Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
O baie frumoasă și practică

MINI-REDECORARE PENTRU BAIE CU BUGET MIC

Dată:

Categorie: Toate articolele, Inspirație

Cuvinte cheie: amenajare baie, accesorii baie

Baia este de cele mai multe ori prea puțin apreciată atunci când ne facem planuri pentru redecorarea casei. De aceea, noi credem că ar trebui să ne gândim de două ori la avantajele pe care ni le aduce o baie atrăgătoare și funcțională. O baie frumoasă, decorată cu tot ce ai nevoie te poate ajuta să începi o nouă zi într-o dispoziție excelentă. 

DEPOZITAREA ESTE UN FACTOR IMPORTANT

Sunt puține lucruri care te pot indispune mai mult decăt o grămadă de haine care te intâmpină în mijlocul baii atunci când revii acasă seara. Această problemă poate fi rezolvată foarte ușor cu ajutorul unui coș de rufe de dimensiuni potrivite. 


Mai multe imagini inspiraționale și soluții pentru o baie ordonată și funcțională poți vedea aici.   

Dacă ai o baie mică și nu ai spațiu pentru un dulap sau rafturi pentru prosoapele tale, o idee simplă și ingenioasă este să le rulezi și să le așezi într-un coș. În plus, vei crea o atmosferă îmbietoare de baie turcească chiar la tine acasă. 

 

 

 

 

FOLOSEȘTE-TE DE SPAȚIU PE VERTICALĂ

În special pentru băile mici care nu dispun de dimensiuni generoase, o soluție bună este să te concentrezi pe spațiul care poate fi obținut pe verticală. Folosește cuiere, rafturi sau agață mai multe coșuri și depozitează-ți săpunurile, cremele, recipientele cu gel de dus sau șampon și instrumentele pentru machiaj. Vei avea acces la ele foarte ușor chiar atunci când ai nevoie. 
 

 


O baie atrăgătoare, confortabilă și practică

Nu în ultimul rând, baia este un spațiu funcțional. Rafturile și coșurile împletite vor asigura un aspect mai ușor și nu vor încârca vizual spațiul așa cum ar face-o un dulap. Combină coșuri din materiale diferite: răchită, lemn sau plastic și depozitează tot ce ai nevoie, de la prosoape până la perii pentru masaj sau uscătorul de păr. 
 

 

Sfat: Adaugă decorațiuni, plante verzi sau lumânări parfumate și vei obține o baie confortabilă care te îmbie la relaxare.

 

 

 

 

Vezi mai multe idei simple și accesibile de redecorare și pentru camera de zi.

 

Ai sugestii pentru a-ți reamenaja baia cu bani puțini? Așteptăm ideile tale în comentariu.