Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Femeie în mijlocul unui salt și mama și copilul care fac exerciții în aer liber

SIVFLY, o saltea perfectă pentru exerciții distractive în aer liber

Dată:

Categorie: Grădină

Cuvinte cheie: saltea gimnastica, saltea sport, exercitii aer liber

Antrenamentele în aer liber și exercițiile ușoare sunt cu siguranță mai plăcute decât să-ți petreci timpul în interiorul unei săli de sport, atât pentru copii, cât și pentru adulți. Tot ce îți trebuie pentru o sesiune ușoară de aerobic, yoga sau pilates care te va face să te simți excelent atât fizic, cât și psihic, este echipamentul potrivit. O saltea de gimnastică este ideală pentru distracția copiilor: pot să facă salturi, să se rostogolească înainte și înapoi sau să facă întreceri, la care se pot alătura și adulții pentru mai multă distracție.  

 

SIVFLY este o saltea de gimnastică stabilă și rezistentă, cu un înveliș dublu stratificat care rămâne în formă pe tot parcursul utilizării, astfel încât tu și copiii să vă puteți bucura de ore de distracție cu o saltea rezistentă în timp. Salteaua are o suprafață uniformă și oferă susținere excelente pentru sărituri. Are inclusă o pompă electrică și durează mai puțin de două minute de când o vei despacheta până când va fi perfect umflată și gata pentru distracție și antrenament.

SIVFLY este perfectă atât pentru exerciții în aer liber în grădină, cât și pentru sesiuni de yoga, aerobic sau pilates în parc, deoarece poate fi transportată ușor într-o geantă practică. Are 450 cm lungime, dar dacă acest lucru nu este suficient pentru tine, poți uni două sau mai multe saltele de gimnastică între ele cu benzile Velcro atașate. Salteaua are o lățime de 100 cm și o înălțime de 15 cm.

 

După antrenament, corpul tău se poate bucura de o sesiune de stretching care să ajută la relaxare și la întinderea ligamentelor. Un izopren poate fi o alternativă excelentă la o saltea obișnuită pentru o sesiune de yoga atunci când îți dorești să faci exerciții în aer liber. Izoprenele sunt disponibile atât într-o versiune obișnuită, cât și într-o versiune autogonflabilă.

Citește și 9 idei de activități în aer liber pentru copilul tău. 

Odată ce ai terminat antrenamentul, ai câștigat dreptul la câteva momente de relaxare în hamac, unde te poți simți minunat atât fizic, cât și psihic.

În final, nu uita să rămâi hidratat, păstrează aproape o sticlă cu apă proaspătă și asigură-te că ai la îndemână un prosop care te va ajuta să rămâi uscat.