Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Living / sufragerie cu dulap de perete în nuanța trandafirie, canapea extensibilă gri, separator din bambus, birouri din bambus și scaune de luat masa gri

MINDFUL GARDEN - un trend care inspiră energie pozitivă

Dată:

Categorie: Trenduri, Inspirație, Camera de zi

Cuvinte cheie: trenduri 2021

În noul sezon, am introdus trei trenduri care pregătesc scena pentru noul nostru sortiment de articole pentru interior din toamna 2021: INFUSION, MINDFUL GARDEN și RESET BASIC.

Cu o abordare pozitivă și deschisă a modurilor prin care pot fi reinterpretate stilurile clasice, trendul MINDFUL GARDEN sărbătorește viața acasă. Atunci când locuiești într-un spațiu mic, există mai multe modalități prin care poți crea mai mult loc și prin care îți poți transforma casa într-un loc confortabil și personal. Pune o singură vază sau o singură lumânare pe masă, relaxează-te pe canapeaua cu două locuri LISELEJE și acordă-ți luxul de a le folosi așa cum îți dorești. 

2-seater sofa in rattan with seat pads and back cushions, burgundy throw and a round end table

 

Formele prezente în noul trend creează compoziții și juxtapuneri armonioase. Metalul și sticla se reunesc pentru a oferi un aspect industrial. Pe raftul de perete ASSENS, culoarea piersică conferă aspectului industrial un aspect feminin.

Peach coloured wall shelves with glass bowls, mugs and storage box

 

De asemenea, poți obține același efect amestecând și potrivind piesele de mobilier din diferite materiale. Combină măsuța de toaletă SAKSILD din bambus cu taburetul tapițat GISLEV care are inclus și spațiu de depozitare.

Bamboo dressing table with mirror and pouffe with storage

 

Într-o locuință mică, poți beneficia mai mult de spațiul disponibil chiar dacă acesta este limitat, dacă vei crea zone distincte cu ajutorul unui separator de cameră din materiale naturale precum bambusul, așa cum este LANGEBJERG.

Bamboo dressing screen serves as a room divider between a dining section and a sleeping section

 

În trendul MINDFUL GARDEN, imprimeurile și materialele sunt în centrul atenției, pe măsură ce ne mutăm în interior pentru a ne crea o oază de relaxare confortabilă. Canapeaua gri PARADIS este ideală pentru apartamentele mici și dacă vei adăuga câteva perne și o pătură o vei face să devină și mai confortabilă.

Rose wall cabinet, grey sofabed and burgundy end tables

 

Florile revin, dar într-un amestec cu plante verzi și în compoziții sălbatice, creând o experiență captivantă. Poți pune un buchet într-o vază rustică așa cum este YNGVE sau te poți limita la o singură ramură în vaza elegantă DENNO.

Bamboo desks combined to a dining table and grey dining chairs

 

Culorile proaspete merită să fie zilnic parte din viața noastră, iar nuanțele feminine îndulcesc decorul, precum este și trandafiriul prăfuit pe care îl găsești pe dulăpiorul de perete LOOK IN.

Rose wall cabinet

 

Cu influențe care ne ancorează în trecut și elemente moderne care ne readuc în actualitate, aceste tonuri neutre și cuminți sunt greu de definit, și asta le face deosebite.
 

Găsește mai multă inspirație în trendurile INFUSION și RESET BASIC