stele de culoare roșie și albă care imită fulgii de nea. 

8.    Setul de 6 bucăți decorațiuni HJERTE cuprinde 6 accesorii pentru pom, în formă  de inimă sau stea și în culori hibernale, reci – alb, argintiu, gri închis. Dacă vrei o alternativă la culorile obișnuite Crăciunului, aceasta este o opțiune bună. 

 

Accesorii pom de craciun

 

9.    Decorațiunea KJELKE este o ghirlandă de 100 cm lungime, în culorile tradiționale ale Crăciunului, care poate înlcui banala beteală. Poți alege între modelul cu inimi, cu fulgi sau cu steluțe, sau poți face o combinație între modele. 

10.  Setul de 6 globuri JULESANG încheie lista propunerilor noastre. Globurile sunt imprimate cu modele și imagini tradiționale de Crăciun – moși, oameni de zăpadă, crenguțe de brad.  

Decoratiuni pom de Craciun