Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

Încearcă o saltea GOLD timp de 100 de nopți

Un somn sănătos este cheia unei vieți fericite.

În mod normal, este nevoie de aproximativ o săptămână pentru a te obișnui cu noua saltea și pentru a-ți da seama dacă este potrivită sau nu pentru tine. Dar, pentru a te asigura că ai ales salteaua potrivită, care îți oferă un somn bun, la JYSK poți testa salteaua GOLD timp de 100 de nopți. Dacă ai cumparat-o și nu ești 100% satisfăcut de ea timp de 100 de nopți, ți-o vom schimba cu plăcere.

  • Dacă vrei să returnezi salteaua, adu-o în magazin în termen de 100 de zile de la data achiziției, împreună cu bonul de cumpărături, și poți alege o saltea diferită. Este ușor. Ia în considerare faptul că salteaua trebuie să fie curată și în stare bună.
  • Dacă îți dorești o saltea mai bună decât cea pe care ai achiziționat-o, va trebio doar să plătești diferența de preț dintre prețul saltelei alese inițial și prețul noii saltele alese.
  • Dacă vei alege o saltea cu un preț mai mic decât cel al saltelei achiziționate, poți cumpăra de la JYSK alte produse într-o valoare egală cu diferența de preț dintre cele două saltele.

Garanția de 100 de nopți este valabilă pentru achiziționarea saltelelor din gama GOLD, cu excepția saltelelor superioare. Poți afla mai multe detalii despre garanția de 100 de nopți de la un asistent de vânzări din magazin.

Abonează-te la newsletterul JYSK!

Visa Mastercard