Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Canapea de grădină gri în colțul unei terase

O canapea pentru terasă potrivită pentru orice vreme

Cum ar fi dacă nu ar mai trebui să alergi repede afară și să strangi pernele de pe canapeaua din exterior atunci când incepe să plouă? Cu mobilierul de grădină rezistent la apă, așa cum este noua canapea gri de grădină UHRE, nu trebuie să faci nimic ca să o protejezi de ploaie. UHRE are proprietăți speciale care o protejează de apă și murdărie, astfel încât poți să rămâi relaxat, să te bucuri de sunetul picăturilor de ploaie și să te informezi mai mult despre planificarea grădinii din articolele de blog pe care ți le-am pregătit.

 

Canapeaua UHRE este disponibilă atât în culoarea gri închis, cât și în culoarea gri deschis, astfel încât tu vei putea decide care se potrivește mai bine cu alte piese de mobilier și decorațiuni de pe terasa ta. Varianta gri deschis are un aspect estival, în timp ce canapeaua gri închis are un aspect puțin mai exclusivist. Pernele sunt fixe, deoarece nu este nevoie să le scoți și să le speli, se vor curăța automat în timpul unei ploi de vară. Acestea sunt fabricate din spumă cu uscare rapidă, care nu absoarbe umezeala, iar forma canapelei este atât de simplă încât apa și murdăria nu rămân prea mult timp pe suprafața ei.

O canapea pentru terasă potrivită pentru orice vreme

Husa canapelei este hidrofobă și se usucă rapid, astfel încât condițiile pentru mucegai și ciuperci sunt inexistente atât pe husă, cât și în interiorul canapelei. Husa este, de asemenea, protejată împotriva razelor UV, de aceea canapeaua UHRE își va păstra culoarea vie pentru o perioadă lungă de timp.

  • Poți lăsa canapeaua UHRE afară pe tot parcursul anului. O poți folosi imediat ce a trecut o oră de când ploaia s-a oprit din cauza proprietăților hidrofobe și a structurii care lasă materialul să respire.
  • Economisești timp. Husa este rezistentă la murdărie și ușor de curățat. Orice pată încăpățânată poate fi ușor îndepărtată cu apă.
  • Bucură-te de canapeaua ta UHRE și în anii următori. Husa este protejată împotriva razelor UV - deci culoarea nu se va decolora.
  • Asortează canapeaua UHRE cu jardiniere, felinare, perne decorative și pături și creează un loc perfect pentru a te relaxa sub soarele strălucitor al verii.