Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

Idei de cadouri pentru Ziua Femeii: decorațiuni de primăvară

Dată:

Categorie: Inspirație, Grădină, Toate articolele

Începutul primăverii este un motiv de bucurie pentru aproape toată lumea. Copii se bucură că, după ce vremea se îmbunătățește, pot să stea mai mult să se joace în parc, să meargă cu rolele sau cu bicicletele, iar doamnele și domnișoarele se bucură că de 1 și 8 Martie sunt în centrul atenției. Domnii au și ei motive de bucurie: își pot manifesta dragostea și aprecierea pentru femeile de viața lor, fie că sunt mame, iubite, soții, prietene, surori sau fiice.

De multe ori însă, pentru domni este și o perioadă stresantă, pentru că trebuie să găsească din nou un cadou inspirat. Și e posibil ca, după Crăciun și Sfântul Valentin, să intre în pană de idei. Celor aflați în căutarea unor idei de cadouri de 1 sau 8 Martie le recomandăm mai jos câteva decorațiuni de primăvară care le vor înveseli nu numai pe doamne, ci și întreaga atmosferă dintr-o casă.

Idei de cadouri pentru Ziua Femeii 

ACASĂ, LOCUL CEL MAI IMPORTANT PENTRU O FEMEIE

Dacă te întrebi de ce o decorațiune pentru casă ar putea fi o idee bună de cadou pentru o femeie, trebuie să știi că, în general, femeile sunt cele care se ocupă și se implică în decorarea casei și sunt mereu în căutarea unor decorațiuni atractive. În plus, femeilor le place întotdeauna să aibă ceva nou, fie că e vorba de un articol vestimentar sau de o pernă decorativă pentru canapeaua din sufragerie. Casa este ca un sanctuar în care își reîncarcă bateriile, în care au grijă de frumusețea lor fizică și mentală. Iar o femeie se va simți mai frumoasă și mai încrezătoare și atunci când spațiul în care trăiește este plăcut.

Din acest motiv, o decorațiune pentru casă va fi un cadou inspirat, pe care îl va aprecia și care îi va aduce bucurie. Bineînțeles, cu condiția să fie ceva potrivit stilului ei. Dacă mamei tale îi place stilul clasic, ia-i o decorațiune în același stil, pentru că e posibil să nu aprecieze cine știe ce gadget casnic pe care va învăța să îl folosească abia după câteva luni de încercări nereușite. Dacă iubita ta apreciază printurile florale și culorile vesele, nu alege o pernă decorativă în culori sumbre, pentru că riști să te aleg cu reproșuri în locul unor mulțumiri. 

CADOURI DE PRIMĂVARĂ

Pentru că suntem la început de primăvară, ce cadou poate fi mai potrivit decât ceva care să marcheze începutul noului sezon? Perne deco înflorate, sfeșnice, vaze în care să își găsească loc buchetele din florile preferate sau decorațiuni pentru terasă și balcon vor fi apreciate de toate doamnele. Vezi mai jos ce cadouri îți recomandăm și vezi cum îți poți amenaja casa cu aceste cadouri.  

I.  Perne decorative și pături cu imprimeuri tropicale.

Motivele florale și tropicale în culori vesele precum roz pal și verde deschis vor creea o atmosferă de vacanță în locuință. Combinația de roz și verde deschis este luminoasă și proaspătă, de aceea o recomandăm pentru cei cu personalitate deschisă, optimistă și veselă. 

Perne decorative și pături

 1 - Perna SOTSTARR cu imprimeu cu ananas; 2 - Perna KONGSSPIR cu model croșetat cu trandafiri roz; 3 - Pătura BELLIS roz; 4 - Perna SKOGBINGEL cu imprimeu tropical. 

II.  Nisipiu, culoarea verilor la malul mării 

În foarte multe colecții de Primăvară-Vară ale designerilor renumiți, vei vedea pe catwalk culori inspirate de deșert sau de plajă. Crem, galben deschis, maroniu și gri sunt nuanțe deschise care te duc cu gândul fie la peisajele de pe malul Mediteranei, fie la dunele de nisip din deșertul Sahara. Soarele și nisipul sunt elemente pe care le asociem verii, de aceea și culorile lor sunt foarte potrivite pentru un decor de vară.  

Decoratiuni crem idei de cadouri

1 - Noptiera ILBRO din lemn masiv de Paulownia de culoare natur și placaj; 2 - Pernă decorativă HVITMURE cu imprimeu geometric minimalist; 3 - Pătură croșetată KRYPMURE; 4 - Covor AKSFRYTLE de culoare gri deschis, din din poliester și iută. 

III. Decorațiuni pentru flori naturale și sfeșnice.

Unul dintre motivele pentru care primăvara ne bucură atât de mult este reprezentat de multitudinea de flori care apar în acest anotimp. Pentru cei care iubesc florile, o vază sau un ghiveci va fi un cadou potrivit, bineînțeled, de preferat însoțit și de un buchet mare de flori colorate sau de o floare naturală în ghiveci. 

Obiecte decorative primăvară

1  - Cutie TORMOD din lemn natur; 2 - Sfeșnic HERBERT din ceramică; 3 - Ghiveci ODDMUND, disponibil în variantă alb sau negru.  


V. Decorațiuni elegante din sticlă și ceramică și decorațiuni albe. 

Sticla și ceramica sunt materiale elegante și pretențioase. Pentru persoanele care apreciază stilul elegant, obiectele realizate din aceste materiale vor fi foarte apreciate. Albul, la rândul său, aduce eleganță și rafinament.  

Obiecte decorative  

1 - Lamă de birou ERNST; 2 - Suport de lumânare ALBINUS din sticlă; 3 - Recipient de depozitare HALGRIM din ceramică; 4 - Sfeșnic DANIELSEN din sticlă; 5 - Vază ceramică INGEMAN; 6 - Vază din sticlă GUDBRANDUR

 VI. Decorațiuni pentru balcon 

Cele mai multe locuinșe au balcoane mici, pe care cu greu te gândești că le-ai putea transforma într-un spațiu de petrecere a timpului liber vara. Totuși, dacă ai loc pentru o masă și un scaun pe balcon, poți să îți creezi o mini-grădină în care să te relaxezi pe tot parcursul verii. Adaugă și cîteva mici elemente decorative și vei obține un loc și mai primitor, care te va face să nici nu mai vrei să stai în sufragerie, în fața televizorului.

Decoratiuni balcon

1 - Pernă deco HARSYA cu imprimeu tropical; 2 - Pernă pentru scaun TORPET; 3 - Felinar ORRFUGL din ceramică; 4 - Set de 3 lumânări HALLDOR cu imprimeu floral. 
 
VII. Decorațiuni pentru grădină și terasă

La final, ajungem la propunerile de decorațiuni pentru terasă și grădină. Dacă cea căreia vrei să îi faci cadou este fericita posesoare a unui spațiu exterior mare, precum o grădină sau o terasă, cu siguranță va aprecia câteva decorațiuni pentru grădină care să îi transforme curtea într-o destinație de vacanță.

 Decoratiuni terasa

1 - Ghiveci VILHEM ce poate fi suspendat sau așezat pe o suprafață plată; 2 - Perne de scaun KNUDEN; 3 - Suport de lumânare ALBINUS; 4 - Pahar KRESTOFFER din sticlă.