Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Canapele de lounge gri închis pe care le poți lăsa afară tot anul

Mobilier de grădină pe care îl poți lăsa afară tot anul

Nu ai mult timp disponibil pentru întreținerea mobilierului de grădină sau stai prost cu spațiul de depozitare? Mobilierul de terasă potrivit pentru orice vreme este special conceput pentru a-și păstra aspectul și caracteristicile indiferent de condițiile meteorologice și nu are nevoie să fie depozitat în interior.

Gama noastră de mobilier pentru terasă este concepută să reziste indiferent de vreme. De exemplu, seturile UHRE și ODDE sunt ideale pentru relaxare atunci când vrei să stai sub soarele verii și nu necesită întreținere indiferent de vreme - fie că plouă sau ai parte de un soare arzător, acest mobilier poate rămâne afară.

Seturi de terasă pentru orice vreme: ODDE și UHRE

Țesătura rezistentă la intemperii protejează împotriva noroiului, murdăriei, sau împotriva petelor de înghețată sau vin, așa că te vei putea bucura de vară singur sau alături de prieteni și familie. 

 

Țesătura realizată din acril și spuma din componența seturilor pentru terasă sunt potrivite pentru orice vreme. Caracterisiticile hidrofobe ale materialului vor face ca apa să se scurgă de pe material în loc să fie absorbită. Pernele se vor usuca in cateva ore în functie de intensitatea vântului și temperatura de afară.

 

Gama ODDE este disponibilă în nuanța gri închis, iar setul pentru terasă UHRE este disponibil în două culori, gri deschis și gri închis și include de asemenea un șezlong asortat.

Mobilier pentru terasă care nu necesită întreținere și este foarte confortabil

Poți lăsa seturile pentru terasă ODDE și UHRE afară pe tot parcursul anului. Însă îți sugerăm să depozitezi setul pentru terasă în interior în timpul iernii pentru a prelungi durata de viață a acestuia. Îl poți curăța cu ușurință cu apă, săpun și o perie blândă.

Husa este hidrofobă și se usucă rapid, de aceea condițiile nu vor fi propice pentru formarea mucegaiului și a ciupercilor atât pe husă, cât și în interiorul canapelei. Țesătura are protecție împotriva factorilor UV, astfel încât mobilierul de grădină UHRE și ODDE își vor păstra culoarea proaspătă pentru o perioadă lungă de timp.

6 persons all-weather lounge sofa in dark grey with cushion

Avantajele mobilierului de grădină perfect pentru orice vreme:

  • Îl poți lăsa afară tot timpul anului
  • Folosește-l imediat după ce ploaia s-a oprit
  • Economisește timp. Husa este rezistentă la murdărie și este foarte ușor de curățat
  • Bucură-te de mobilierul tău și în anii următori. Husa este rezistentă la razele UV, astfel încât culoarea nu se va estompa în timp
  • Bucură-te de mai mult timp pentru distracție și relaxare

Decorează-ți setul pentru terasă cu jardiniere, felinare, perne și cuverturi și creează un loc perfect pentru a te relaxa sub soarele verii.

Descoperă mai mult

Alege pavilionul potrivit pentru grădina ta

Alege pavilionul potrivit pentru grădina ta

Ghid: cum alegi cutia potrivită pentru depozitarea pernelor de grădină

Ghid: cum alegi cutia potrivită pentru depozitarea pernelor de grădină

Cum să alegi setul de terasă perfect pentru tine

Cum să alegi setul de terasă perfect pentru tine

Ghid: cum găsești umbrela de soare potrivită pentru grădina ta

Ghid: cum găsești umbrela de soare potrivită pentru grădina ta