Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Căutăm colegi zâmbitori! Și, înainte de a aplica la JYSK, venim la interviu în fața lor

Căutăm colegi zâmbitori! Și, înainte de a aplica la JYSK, venim la interviu în fața lor

Dată:

Categorie: Viața la JYSK

Zece videoclipuri care răspund la zece dintre cele mai frecvente întrebări ale candidaților la un job, 15 protagoniști reprezentați de colegi talentați din magazine, două zile de filmare și multe zâmbete. Sunt ingredientele noii campanii de recrutare JYSK, care a demarat pe 25 mai și care își propune să faciliteze procesul de aplicare, cerând candidaților un singur lucru: să trimită un zâmbet!

Aplica la JYSK cu un zambet

 „Suntem dinamici! Nu stăm locului nicio clipă!”, spune Marius, colegul nostru din JYSK Satu Mare, în timp ce stă comod într-un cărucior de cumpărături, împins prin magazin de Alex, Country Manager JYSK România. “Nu te plictisești niciodată pe aici. Suntem ca o facultate de zâmbete!”, spune Alex. 

Scena face parte dintr-unul din cele zece clipuri de promovare a campaniei Aplică la JYSK cu un zâmbet, campania de recrutare inedită pe care JYSK a demarat-o anul acesta. Știm că cei aflați în căutarea unui job au întrebări pentru angajator. Vor să știe ce program de lucru vor avea, ce salarii, dacă există posibilități de promovare, dacă pot face schimb de ture sau cum arată echipa în care vor lucra. La aceste întrebări le dăm răspunsul în campania Aplică la JYSK cu un zâmbet.   

Noua campanie de recrutare JYSK

Ideea unei campanii de recrutare diferite de cele clasice a venit din nevoia de a găsi colegi zâmbitori, cu o atitudine pozitivă, lucruri pe care nu le poți vedea dintr-un simplu CV. “În retail, atitudinea este principalul lucru care contează, nu CV-ul. Pentru pozițiile de consilier vânzări, CV-ul nu spune mare lucru și, în plus, este un motiv de stres pentru aplicanți, mai ales că mulți sunt la primul job”, spune Alex Bratu, Country Manager JYSK România.

Cum au fost alese cele zece întrebări la care răspund clipurile? I-am întrebat pe colegii din magazin care sunt cele mai frecvente întrebări pe care le primesc de la viitorii angajați și am definit astfel întrebările la care trebuie să oferim răspuns.

Apoi am căutat protagoniștii campaniei. Ne-am dorit ca răspunsul la întrebări să fie dat chiar de angajați și i-am rugat pe colegii din toate magazinele care vor să ia parte la filmări să trimită un clip de prezentare cu ei. După acest casting am ales 15 dintre cei mai haioși și talentați colegi și ne-am pregătit de filmare. Filmările au avut loc în două zile, de la 7 dimineața până la 8 seara, în magazinul JYSK Pipera. La filmări au participat colegii din magazine și echipa de filmare și de creație a agenției Kubis Interactive, împreună cu regizorul Mihai Baumann. Fiecare clip a implicat un nou set-up, ceea ce a însemnat multă muncă, dar și multă distracție.

Aplica la JYSK cu un zambet

Cele zece clipuri pot fi văzute pe site-ul de recrutare al compeniei - www.joblajysk.ro – locul unde cei care își caută un job pot lua interviu companiei JYSK . “Pe site-ul nostru de recrutare poți să ne iei interviu la orice oră. Am vrut să le oferim candidaților un proces de recrutare în sens invers față de cele tradiționale – ei ne iau nouă interviu. Această strategie de HR reflectă și viziunea generală a companiei: suntem deschiși, nu ne formalizăm, gândim outside of the box. În general, așa sunt companiile scandinave. Avem ierarhii simple și e natural ca un retail manager sau un director de magazin să dea o mână de ajutor pentru orice lucru e nevoie”, continuă Alex Bratu.

Am simplificat și procesul de aplicare, pentru că, la JYSK, atitudinea și personalitatea e mai importantă decât CV-ul. Pentru a aplica, trebuie doar să răspunzi la un quiz distractiv format din 5 întrebări pe www.joblajysk.ro, apoi să ne trimiți un selfie în care zâmbești. E simplu, e plăcut și îți poate aduce un job într-o echipă simpatică și haioasă. Dacă vrei să te convingi, urmărește clipurile pe site-ul nostru de recrutare sau pe Youtube și află de la Marius, Izabela, Timea, Alexandra, Andrei, Cosmin, Alex și ceilalți colegi cum e să lucrezi cu noi. Așteptăm zâmbetul tău!