Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

Săptămâna Mobilierului de Grădină | Până la 50% reducere la mobilier și accesorii de grădină

Nordic Mood colectie

Ediția limitată Nordic Mood: Un stil boem și discret pentru această primăvară

Dată:

Categorie: Inspirație, Toate articolele, Trenduri

Cuvinte cheie: nordic mood, decoratiuni scandinave

După o iarnă lungă și mohorâtă, care nici măcar nu ne-a adus bucuria zăpezii, cu siguranță te bucuri la gândul că primăvara va veni, cu zile mai însorite și mai calde. Vei putea ieși din casă la plimbare fără teama că după-amiază s-ar putea să plouă, te vei bucura că nu se mai face întuneric la 5 după-amiaza și vei pune geaca pufoasă de iarnă în dulap. Iar pe ferestrele din casă va intra soarele, și asta îți va crește buna dispoziție. 

Așa cum afară totul va fi mai luminos și mai plin de viață, mai curat și mai plăcut, și casa ta poate deveni mai plăcută, mai relaxată, mai aranjată, astfel încât să simți bucuria noului sezon și atunci când ești în casă. 

În luna februarie, în magazinele JYSK au sosit noi decorațiuni ale colecției recurente Nordic Mood, cu ajutorul cărora poți aduce stilul scandinav simplu, elegant și boem în casa ta. 
 

Culori discrete și texturi feminine

Colecția Nordic Mood lansată pentru sezonul de primăvară este caracterizată de un stil boem, subtil, specific scandinav. Materialele, formele și texturile au un aspect organic, natural, ceea ce aduce senzația de căldură și apropiere de natură în casa ta. 

Printre produsele principale ale colecției se numără pătura LINNEA cu franjuri, croșetată, disponibilă în culorile gri, verde prăfuit și burgundi și  imitația din blană TAKS, disponibilă în culorile alb, verde, roz prăfuit și gri.  
 


Combină textilele simple în culori deschise cu obiecte decorative de culoare închisă - coușuri de depozitare împletite din răchită, vaze din sticlă sau suporturi de lumânare din metal, pentru a creea contrast și pentru a scoate în evidență frumusețea obiectelor decorative. 

 

 

 

 


Culorile simple care caracterizează noile produse ale colecției au o frumusețe clasică, mereu în trend, de aceea nu trebuie să te temi că în următorul sezon casa ta nu va mai fi decorată actual. Nuanțele discrete de gri, combinate cu tonuri naturale, cu lemn de culoare deschisă și mici pete de culoare, sunt elemente pe care le vei putea integra ușor în locuința ta, indiferent de stilul pe care îl are în prezent. 

 

 

 

 

Toate produsele colecției

În această primăvară vei găsi în magazinele JYSK următoarele produse din colecția Nordic Mood, în zone special amenajate care îți arată cum poți aduce această colecție în casa ta: 
 

 

Ediție limitată 

Colecția de decorațiuni Nordic Mood este disponibilă în magazine pentru o perioadă limitată. Această colecție a fost lansată pentru prima dată în anul 2015 și de atunci are un real succes în toate țările în care brandul JYSK este prezent. Colecția este reînnoită o dată la trei luni, prin produse alese cu grijă, astfel încât să arate bine atât împreună, cât și folosite separat.