Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

Idei de cadouri de Ziua Îndrăgostiților: decorațiuni pereche și cadouri romantice

Dată:

Categorie: Inspirație, Toate articolele

Știm că cele mai frumoase cadouri sunt cele făcute fără un motiv anume, cele neașteptate, care arată că pur și simplu te-ai gândit la persoana iubită și ai vrut să îi faci o surpriză. În luna februarie însă, fie că celebrezi Sfântul Valentin sau Dragobetele, partenerul tău se va aștepta să îi faci un cadou. Iar dacă nu obișnuiești să sărbătorești Ziua Îndrăgostiților, poți să încerci să iei un cadou care să vă placă amândurora. Nu trebuie să fie ceva scump sau ceva complicat, ci doar ceva care să fie și frumos, și folositor.

Nu te gândi că îți vom recomanda în rândurile următoare o tigaie, o bormașină sau o lopată de dat zăpada. Există lucruri frumoase, cu design atractiv, care să fie și utile și si pe care să nu le uiți într-un colț de casă la o lună după ce le primești.

Idei de cadouri de sfantul valentin 

Idei de cadouri-pereche

Cele mai frumoase relații sunt cele în care cei doi parteneri fac foarte multe lucuri împreună – pleacă în vacanțe, merg la concerte, ies la film sau în oraș, merg să joace badminton în parc sau orice altă experiență pe care să o împărtășească unul cu celălalt. Dacă locuiți împreună, cu siguranță veți găsi lucruri pe care le puteți face împreună acasă. Poate beți cafeaua dimineață împreună, poate stați pe canapea și vă uitați la un serial seara sau citiți în pat înainte de culcare. Când faceți o activitate împreună, aveți nevoie și de aceleași lucruri în casă. De aceea, o idee potrivită de cadou ar fi obiecte pereche, care să fie un simbol al relației voastre.

Un set de perne deco pentru el și ea vă va aduce mai mult confort atunci când stați pe canapea în fața televizorului. Poți alege pernele BLEIKVIER roz și albastru, pentru ea, respectiv pentru el.

perne deco bleu si roz

O altă idee de cadou este un halat de baie în care să vă simțiți confortabil când stați acasă. Halatul de baie LARV este disponibil în mai multe culori și va fi apreciat atât de femei, cât și de bărbați.  

Deși mulți caută plăpumi și lenjerii de pat duble în dormitor, mult mai interesant și mai practic este utilizarea a două plăpumi single și a două lenjerii de pat single. Astfel evitați situațiile în care cineva rămâne dezvelit noaptea din pricina celuilalt. În plus, poate unul dintre voi preferă o plapumă mai călduroasă și celălalt mai puțin călduroasă, iar în acest caz două plăpumi single cu grad de izolare diferit sunt mult mai bune decât una dublă, care poate fi inconfortabilă pentru unul dintre voi. Pune plăpumile în două lenjerii din aceeași gamă, dar de culori diferite. De exemplu, lenjeria de pat NELL este disponibilă în culoarea albă sau mov. Folosind cele două lenjerii în pat, una pentru el, una pentru ea, vei ști și a cui este plapuma mai călduroasă și cea mai răcoroasă.

Lenjerie de pat NELL 

Obiectele decorative care vin în dublu exemplar sunt o idee de cadou foarte potrivită pentru cupluri. Gândește-te cum ar fi dacă ai intra într-o locuință în care foarte multe lucruri sunt pereche – două sfeșnice, două vaze așezate în capetele mesei de dining, două candele sau două felinare. Primul lucru care îl transmite acest aranjament este că acolo locuiește un cuplu. Poți alege obiecte decorative precum setul de două sfeșnice SYLVESTER cu mărimi diferite, două vaze identice în culori diferite, precum vaza MATTSSON albă și albastră sau ghivecele pentru flori VILHEM alb și negru.

Ghiveci si vaza culori  

Cadouri cu design romantic

Cadoul tradițional de Sfântul Valentin este fie ceva în formă de inimă, fie ceva pe care sunt imprimate inimi. Dacă vrei să faci un cadou clasic de Ziua Îndrăgostiților pentru că știi că partenerul tău apreciază foarte mult romantismul clasic, îți recomandăm câteva obiecte pentru casă utile și inspirate de dragoste.

lenjerie de pat inimioare 

Lenjeria de pat EMMA cu inimi va transforma orice dormitor într-un loc plin de dragoste și vesel.

perne deco cu inimioare

Pernele deco HEMSE cu model în formă de inimă vor fi apreciate de cei care vor ceva romantic, dar subtil.

Obiecte decorative romantice precum inimioarele GUNNI, lumânările YNGVAR în formă de trandafir, săpunul de trandafiri FELM, rama foto VEGARD și suportul de lumânare THERMAN vor fi apreciate și ele de cei cu o fire romantică și poetică. În plus, aceste cadouri îi vor ajuta să aducă mai mult din personalitatea lor în locuință.

Tu ce cadou ți-ai dori de Ziua Îndrăgostiților?