Fețe de masă căptușite: protecție și eleganță într-un singur design

O masă aranjată cu grijă poate transforma experiența oricărei cine, îmbunătățind decorul și atmosfera. La JYSK, ne concentrăm pe combinarea funcționalității cu designul. Fețele de masă căptușite pe care le oferim nu se rezumă doar la aspectul lor plăcut, ci asigură și o protecție eficientă. Indiferent dacă ai o cină relaxată în doi sau organizezi o petrecere pentru mulți invitați, alege fețe de masă căptușite pentru a adăuga un plus de eleganță și pentru a-ți proteja masa.

6 produse
  6 produse

  Fețe masă căptușite

  Față de masă HJERTEGRAS 140 verde
  45 Lei/m
  (32.14 /m2)
  Numai în magazine
  Față de masă HJERTEGRAS 140 bej
  45 Lei/m
  (32.14 /m2)
  Numai în magazine
  Față de masă HJERTEGRAS 140cm gri
  45 Lei/m
  (32.14 /m2)
  Numai în magazine
  Față de masă BERGFRUE 135 albă
  45 Lei/m
  (33.33 /m2)
  Numai în magazine

  Păstrarea mesei în siguranță

  Mesele sunt expuse la diferite pericole, cum ar fi pete sau zgârieturi. Fața de masă căptușită de la JYSK este prevăzută cu un strat protector, oferind o barieră împotriva uzurii cotidiene.

  Descoperă gama noastră de fețe de masă căptușite, de la cele clasice și elegante la cele cu modele moderne și texturi rafinate. Alege culorile și finisajele care se potrivesc cu stilul tău și cu designul bucătăriei tale.

  Ce oferă fețele de masă căptușite JYSK

  Produsele noastre sunt concepute pentru durabilitate. Stratul protector adaugă un plus de rezistență ce asigura aspectul impecabil al feței de masă în timp. Alegerea feței de masă căptușite potrivite poate transforma atmosfera oricărui eveniment. Fie că preferi un design clasic sau modele moderne, vei găsi fețe de masă căptușite potrivite pentru a completa perfect orice interior.

  Recomandări pentru îngrijire

  Pentru a păstra fețele de masă căptușite în condiții excelente, respectă indicațiile de întreținere. Acționează rapid în cazul petelor cu o cârpă umedă și săpun delicat și nu folosi înălbitori sau produse de curățare agresive. Iar pentru depozitare, pliază-le cu grijă pentru a evita formarea cutelor.