Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Perne deco hygge

8 perne deco din colecția de primăvară care să îți aducă atmosfera hygge acasă

Dată:

Categorie: Inspirație, Toate articolele

Cuvinte cheie: cum sa decorezi casa cu textile, decoratiuni de primavara, hygge

Probabil aia auzit de conceptul danez hygge – tradus prin confortul și starea de bine pe care ți-o aduce o locuință confortabilă și compania celor dragi (dacă vrei mai multe amănunte despre hygge, poți citi aici și aici). Ei bine, atmosfera hygge este foarte importantă în viața danezilor, dar ea poate fi creată în orice casă cu ajutorul câtorva elemente esențiale, printre care lumânări, lumină difuză, băuturile calde și timpul petrecut alături de prieteni. Un alt element foarte important în crearea unei atmosfere hygge este reprezentat de pernele deco. 


PERNELE DECO, ECHIVALENTUL CONFORTULUI ÎN HYGGE

În Danemarca, o casă care lipsită de perne deco și pături nu este considerată confortabilă. Atunci când stai pe canapea te vei simți mult mai confortabil dacă ești printre mai multe pernuțe, iar patul din dormitor va arăta mult mai elegant și luxos dacă pe el sunt așezate 3, 4, 5 sau 6 perne deco. 


Perne deco hygge

În cartea "Mica encilopedie Hygge: rețeta daneză a fericirii" există un desen care ilustrează ce înseamnă hygge, numit Manifest Hygge. Acolo, atmosfera hygge este ilustrată prin desenul unei lumânări, iar confortul hygge prin desenul unei perne decorative. Pernele decorative sunt, așadar, cele care simbolizează confortul.

Pe lângă faptul că sunt un simbol al relaxării și confortului, pernele deco mai au un avantaj: cu ajutorul lor poți schimba aspectul unei camere, poți reîmprospăta stilul locuinței foarte ușor, fără o mare cheltuială. 

PERNE DECO NOI INSPIRATE DE PRIMĂVARĂ

Pentru că în luna februarie am reînnoit sortimentul de perne deco, îți prezentăm mai jos opt perne deco din noua gamă, cu ajutorul cărora poți crea o atmosferă hygge acasă în noul sezon cald. Noua colecție este definită de culori calde, vesele, imprimeuri care imită materiale naturale și țesături organice, plăcute la atingere. 

1. PERNA MIMOSA 


Perna deco ce poartă numele florii delicate este realizată din bumbac 100%, un material natural care îi sporește cofnortul. Imprimeul în degrade, de la galben la alb, te duce cu gândul la nisipul strălucitor de pe plajele însorite, care se împrăștie atunci când bate briza. Culoarea veselă și modelul inspirat de destinațiile tropicale de vacanță o face o alegere potrivită dacă ești în căutarea unui stil luminos, estival. Pentru că are o formă dreptunghiulară, e potrivită ca suport pentru spate pe canapea sau pe fotoliu. 

Poți vedea aici perna MIMOSA


Perna deco MIMOZA galbena


2. PERNA NELLYKE


O pernă deco în stil feminin, boem, NELLYKE este realizat din bumbac 100% și are un imprimeu inspirat din mozaicurile tradiționale marocane. Este un imprimeu exotic, vesel, plin de culoare, care va atrage cu siguranță atenția în orice încăpere ai folosi-o. În plus, perna NELLYKE include și culoarea anului 2018, Ultra Violet

Poți vedea aici perna deco NELLYKE. 

Perna deco NELLIKE


3. PERNA MYRFIOLImprimeul de pe perna MYRFIOL este inspirat de modelul regăsit pe terazzo, materialul compozit folosit pentru acoperirea podelelor, alcătuit dintr-un amestec de marmură, ciment și granit. Imprimeul discret al acestei perne o face potrivită pentru interioarele moderne, contemporane, care se bazează mult pe minimalism. În astfel de interioare, perna MYRFIOL va fi mai interesantă și mai atractivă decât o pernă uni, datorită combinației de pete negre și roz de diverse dimensiuni și forme, aruncate parcă pe fondul alb. 

Poți vedea aici perna MYRFIOL

Perna deco MYRFIOL 

4. PERNA PIL


Perna PIL face parte din noutățile colecției recurente NORDIC MOOD, o colecție care propune pentru casa ta un stil scandinav boem și discret. Realizată dintr-o țesătură groasă de bumbac, în culoare crem, fața pernei este prevăzută cu franjuri și câteva paiete mici, ceea îi oferă un look feminin și boem. Este o decorațiune interesantă și ușor de asortat cu diverse stiluri de interioare, datorită culorii deschise și aplicațiilor discrete. 

Vezi aici perna PIL.  


Perna deco PIL

5. PERNA DECO LINGON


Gama LINGON - care include perne deco, perne de scaun și pătură - este gândită ca o celebrare a primăverii. Imprimeul bogat cu flori, în culori subtile, albastru, galben și alb, te duce cu gândul la un cer de vară. Atât pernele deco, cât și pernele de scaun, sunt disponibile în două variante care se asortează foarte bine, oefrind o bogăție vizuală. Pernele LINGON au un imprimeu diferit pe față și pe spate, așadar două perne deco diferite îți vor aduce de fapt patru opțiuni de amenajare.  

Poți vedea aici perna deco LINGON


Perna deco LINGON

6. PERNA RYLLIK Dacă vrei o reprezentare vizuală a unei ploi abundente de vară, privește imprimeul pernei RYLLIK. Modelul grafic alb pe fondul albastru-verzui imită perfect picăturile de ploaie care cad în ropote, în zilele de vară, răcorind toată atmosfera. pe lângă imprimeul plăcut, perna RYLLIK are avantajul de a fi realizată din materiale naturale - țesătura este din bumbac 100%, iar umplutura din perne. De asemenea, forma dreptunghiulară, ca și în cazul pernei MIMOSA, o face potrivită pentru a spori confortul oferit de spătarul canapelei atunci când vrei să te relaxezi în fața televizorului sau a laptopului.   

Poți vedea aici perna deco RYLLIK. 


Perna deco RYLLIK

7. PERNA DECO TURT 


Cu un imprimeu similar cu cel al pernei MYRFIOL, dar mai fin, TURT imită aspectul marmurei sau al gresiei - puncte de diverse forme împrăștiate pe fond alb. Este un imprimeu potrivit pentru interioare minimaliste sau scandinave. O poți asorta însă cu perne deco uni în culori puternice, iar atunci vei obține un contrast interesant și atractiv. 

Vezi aici perna TURT

perna deco TURT

8. PERNA PYTTOR 


De culoare trandafirie, cu față matlasată din bumbac 100%, catifelată, perna PYTTOR este o alegere pentru locuințe elegante și feminine. Materialul fin este plăcut la atingere și confortabil, iar culoarea foarte potrivită pentru a aduce o atmosferă veselă în locuință primăvara. 


Vezi perna PYTTOR aici.  


Perna deco PYTTOR