Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Lenjerie de pat de culoare nisipie

Reînnoiește-ți dormitorul cu o nouă lenjerie de pat

Alegerea unei lenjerii de pat poate avea un impact mai mare decât ai putea crede asupra esteticii dormitorului tău. Dincolo de caracterul practic, lenjeria de pat este un accesoriu versatil care creează atmosfera și starea de spirit a celei mai personale zone ale casei. De la imprimeuri simple, minimaliste, și până la țesături moi și luxoase, aceste articole de pat esențiale au capacitatea de a-ți transforma spațiul într-o clipă. Ele nu doar că îți protejează plapuma, ci și îmbunătățesc atmosfera și aspectul general, transformând dormitorul tău într-un sanctuar de stil și confort. Inspiră-te despre modul în care o lenjerie de pat atrăgătoare poate face minuni pentru estetica dormitorului tău.

Lenjeria de pat este parte din decorul dormitorului tău

Lenjeriile de pat pot transforma cu ușurință aspectul dormitorului tău. Acesta este, desigur, și motivul pentru care lenjeriile de pat, în general, sunt disponibile într-o mare varietate de culori, modele, motive, imprimeuri, țesături și stiluri de țesere. Iată câteva dintre sugestiile noastre pentru lenjerii de pat care pot servi drept o modalitate accesibilă și ușoară de a schimba atmosfera și estetica dormitorului tău.

Lenjeria de pat DORTHE nisipie

Lenjeria de pat DORTHE este o piesă sofisticată și elegantă pentru atmosfera dormitorului tău. Țesătura sa elegantă și structurată – care este îmbogățită cu detalii pătrate jucăușe – adaugă o notă de profunzime decorului dormitorului tău. Lenjeria este disponibilă într-o culoare caldă de nisipiu, completând ușor orice stil de decor, înfrumusețând dormitorul indiferent de modul în care este decorat.

Lenjeria de pat satinată BARBO bleumarin

Lenjeria de pat BARBO este o lenjerie de pat foarte apreciată care este disponibilă în nuanțe sofisticate de bleumarin. Fabricată dintr-un amestec de 60% bumbac și 40% viscoză făcută din bambus, este o alegere care îmbrățișează cele mai bune țesături. Viscoza certificată FSC (FSC® N001715) conferă acestei lenjerii de pat o textură luxoasă, moale și o strălucire subtilă. Dacă îți dorești o lenjerie de pat atrăgătoare, care să se potrivească fără efort cu o varietate de culori și stiluri de decor, BARBO este o alegere excelentă pentru tine.

Lenjeria de pat satinată BARBO nisipie

Lenjeria de pat satinată BARBO este disponibilă într-o culoare caldă și liniștitoare de nisipiu. Fabricată dintr-un amestec de 60% bumbac și 40% viscoză certificată FSC (FSC® N001715), care poate fi urmărită până la bambusul din care este făcută, această lenjerie de pat îmbunătățește cu ușurință estetica dormitorului tău. În plus, viscoza adaugă moliciune materialului, precum și o strălucire subtilă și elegantă lenjeriei de pat. Versatilitatea sa înseamnă că se armonizează cu o varietate de stiluri de decor, permițându-ți să creezi un dormitor stilat și elegant.

Lenjeria de pat ELMA

Lenjeria de pat ELMA este o piesă mereu la modă în colecția ta de lenjerii de pat. Este fabricată din bumbac 100% și spălată cu enzime pentru o atingere irezistibil de moale. Această lenjerie de pat albă, elegantă, are volănașe drăguțe de-a lungul marginilor. Versatilitatea este punctul său forte – completează cu ușurință o varietate de stiluri de decor, de la o estetică romantică, de vis până la un aspect cool și minimalist. Lenjeria de pat ELMA este o alegere subtilă, dar de impact, pentru a îmbunătăți estetica dormitorului tău.

Lenjeria de pat JULIA cu fluturi și flori

Lenjeria de pat JULIA are un imprimeu frumos, cu fluturi și flori de vis. Modelul și culoarea albă, liniștită, se combină pentru a completa o varietate de stiluri de decor, emanând în același timp o atmosferă fermecătoare de primăvară și vară. Fabricată din 100% bumbac, lenjeria este pe cât de confortabilă, pe atât de visătoare. Te sfătuim să o completezi cu o cuvertură sau perne decorative de culoare albastră, bej sau gri.

Lenjeria de pat satinată MARIA cu model geometric

Lenjeria de pat satinată MARIA, în nuanțe senine de albastru și nisipiu, poate adăuga un plus de modernism în orice dormitor. Modelul său geometric adaugă un sentiment jucăuș, oferind totuși o atmosferă calmă pentru relaxare. Deoarece lenjeria este satinată, are o strălucire subtilă, și este extraordinar de mătăsoasă și delicată la atingere. Cu eleganța sa discretă, această lenjerie de pat poate deveni un element de decor în dormitorul tău.

Lenjeria de pat cu floricele OLGA din bumbac percal 

Lenjeria de pat OLGA este disponibilă într-un alb veșnic la modă și este împodobită cu flori mici albastre și delicate. OLGA este realizată din 100% bumbac percal, ceea ce are ca rezultat o țesătură cu suprafață mată și durabilă, care este excelentă pentru a regla temperatura și umiditatea în mod eficient. Designul minimalist al lenjeriei de pat OLGAo face portivită pentru orice stil de decor, adăugând totuși un farmec vesel prin micile detalii cu flori.

Lenjerie de pat albă cu floricele din bumbac percal

Lenjeria de pat SHEILA cu dungi albastre și albe

Lenjeria de pat SHEILA este o alegere populară pentru mulți. Modelul său cu dungi în alb și albastru este o dovadă a atractivității de durată a designului clasic. Poți adăuga lenjeria de pat SHEILA la orice stil de decor – indiferent dacă îți plac bejul, cărămiziul sau culorile mai profunde și mai închise, lenjeria de pat se va potrivi grozav și va adăuga o notă de rafinament oricărui dormitor. Realizată din fire vopsite din 100% bumbac, moliciunea sa te invită să te destinzi și să te relaxezi. Cu dungi subțiri albe și albastre, această lenjerie de pat nu este doar o piesă fermecătoare, ci și una de durată, care îți va înfrumuseța dormitorul pentru anii următori.

Adaugă o notă personală dormitorului tău

Pe lângă sugestiile prezentate aici, sortimentul nostru include o mare varietate de lenjerii de pat în mai multe dimensiuni, culori, modele, imprimeuri, motive și țesături, astfel încât să fii sigur că vei găsi lenjeria de pat perfectă pentru tine, nevoile tale și viziunea ta despre cum vrei să-ți reîmprospătezi dormitorul.

Vrei să afli, de asemenea, cum sa alegi dimensiunea și tipul de pat sau saltea potrivite pentru tine? Citește ghidul nostru pentru dormitor.

Descoperă mai mult

Noutăți: 3 lenjerii de pat cu aspect lejer, ideale pentru vară

Noutăți: 3 lenjerii de pat cu aspect lejer, ideale pentru vară

Ce protecție pentru saltea și ce saltea superioară ar trebui să alegi? Ghidul complet

Ce protecție pentru saltea și ce saltea superioară ar trebui să alegi? Ghidul complet

Standardele de siguranță pentru plăpumile destinate copiilor

Standardele de siguranță pentru plăpumile destinate copiilor

Bestsellerele anului 2022: produsele cele mai populare și cel mai bine vândute

Bestsellerele anului 2022: produsele cele mai populare și cel mai bine vândute