Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Set lenjerie de pat din bumbac, gri deschis

Noutăți: 3 lenjerii de pat cu aspect lejer, ideale pentru vară

De două ori pe an, expertul nostru în lenjerii de pat, Senior Category Manager-ul Berit Stokholm Christiansen, ne prezintă care sunt preferatele ei dintre noile lenjerii de pat intrate în sortimentul nostru. „Într-o lume aflată în continuă schimbare, avem nevoie de câteva vibrații pozitive pentru a ne începe ziua într-o notă veselă”, spune Berit și continuă: „Fiecare dintre cele trei modele pe care ne concentrăm aici ajută la îndeplinirea acestei nevoi.”

Lenjeria de pat ELLIE – visătoare și confortabilă

Setul de lenjerie de pat cu cearșaf ELLIE este o alegere potrivită dacă îți dorești un set frumos realizat din bumbac de înaltă calitate. Nuanța de gri deschis, cu o notă strălucitoare, face ca țesătura de bumbac să iasă în evidență și să fie foarte plăcută privirii. Mai mult, frumusețea lenjeriei constă în micile detalii – lenjeria de pat este brodată cu motive mici, albe, care adaugă o notă fermecătoare aspectului său general.

Setul de lenjerie de pat cu cearșaf ELLIE este fabricat din bumbac 100% de calitate premium, certificat STANDARD 100 OEKO-TEX®. Numărul de fire al țesăturii este 144, ceea ce indică numărul de fire verticale și orizontale utilizate pe centrimetru pătrat de țesătură. Desigur, cu cât numărul de fire este mai mare, cu atât țesătura va fi mai compactă și mai rezistentă.

Lenjeria de pat BARBO – culoarea maro ciocolatiu

Setul de lenjerie de pat BARBO este unul dintre preferatele clienților noștri. Pe lângă versiunile clasice, în nuanțe de albastru închis și nisipiu, populara lenjerie de pat BARBO este acum disponibilă și într-o culoare fascinantă de maro ciocolatiu intens.

Setul de lenjerie de pat BARBO este realizat din 60% bumbac și 40% vâscoză de bambus. Vâscoza de bambus adăugată în țesătură îi conferă lui BARBO o strălucire frumoasă, lucioasă și o senzație moale la atingere, asemănătoare mătăsii - ceea ce înseamnă că vei obține o lenjerie de pat luxoasă și minunat de confortabilă pentru dormitorul tău.

Lenjeria de pat este certificată STANDARD 100 OEKO-TEX®, iar vâscoza derivată din bambus este certificată FSC® Mix (FSC® N001715). Numărul de fire al lenjeriei de pat este de 250 pe centimetru pătrat, ceea ce este tipic pentru bumbacul satinat de înaltă calitate.

REGINA – un design îndrăzneț, dar lejer

Setul de lenjerie de pat REGINA este una dintre cele mai atrăgătoare lenjerii din sortimentul nostru. Dacă te atrage o paletă de culori monocromatică și mai ales dacă preferi nuanțele de bej și cafea, REGINA este perfectă pentru a adăuga acea notă specială care îți va înfrumuseța și mai mult dormitorul. Designul său grafic îl face o adevărată piesă de design, care invită distracția în casă într-o manieră calmă și confortabilă. 

Cu un număr de 144 de fire pe centimetru pătrat, materialul face ca REGINA să fie o lenjerie durabilă. În plus, setul de lenjerie de pat este fabricat din 100% bumbac de calitate, certificat STANDARD 100 OEKO-TEX®.

Descoperă mai mult

Ce protecție pentru saltea și ce saltea superioară ar trebui să alegi? Ghidul complet

Ce protecție pentru saltea și ce saltea superioară ar trebui să alegi? Ghidul complet

Reînnoiește-ți dormitorul cu o nouă lenjerie de pat

Reînnoiește-ți dormitorul cu o nouă lenjerie de pat

Standardele de siguranță pentru plăpumile destinate copiilor

Standardele de siguranță pentru plăpumile destinate copiilor

Bestsellerele anului 2022: produsele cele mai populare și cel mai bine vândute

Bestsellerele anului 2022: produsele cele mai populare și cel mai bine vândute